burun büyük görünmesi

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
132
323
İstanbul
kızlar ameliyat olalı 2 ay oldu ve burnum hala doktorumun tasarımına benzemedi çok şiş ve top gibi büyük görünüyor sizce bu durum normalmi

benımde 3 hafta oldu seklen cok güzel ama buyuk bende merak edıyorum bu sorunun cevabını

Merhaba bu durumu iki ameliyat boyu yasayan biri olarak eminimki 2 ayiniz gectiyse bundan fazla kuculmez sadece zamanla daha iyi oturur

Merhaba bu durumu iki ameliyat boyu yasayan biri olarak eminimki 2 ayiniz gectiyse bundan fazla kuculmez sadece zamanla daha iyi oturur
daha iyi oturmaktan kastın ne canım şu an İnan morelim çok bozuldu doktorum istediğin burun olcak merak etme demişti ve burun ucunda ödemlerim hala elime değiyor deliklerde büyük böyle mi kalcak yani fonksiyonel sıkıntım yok

daha iyi oturmaktan kastın ne canım şu an İnan morelim çok bozuldu doktorum istediğin burun olcak merak etme demişti ve burun ucunda ödemlerim hala elime değiyor deliklerde büyük böyle mi kalcak yani fonksiyonel sıkıntım yok
Birde çok zor bir ameliyat geçirdim 5 Buçuk saat sürdü acaba büyünden mi böyle doktorum kalın derilisin dedi. Badarıılı gecti ameliyat dedi şimdi niye böyle anlamıyorum

bende ameliyat olcam..doktorum çok beklenti içine girmememi söyledi..şunu anladımki burun yapısına göre sonuç değişiyo.

7 ay geçti ve sizinle aynı durumdayım. Çok pişmanım.

Canım benim senin ameliyat öncesi burnun nasıl dı ? Şu gerçek ki eğer burnun derisi kalınsa ve burnun kocamansa maalesef güzel sonuç olmaz. Daha güzelleşir belki ama küçük burun beklememeliyiz :KK61:

Bana herhangibisey demedi dr. :( ince yada kalin derilisin diye ... ama anladigim kadariyla cok cok kalin bir derim var ki iki ay oldu hala odem ve yamukluk var

Canım benim senin ameliyat öncesi burnun nasıl dı ? Şu gerçek ki eğer burnun derisi kalınsa ve burnun kocamansa maalesef güzel sonuç olmaz. Daha güzelleşir belki ama küçük burun beklememeliyiz :KK61:
Burnum kalın değil aksine çok inceydi, eskiden de büyük değildi, küçülme pek yapmamış, özellikle ucu çok geniş maalesef.

Back
X