Ince tasarım yaptı doktorum şimdi neden böyle onu anlamıyorum bandajımı ilk açtığında daha inceydi sankibenımde 3 hafta oldu seklen cok güzel ama buyuk bende merak edıyorum bu sorunun cevabını
daha iyi oturmaktan kastın ne canım şu an İnan morelim çok bozuldu doktorum istediğin burun olcak merak etme demişti ve burun ucunda ödemlerim hala elime değiyor deliklerde büyük böyle mi kalcak yani fonksiyonel sıkıntım yokMerhaba bu durumu iki ameliyat boyu yasayan biri olarak eminimki 2 ayiniz gectiyse bundan fazla kuculmez sadece zamanla daha iyi oturur
Birde çok zor bir ameliyat geçirdim 5 Buçuk saat sürdü acaba büyünden mi böyle doktorum kalın derilisin dedi. Badarıılı gecti ameliyat dedi şimdi niye böyle anlamıyorumdaha iyi oturmaktan kastın ne canım şu an İnan morelim çok bozuldu doktorum istediğin burun olcak merak etme demişti ve burun ucunda ödemlerim hala elime değiyor deliklerde büyük böyle mi kalcak yani fonksiyonel sıkıntım yok
bende ameliyat olcam..doktorum çok beklenti içine girmememi söyledi..şunu anladımki burun yapısına göre sonuç değişiyo.
7 ay geçti ve sizinle aynı durumdayım. Çok pişmanım.Iki ayim doldu ama yamuk kocaman sis bir burunla yasamak zorundaym.. keske bu ameliyati olmasaydim
Nerde ameliyat oldunuz dr kimdi ?7 ay geçti ve sizinle aynı durumdayım. Çok pişmanım.
7 ay geçti ve sizinle aynı durumdayım. Çok pişmanım.
6ay -1 yıl içinde şişler inerInce tasarım yaptı doktorum şimdi neden böyle onu anlamıyorum bandajımı ilk açtığında daha inceydi sanki
Doktorumda öy6ay -1 yıl içinde şişler iner
ben sanırım abartıyorum ucu şiş böyle kanatları yanları birde sabahları şekil değiştiriyor6ay -1 yıl içinde şişler iner
Kalin derili oldugumuzu nnasil anliycaz?Canım benim senin ameliyat öncesi burnun nasıl dı ? Şu gerçek ki eğer burnun derisi kalınsa ve burnun kocamansa maalesef güzel sonuç olmaz. Daha güzelleşir belki ama küçük burun beklememeliyiz
Kalin derili oldugumuzu nnasil anliycaz?
Burnum kalın değil aksine çok inceydi, eskiden de büyük değildi, küçülme pek yapmamış, özellikle ucu çok geniş maalesef.Canım benim senin ameliyat öncesi burnun nasıl dı ? Şu gerçek ki eğer burnun derisi kalınsa ve burnun kocamansa maalesef güzel sonuç olmaz. Daha güzelleşir belki ama küçük burun beklememeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?