Söz konusu bebek olunca prospektüsleri okumadan hareket etmeyin lütfen. Kuru kuru nasıl çekiceksiniz? Damla sıkınca 30saniye kadar da bekleyip öyle çekin.Kizlar bebegime burun aspiratoru aldik. Fakat once damla sikmak sonra aspirator kullanmak gerekiyomus
Bilmiyorduk. Direk aspiratorle cektik biraz ise yaradi. Aglamadi da.. Mizmizlandi cok az. Ama damla kullanmadan cekince beyin damarlarina zarar veriyormus diye okudum
Cok endiseliyim. Bi kereden bisey olur mu. Bebegime zarar vermis miyimdir
Kuru ise damla yumusatıyor o yüzden önce damla sonra aspiratör, ama zaten burun akıyorsa damlaya gerek yok. Ben hep bu şekilde yaptım.Kizlar bebegime burun aspiratoru aldik. Fakat once damla sikmak sonra aspirator kullanmak gerekiyomus
Bilmiyorduk. Direk aspiratorle cektik biraz ise yaradi. Aglamadi da.. Mizmizlandi cok az. Ama damla kullanmadan cekince beyin damarlarina zarar veriyormus diye okudum
Bu hafta zaten surekli serum fizyolojik kullanmistik. Ama evet bilmiyodum isteSöz konusu bebek olunca prospektüsleri okumadan hareket etmeyin lütfen. Kuru kuru nasıl çekiceksiniz? Damla sıkınca 30saniye kadar da bekleyip öyle çekin.
Yok akmiyordu ama tikaliydi zor nefes aliyordu.Kuru ise damla yumusatıyor o yüzden önce damla sonra aspiratör, ama zaten burun akıyorsa damlaya gerek yok. Ben hep bu şekilde yaptım.
Damlayı sıkın, 15 dk sonra cekin. Yumusasın, kanar annesi. Hem yumnusayınca daha rhat cekilir. Daha güzel nefes alırYok akmiyordu ama tikaliydi zor nefes aliyordu.
Bi daha yapmam kesinlikle..
Yaa sizde mi ilk oyle yaptiniz. Bnmki 3 aylik. Dr ise yaramiyor demisti hic kullanmamistik. İlk kez denedik bende bebedor kullandim.bende ilk öyle yapmıştım hatta zedelenmişti sanırım 10 gunluk falandı
sonra serumsuz yapmadım hiç..hala kullanırım 22 aylık..
buarada otri bebe kullanıyosan onun ucu cok sert.bebedoru öneririm:)
Ya bi daha kesinlikle yapmam zaten. Mutlaka damla kullanirim. İns bi seferlik zarar vermemisimdir.Damlayı sıkın, 15 dk sonra cekin. Yumusasın, kanar annesi. Hem yumnusayınca daha rhat cekilir. Daha güzel nefes alır
Vermemissindir, sen zaten anlardın canı acısaydıYa bi daha kesinlikle yapmam zaten. Mutlaka damla kullanirim. İns bi seferlik zarar vermemisimdir.
Yaa sizde mi ilk oyle yaptiniz. Bnmki 3 aylik. Dr ise yaramiyor demisti hic kullanmamistik. İlk kez denedik bende bebedor kullandim.
Zedelendigini nerden anladiniz. İns bisey olmaz
Cani acimadi eminim mizirdanip guluyodu ben cekerken. zaten burnu doluydu yumusakti mukus. Zedelense kanardi herhalde Allah korusun.Vermemissindir, sen zaten anlardın canı acısaydı
Mukusun icinde kan olurdu zaten.Cani acimadi eminim mizirdanip guluyodu ben cekerken. zaten burnu doluydu yumusakti mukus. Zedelense kanardi herhalde Allah korusun.
Tesekkur ederim.Mukusun icinde kan olurdu zaten.
Gecmiş olsun.
1 kereden bise olmazKizlar bebegime burun aspiratoru aldik. Fakat once damla sikmak sonra aspirator kullanmak gerekiyomus
Bizimki de oyle dedi ama 3 ay bekledim olmadi cocuk hep zor nefes alinca mecbur denedim.Doktorum aspiratör kullanmanıza gerek yok, serum fizyolojik yumuşatır, doğal bir şekilde çıkmasını sağlar demişti gerçekten de öyle oldu. Bizim nefesimiz onlar için sert olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?