kızlar bugün burun bantlarım çıktı ve burnumuşumu aynada gördüğümde çok şaşırdım
bu ben miyim diye bakakaldım :)
yüzüm gözüm açılmış resmen.
izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
ellerine sağlık , bu mutluluk paha biçilemez:)
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. ilk günlerdekiyle alakası yok.
burda hep yazılıp çizilmişti sabırlı olun denmişti.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.
ben 13. günümdeyim bugün ve çok mutluyum allah razı olsun canım doktorumdan ya
bu ben miyim diye bakakaldım :)
yüzüm gözüm açılmış resmen.
izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
ellerine sağlık , bu mutluluk paha biçilemez:)
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. ilk günlerdekiyle alakası yok.
burda hep yazılıp çizilmişti sabırlı olun denmişti.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.
ben 13. günümdeyim bugün ve çok mutluyum allah razı olsun canım doktorumdan ya