Burun bantları ne kadar süre takılı kalıyor?

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
429
53
48
Merhaba yine ve yine :)
Arkadaşlar 15. gün bantları kendim çıkardım doktor 1 aya kadar geceleri ucu hariç burnunu bantla dedi? Bu ödem içinmi ne için yapılıyor bilgisi olan varmı? Ben 5 gecedir takmıyorum ödem içinse geçer zaten diye düşündüm çünkü hiç duymadım takan? Bilgisi olan varmı?

Merhaba yine ve yine :)
Arkadaşlar 15. gün bantları kendim çıkardım doktor 1 aya kadar geceleri ucu hariç burnunu bantla dedi? Bu ödem içinmi ne için yapılıyor bilgisi olan varmı? Ben 5 gecedir takmıyorum ödem içinse geçer zaten diye düşündüm çünkü hiç duymadım takan? Bilgisi olan varmı?
Ödem ve şeklini korumak adına olması lazım evet. Ben kendi doktoruma takayım mı demiştim, yok takma hiç gerek yok bir faydası olmaz demişti.

Doktor ne diyorsa onu yapın ameliyat eden o sonuçta.yabancılardan takan çok duydum ilk altı ay takan bile var geceleri ama türklerde pek duymadım o kadar uzun süreli takan.

Konuyu tekrar canlandırıyorum ama sormam gerekiyor benim doktorum da 2-3 gün tak kendiliğinden gevşer dedi ben de üçüncü gün çıkardım gevşemiş zaten bant, burun sırtında ufak bi kemer fark ettim bu yüzden tekrar bant taksam olur mu kızlar sizce?

Back
X