burun bantlarım çıktıııııı

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
298
43
İzmir
kızlar bugün burun bantlarım çıktı ve burnumuşumu aynada gördüğümde çok şaşırdım
bu ben miyim diye bakakaldım :)
yüzüm gözüm açılmış resmen.
izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
ellerine sağlık , bu mutluluk paha biçilemez:)
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. ilk günlerdekiyle alakası yok.
burda hep yazılıp çizilmişti sabırlı olun denmişti.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.
ben 13. günümdeyim bugün ve çok mutluyum allah razı olsun canım doktorumdan ya

kızlar bugün burun bantlarım çıktı ve burnumuşumu aynada gördüğümde çok şaşırdım
izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. ilk günlerdekiyle alakası yok.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.

Ay okurken en az senin kadar mutluu oldum tatlıım yaa ne güzel 41 kere maşallaah bende burnunu çok merak etiim fotoğraf koysanda görsekkk :)
Ayrıca ufuuk bey gerçekten bambaşşkaaaa :) bide sana masaj gösterdimi ?

evet cnm gerçekten bambaşka bir insan.
masaj gösterdi 3 hareket sabah akşam 5 dk toplam 10dk olucakmış. 3 ay yapıcan dedi.

HTML:
senin adına çok sevindim. Insanın aynaya baktığında pişman olmaması güzel birşeyde olsa gerek darısı benim gibi hayal kuranlara....

Geçmiş olsun adınıza sevindim, burnunuzu da merak ettim fotoğraf olsaydı keşke :/

Kızlar hepinize çoooookkkk teşekkür ederim.
Inş. Hepiniz istediğiniz burunlara kavuşursunuz.
Benim de şişliklerim inince çok daha iyi olacak inş.
Ya resim eklemeyi bilmiyorum ben

Cok gecmis olsun bisey sorcam nefes almanda sorun varmi rahatmisin?

cok gecmis olsun bisey sorcam nefes almanda sorun varmi rahatmisin?

bugün biraz biraz açıldı diyebilirim 14. Günümdeyim.
Nazalnem sprey kullanıyorum o açtı biraz. çok iyi geliyor, yağlı bir sprey içini yumuşatıp nem veriyor kurumuş kabukları yumuşatttı. Tavsiye ederim.

Kızlar hepinize çoooookkkk teşekkür ederim.
Inş. Hepiniz istediğiniz burunlara kavuşursunuz.
Benim de şişliklerim inince çok daha iyi olacak inş.
Ya resim eklemeyi bilmiyorum ben

Berrak merhaba benimde bugun 11.günüm hala yamukluk devam ediyo doktorum bana bant takmadi alci cikinca soyledim ama gerek yok dedi ve bildigim kadariyla bantlar ödemi engellemeye yardimci oluyomus bendede hala sislik ve yamukluk var bu hafta kontrolum var bakalim ne dicek doktor.benimde kafam allak bullak oldu boylemi kalicak inmicekmi ya duzelmezse falan bi suru soru isaretiyle dolaniyorum ya bu sislige bagli yamukluk herkeste oluyomu artk dusun dusun cikamiyorum isin icinden

berrak merhaba benimde bugun 11.günüm hala yamukluk devam ediyo doktorum bana bant takmadi alci cikinca soyledim ama gerek yok dedi ve bildigim kadariyla bantlar ödemi engellemeye yardimci oluyomus bendede hala sislik ve yamukluk var bu hafta kontrolum var bakalim ne dicek doktor.benimde kafam allak bullak oldu boylemi kalicak inmicekmi ya duzelmezse falan bi suru soru isaretiyle dolaniyorum ya bu sislige bagli yamukluk herkeste oluyomu artk dusun dusun cikamiyorum isin icinden

canım hiç üzülme, çok düşünüp kendini yıpratma ödeme bağlı yamukluk oluyor benim de alçıdan ilk çıktığında öyleydi ama bantlarım açıldığında yamukluktan eser kalmamıştı. Belki ödemi daha kolay atlatmama sebep olmuştur bantlar bilmiyorum. Genelde yapıştırıyor doktorlar sana neden yapıştırmamış acaba?
Yastıklarım hep yüksekte yattım. ödemin geçmesinde o da etkiliymiş.
Atlatırsın sen de üzme kendini.
Aynı durumda olan ama gçen bir çok arkadaş var, bana da inanılmaz moral vermişlerdi. Aynısını biz de yaşadık korkma demişlerdi. Bak haklılarmış benim ki de geçti seninki de geçer düzelir.
Bir taraf daha şiş oluyor. Ondan yamukmuş gibi duruyor ama aslında değil :)

canim bandajlarin ciktigi ilk gun burnun nasildi.fikrine ihtiyacim var.bandajim ciktigi ilk gun burnumu cokkk begendim.ama simdi 20.gunum ve ilk gordugum gibi degil.sanki burnum buyudu sisti.kavis ve kalkiklik vardi.hepsi gitti dumduz oldu.sende oldumu bu..

canım hiç üzülme, çok düşünüp kendini yıpratma ödeme bağlı yamukluk oluyor benim de alçıdan ilk çıktığında öyleydi ama bantlarım açıldığında yamukluktan eser kalmamıştı. Belki ödemi daha kolay atlatmama sebep olmuştur bantlar bilmiyorum. Genelde yapıştırıyor doktorlar sana neden yapıştırmamış acaba?
Yastıklarım hep yüksekte yattım. ödemin geçmesinde o da etkiliymiş.
Atlatırsın sen de üzme kendini.
Aynı durumda olan ama gçen bir çok arkadaş var, bana da inanılmaz moral vermişlerdi. Aynısını biz de yaşadık korkma demişlerdi. Bak haklılarmış benim ki de geçti seninki de geçer düzelir.
Bir taraf daha şiş oluyor. Ondan yamukmuş gibi duruyor ama aslında değil :)

Haklisin aslinda canim aynen dedigin gibi ödeme bagli yamukluk var doktorda soyluyo bende hep yastigim dik yatiyorum odem atmasi icinde herseyi yiyorum yesil cay ananas maydanoz sabrediyorum simdilik baska yapicak bisey yok sanirim.bana kac kisi ayni seyleri soyledi ama insan diken ustunde oluyo seninkide duzeldiyse bi cok arkadasta ayni seyleri yasamis sonucta benimkide gececek yakinda diye bekliyorum bant takmicakmisiniz diye sordum gerek yok dedi yarin kontrolum var bakalim ne dicek banada gunde 10defa ikiser dakikadan masaj yap dedi insallah bende senin gibi mutlu sonuca bir an once ulasirim canim

Back
X