Burun aspiratoru

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.994
448
İstanbul
Kizlar bebegime burun aspiratoru aldik. Fakat once damla sikmak sonra aspirator kullanmak gerekiyomus
Bilmiyorduk. Direk aspiratorle cektik biraz ise yaradi. Aglamadi da.. Mizmizlandi cok az. Ama damla kullanmadan cekince beyin damarlarina zarar veriyormus diye okudum
Cok endiseliyim. Bi kereden bisey olur mu. Bebegime zarar vermis miyimdir

Kizlar bebegime burun aspiratoru aldik. Fakat once damla sikmak sonra aspirator kullanmak gerekiyomus
Bilmiyorduk. Direk aspiratorle cektik biraz ise yaradi. Aglamadi da.. Mizmizlandi cok az. Ama damla kullanmadan cekince beyin damarlarina zarar veriyormus diye okudum
Söz konusu bebek olunca prospektüsleri okumadan hareket etmeyin lütfen. Kuru kuru nasıl çekiceksiniz? Damla sıkınca 30saniye kadar da bekleyip öyle çekin.

Kuru ise damla yumusatıyor o yüzden önce damla sonra aspiratör, ama zaten burun akıyorsa damlaya gerek yok. Ben hep bu şekilde yaptım.

Söz konusu bebek olunca prospektüsleri okumadan hareket etmeyin lütfen. Kuru kuru nasıl çekiceksiniz? Damla sıkınca 30saniye kadar da bekleyip öyle çekin.
Bu hafta zaten surekli serum fizyolojik kullanmistik. Ama evet bilmiyodum iste

evham yapmayın zaten nazik bir şekilde çekmişsinizdir. o kadar abarttığınızı sanmıyorum

bende ilk öyle yapmıştım hatta zedelenmişti sanırım 10 gunluk falandı
sonra serumsuz yapmadım hiç..hala kullanırım 22 aylık..
buarada otri bebe kullanıyosan onun ucu cok sert.bebedoru öneririm:)

bende ilk öyle yapmıştım hatta zedelenmişti sanırım 10 gunluk falandı
sonra serumsuz yapmadım hiç..hala kullanırım 22 aylık..
buarada otri bebe kullanıyosan onun ucu cok sert.bebedoru öneririm:)
Yaa sizde mi ilk oyle yaptiniz. Bnmki 3 aylik. Dr ise yaramiyor demisti hic kullanmamistik. İlk kez denedik bende bebedor kullandim.
Zedelendigini nerden anladiniz. İns bisey olmaz

Yaa sizde mi ilk oyle yaptiniz. Bnmki 3 aylik. Dr ise yaramiyor demisti hic kullanmamistik. İlk kez denedik bende bebedor kullandim.
Zedelendigini nerden anladiniz. İns bisey olmaz

mukusu burnunda görünce cektim ama serum damlatacakken eşim ucunda zaten dedi damlattırmadı,sonra nazikçe çeksem bile 10 gunluk oldugundan sanırım çok küçük bir kırmızılık oldu kan geldı yanı..ama sorun olmadı ve şuan 22 aylık kızım hala her akşam uyumadan önce temızlerım burnunu..daha rahat nefes alıyor..
bizim dr.serumu sık çekme demişti ama ozaman bırıkıyo burunda daha çok tıkıyor..
biraz tecrübeler öğretiyor ınsana zamanla ne yapacagını

Benimde bebeğimin burnu akıyordu serumsuz çektim, birsey olmadı şükür saglık ocağı kullanma kılcal damarlarına zarar veriyor dedi, o günden sonra pek kullanmadım sadece burnunun görünen kısmını temizledim.

1 kereden bise olmaz

Doktorum aspiratör kullanmanıza gerek yok, serum fizyolojik yumuşatır, doğal bir şekilde çıkmasını sağlar demişti gerçekten de öyle oldu. Bizim nefesimiz onlar için sert olabiliyor.

Doktorum aspiratör kullanmanıza gerek yok, serum fizyolojik yumuşatır, doğal bir şekilde çıkmasını sağlar demişti gerçekten de öyle oldu. Bizim nefesimiz onlar için sert olabiliyor.
Bizimki de oyle dedi ama 3 ay bekledim olmadi cocuk hep zor nefes alinca mecbur denedim.

Back
X