burun bantlarım çıktıııııı

merhaba herkese. konu açmayacağım için berrak'ın affına sığınarak buraya yazıyorum. bir hafta önce ufuk bey'e ameliyat oldum. burnumun biçimini beğendim. bir delikten az da olsa hala taze kan geliyor. artık gece ne kadar kanadıysa burun ucumda kan birikip tıkamış biraz. sanırım iç kısımda da var ki hala burnumdan nefes alamıyorum gece. 3 saat kadar burnumdan nefes aldım kendimi zorlayarak sonrasında ağzım hep açıktı. dilim damağım kurudu ve burunla ilgili kabuslar gördüm. vücut ısım var hala. suratım ise yanıyor resmen. ağrı eşiğim yüksektir ama burun ameliyatı ağrı eşiği de dinlemiyor demek ki. hala çok çok yorgunum. izmir'de iki kez ateşm çıktı belirgin. o sıcakta yorganın altına girdim. terleyince rahatladım. serin duş da iyi geliyor. duşa rağmen suratım hep yanıyordu. acaba ne zaman tam rahat nefes alabileceğim? nazalnem sprey çok yağlı. içime çekemiyor muyum nedir, akıyor habire....

bu süreçte paylaşımlarıyla, mesajlarıyla yanımda olan sevgili berrak'a, brc2011'e, BusraSevgi'ye, bordelaise2'e ve mirage35' teşekkür ediyorum.

bu süreçte paylaşımlarıyla, mesajlarıyla yanımda olan sevgili berrak'a, brc2011'e, BusraSevgi'ye, bordelaise2'e ve mirage35' teşekkür ediyorum.

canım sağol,önemlı olan senın sonuçtan memnun kalman,seni aydınlatıp karar vermende yardımcı olabıldıysek ne mutlu bize.ben de ateş falan olmadı,oyle yogun bır agrı da yoktu sadece boyle zonklama hıssı gıbı bısey vardı tamponlar çıkınca daha rahatlarsın.en geç bır ay içinde yuzdeki şişlık morluk falan kalmaz.hatta 2-3 hafta içinde geçer.benım şişlerim gözlerden başlayıp aşagı dogru inmıştı.gözlerım kapanmıstı resmen.sonra şişler yanaklara ve çene kısmına iniyor,o sureçte insan kendını ayna da gormek ıstemıyor.resımlerını mutlaka ekle çok merak edıyorum.emınım guzel bır burnun olmuştu çunku senın kı gıbı kemıklı burunlardan bence daha güzel sonuçlar alınıyor.

kızlar bugün burun bantlarım çıktı ve burnumuşumu aynada gördüğümde çok şaşırdım
bu ben miyim diye bakakaldım :)
yüzüm gözüm açılmış resmen.
izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
ellerine sağlık , bu mutluluk paha biçilemez:)
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. ilk günlerdekiyle alakası yok.
burda hep yazılıp çizilmişti sabırlı olun denmişti.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.
ben 13. günümdeyim bugün ve çok mutluyum allah razı olsun canım doktorumdan ya

Merhaba adınıza çok sevindim istediğiniz bi burun elde etmişiniz... Bende yaklaşık 10gün önce ameliyat oldum burnumun üst kısmı iyi de ucu çok kalkık ve şiş fare gibi oldu resmen o kadar moralim bozulduki... Burda varmı böyle durumda olan bana bi şey desin geçer mi yoksa böyle mi kalıcam :((:(:(:

Merhaba adınıza çok sevindim istediğiniz bi burun elde etmişiniz... Bende yaklaşık 10gün önce ameliyat oldum burnumun üst kısmı iyi de ucu çok kalkık ve şiş fare gibi oldu resmen o kadar moralim bozulduki... Burda varmı böyle durumda olan bana bi şey desin geçer mi yoksa böyle mi kalıcam :((:(:(:

benimkide öyleydi ilk zamanlar özellikle güldüğümde fareye benziyordum :) şuan 26. gün ve nerdeyse normale döndü...

lilium06 gercekten ni ya icime su serptin valla oturup aglicaktim nerdeyse :)

gerçekten öyle canım, daha çok erken benim doktorum altı ay çok inceleme, 1 yada 1 buçuk yıl sonra çok güzel bir burnun olacak dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum çünkü sürekli değişiyor

merhaba herkese. konu açmayacağım için berrak'ın affına sığınarak buraya yazıyorum. bir hafta önce ufuk bey'e ameliyat oldum. burnumun biçimini beğendim. bir delikten az da olsa hala taze kan geliyor. artık gece ne kadar kanadıysa burun ucumda kan birikip tıkamış biraz. sanırım iç kısımda da var ki hala burnumdan nefes alamıyorum gece. 3 saat kadar burnumdan nefes aldım kendimi zorlayarak sonrasında ağzım hep açıktı. dilim damağım kurudu ve burunla ilgili kabuslar gördüm. vücut ısım var hala. suratım ise yanıyor resmen. ağrı eşiğim yüksektir ama burun ameliyatı ağrı eşiği de dinlemiyor demek ki. hala çok çok yorgunum. izmir'de iki kez ateşm çıktı belirgin. o sıcakta yorganın altına girdim. terleyince rahatladım. serin duş da iyi geliyor. duşa rağmen suratım hep yanıyordu. acaba ne zaman tam rahat nefes alabileceğim? nazalnem sprey çok yağlı. içime çekemiyor muyum nedir, akıyor habire....

Sabretmelisin canım, burna müdahale olduğu için içi de şişmiştir mutlaka. zamanla içindeki şişlikler de iniyor. 2 hafta sonra nispeten rahatlarsın. Burun ameliyatının en zor kısmı nefes alamamak ve göz alı şişlikleri oldu benim için. Ama şimdi rahatça nefes alabiliyorum. Sen de rahatlayacaksın zamanla ama birden olmuyor.

gerçekten öyle canım, daha çok erken benim doktorum altı ay çok inceleme, 1 yada 1 buçuk yıl sonra çok güzel bir burnun olacak dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum çünkü sürekli değişiyor

Ay şu fare görünümü gitsin de 1 yıl beklerim şekil alması için

canım sağol,önemlı olan senın sonuçtan memnun kalman,seni aydınlatıp karar vermende yardımcı olabıldıysek ne mutlu bize.ben de ateş falan olmadı,oyle yogun bır agrı da yoktu sadece boyle zonklama hıssı gıbı bısey vardı tamponlar çıkınca daha rahatlarsın.en geç bır ay içinde yuzdeki şişlık morluk falan kalmaz.hatta 2-3 hafta içinde geçer.benım şişlerim gözlerden başlayıp aşagı dogru inmıştı.gözlerım kapanmıstı resmen.sonra şişler yanaklara ve çene kısmına iniyor,o sureçte insan kendını ayna da gormek ıstemıyor.resımlerını mutlaka ekle çok merak edıyorum.emınım guzel bır burnun olmuştu çunku senın kı gıbı kemıklı burunlardan bence daha güzel sonuçlar alınıyor.

mirage, ben ufuk bey'e çoktan karar vermiştim zaten. meme ameliyatı da olmuştum ya hani. zaten tanıyordum doktorumu.
burun ameliyatı her şeye rağmen beni çok korkutuyordu. paylaşımlarınız iyi geldi, teşekkürler bir kez daha.
bendeki ödem de aşağı doğru indi. oval çene yapım kare oldu, acayip çirkin oldum, sanki başka biri gibiydim.
çenemin yan taraflarında sarımsı hafif morluklar var. güneş koruyucu sürmedim. şapka ya da şemsiye kullandım. umarım o sarılık da geçer.
foruma foto yükleyemem. mailden ise sadece burnumun fotosunu gönderebilirim, daha önce yaptığım gibi. özel nedenler..

Sabretmelisin canım, burna müdahale olduğu için içi de şişmiştir mutlaka. zamanla içindeki şişlikler de iniyor. 2 hafta sonra nispeten rahatlarsın. Burun ameliyatının en zor kısmı nefes alamamak ve göz alı şişlikleri oldu benim için. Ama şimdi rahatça nefes alabiliyorum. Sen de rahatlayacaksın zamanla ama birden olmuyor.

izmir'de nerdeyse hiç uyuyamadım. ateş, yorgunluk, kanama yordu beni. kanamam ise bugün durdu anca. vücut ısım düştü fakat suratım hala sıcak.
tahminimden de çok zordu bu ameliyat . grip olduğumda da yaşam enerjim gidiyor, buradan anlamalıydım sıkıntı çekeceğimi. ama sanırım tüm sıkıntıya değecek. öyle görünüyor.
burnumun ucunda kan pıhtısı sertleşti. burnumu oynatmamak için zorlamıyorum da. kaldılar öyle pis pis :))

bu arada nazalnem spreyi kullandıktan sonra bir süre uzanıyorum akmasın da işe yarasın diye. akıllı durmuyor ki yerinde! dudaklarıma kadar akıyor...

Akar tabi, gidecek yeri mi var. Dedim ya zamanla rahatlarsın. Sabret. Bu arada hangi şehirdesin?

dün geceden sabaha kadar burnumdan nefes aldım ilk defa. ne keyifliymiş sırtüstü uyurken burundan nefes alabilmek :)
en zor günleri atlattım. sabrediyorum tabi ki! bu arada, sabah elim burnuma çarptı, üst kısma. çok acıdı. acı kısa sürdü, bir kaç saniye. ama yine de çok korktum. bişey olmamıştır umarım. :(
istanbul'dan gittim izmir'e. neden sordun, ben de bunu sorayım madem :)

dün geceden sabaha kadar burnumdan nefes aldım ilk defa. ne keyifliymiş sırtüstü uyurken burundan nefes alabilmek :)
en zor günleri atlattım. sabrediyorum tabi ki! bu arada, sabah elim burnuma çarptı, üst kısma. çok acıdı. acı kısa sürdü, bir kaç saniye. ama yine de çok korktum. bişey olmamıştır umarım. :(
istanbul'dan gittim izmir'e. neden sordun, ben de bunu sorayım madem :)

Ben de izmirde ameliyat oldum ama zaten izmirde yaşıyorum. Bu arada kanama yoksa çarpmayı dert etme. Oğlum kafasiyla burnuma çarpıştı, doktorum kanama yoksa önemli değil demişti.

Ben de izmirde ameliyat oldum ama zaten izmirde yaşıyorum. Bu arada kanama yoksa çarpmayı dert etme. Oğlum kafasiyla burnuma çarpıştı, doktorum kanama yoksa önemli değil demişti.

düne kadar eğildiğimde taze kan geliyordu. neyse ki o da durdu, rahatladım biraz daha. izmir çok sıcaktı. yürümek zorundaydım, 3. günden itibaren her gün çıkıyor yürüyordum. bilmem, acaba kanamamın geç bitmesinde etkili olmuş mudur.. izmir'de yaşıyor olman büyük şans. il dışından geldiğim için ve de çalıştığım için yaz tatilinde gelmek zorundaydım. üstelik iyileşme sürecine ihtiyacım olan bir mesleğim var.
burun ameliyatı olacaklar yaz sıcaklarında mümkünse ameliyat olmasınlar. benim için çok zor bir süreçti..
hafta sonu bantlarımı çıkaracağım. yapış yapış bir bant. burnumda yapışkanlığı kalırsa nasıl çıkarabilirim acaba burnumu incitmeden?

düne kadar eğildiğimde taze kan geliyordu. neyse ki o da durdu, rahatladım biraz daha. izmir çok sıcaktı. yürümek zorundaydım, 3. günden itibaren her gün çıkıyor yürüyordum. bilmem, acaba kanamamın geç bitmesinde etkili olmuş mudur.. izmir'de yaşıyor olman büyük şans. il dışından geldiğim için ve de çalıştığım için yaz tatilinde gelmek zorundaydım. üstelik iyileşme sürecine ihtiyacım olan bir mesleğim var.
burun ameliyatı olacaklar yaz sıcaklarında mümkünse ameliyat olmasınlar. benim için çok zor bir süreçti..
hafta sonu bantlarımı çıkaracağım. yapış yapış bir bant. burnumda yapışkanlığı kalırsa nasıl çıkarabilirim acaba burnumu incitmeden?

Burun bantlarının yapışkanı kalmıyor. İlk günler kan, sızıntı şeklinde gelmişti bende. Normaldir sanırım seninki de. Sen istanbulda değil misin, istanbulun yanında izmirde yaşamak nasıl bir şans olabilir ki? Burun estetiği açısından iyi doktorların çoğu istanbulda değil mi,

Burun bantlarının yapışkanı kalmıyor. İlk günler kan, sızıntı şeklinde gelmişti bende. Normaldir sanırım seninki de. Sen istanbulda değil misin, istanbulun yanında izmirde yaşamak nasıl bir şans olabilir ki? Burun estetiği açısından iyi doktorların çoğu istanbulda değil mi,

iyi doktorların çoğunun istanbul'da olması şans mıdır?
istanbul'da aynı doktora 2 kez meme ameliyatı oldum bir sene içinde. bedenimin iki kez kesilmesine mi yanayım yoksa ettiğim onca masrafa mı? meme ameliyatının üstesinden tek başıma gelebileceğimi bilseydim il dışındaki doktorları da araştırırdım. deneyim elde edince de il dışındaki doktorları araştırdım 2. ameliyatımın hüsranından sonra.
ufuk bey'i çok araştırdım. eğitimi, paylaşımları, mesleğindeki ciddi paylaşımları... yazdığı her şeyi okudum. hasta memnuniyetlerine baktım. ondan memnun olmayan çok az sayıda hasta tanıdım. kimse de onun hakkında kırıcı yazı yazmamıştı. sonuçta estetik görecelidir bir noktadan sonra.
maildeki yaklaşımı da güven verdi. ameliyat olacağım gün görüşecektim kendisiyle. vazgeçer miyim acaba diye düşünmeden edemedim. çok az bir olasılık da olsa bir açık kapı bıraktım kendime. fakat ufuk bey o küçük olasılığı da yok etti. güler yüzü, sakinliği, sabrı ve hastayı rahatlatması ile doğru doktoru seçtiğimi gösterdi bana. sabah yüz yüze tanıştık, konuştuk, öğleden sonra ameliyata girdim.
burun ameliyatı için de hastalarının paylaşımlarını takip ettim. kendi paylaşımlarına baktım netteki. öncesi sonrası fotolarına bakma isteğim vardı ama unuttum bu isteğimi dile getirmeyi. neyse ki gerek kalmadı artık.
dediğin gibi, istanbul'da çok fazla estetik cerrah var. izmir'de sayı az belki ama, estetik algısının gücüne de inandığım güvenilir doktoru ben izmir'de buldum. zahmetli oluyor kalma, yemek...vb problemler ya, değsin çektiğime, önemli olan bu.
sen de ufuk bey'le görüşmüştün önce, sonra başka bir doktora ameliyat olmuştun. bora bey'di sanırım. senin doktor seçiminde etkili olan ne oldu peki? şimdi sonuçtan memnun musun? bir de, izmir'de yaşamak nasıl bir duygu anlatır mısın? izmir, alsancak'tan ibaret değil sonuçta. alsancak'ta gördüğüm insanlar günlük yaşamlarında bile fazla şıklar. genç kızlar, kadınlar daima makyajlı ve podyumdan fırlamış gibiler. market için bile merkeze gitmek gerek. her yerde fast food lokantalar var. sanki her şey tüketmek için var. kadıköy daha samimi geliyor bana. belki buralarda olduğum için bilmiyorum. izmir'e tayin istemek bile aklımdan geçiyor. bu nedenle iyi bir araştırma yapmalıyım. istanbul'suz yapabilir miyim, onu da bilmiyorum. bana izmir'i anlat lütfen :)

kızlar bugün burun bantlarım çıktı ve burnumuşumu aynada gördüğümde çok şaşırdım
bu ben miyim diye bakakaldım :)
yüzüm gözüm açılmış resmen.
Izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. Gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
Ellerine sağlık , bu mutluluk paha biçilemez:)
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
Benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
Ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. Ilk günlerdekiyle alakası yok.
Burda hep yazılıp çizilmişti sabırlı olun denmişti.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. Sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.
Ben 13. Günümdeyim bugün ve çok mutluyum allah razı olsun canım doktorumdan ya

merhaba canım benim 34 oldu ve hala şişlik ve biraz yamukluk devam ediyo doktorum 6 ay sürücek sende şuan durumlar nasıl istediğim şekle oturmadı çünkü

Back
X