burun bantlarım çıktıııııı

bu da diğer çirkin profilim ve yeni 20 günlük burnuşum :)

Eklentiler

• $photo_20140219_204339.webp
    $photo_20140219_204339.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 121
canım çok tşk ederim.
küçükken burnum kırılmıştı. çok güzel kavisli bir burnum varmış ama sonra sonra kemer çıkmış ucu düşmüş saçma sapan bir hale gelmiş.
bu ameliyatı olmak için geç bile kaldım ama çok şükür kurtuldum :)
çok sevinçliyim.
yorumun ayrıca beni çok mutlu etti :)
çok çirkin bir fotom daha var onu da eklicem şimdi. sağ profil ile sol profilim farklıydı.
diğer profilimi eklicem. o içler acısıymış.

yani direk bu benim burnum deseniz yutardik cunku hic estetikli havasi yok dogal ve birebir örtüşmüş.gule gule kullan :) fotografi bekliyorum

merhaba ne kadar ödediniz ameliyat için öğrenebilir miyim?
ayrıca cok hos ve uyumlu olmuş yeni burnunuz, güle güle kullanın :)

tamam cnm sanırım öğrendim.
ben ufuk bilkaya oldum bugün 25. günüm bak bakalım nasıl olmuş

harika olmuş burnun bende ameliyat düşünüyorum burnum eski burnun gibi kaç yaşındasın ben 28 yaşındaym acaba bu ameliyat için geçmi kaldm diyorum bide ufak kızım var 3 günde toparlanıp ona bakabilirmiyim sence

Bayanlar bende bugun taburcu oldum bi turlu uyuyamiorum uykuya dalamiorum bu saatte baykus gibi oldum...yarin tamponlarim alincak korkuorum azcik acirmi die..baris cakira oldum ameliyatimi burnumu cok merk ediorum suan bantlardan bisi gorunmuo gozlerimde sis var korelilerinki gibi oldu :)) morlugumda azicik var normalmis..ilac saatimi bekliorumm hapsurmamak icin ilac verdiler..demin 4 kere hapsurdum :( beynim sallandi valla

harika olmuş burnun bende ameliyat düşünüyorum burnum eski burnun gibi kaç yaşındasın ben 28 yaşındaym acaba bu ameliyat için geçmi kaldm diyorum bide ufak kızım var 3 günde toparlanıp ona bakabilirmiyim sence

Tabiki geç kalmadin CNm 28 nedir ki ? Ben 32 yasindayim bu arada :) ama kizin küçükse çok yaklasmamani oneriyorum. Yanlslikla burnuna carpabilir. Cok iyi korunan lazim burun unu

Back
X