Burun cerrahlari Güncel fiyatlar 2020

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
31
Merhaba Arkadaşlar, biliyorsunuz TL'nin dusmesiyle birlikte fiyatlarda cok degisiklikler oldu... Ve her sene degisiyor (yukseliyor)
O yuzden bu topigi guncel fiyatlari bilgilendirmek icin kullanalim diyorum...
Ben hala iyi bir doktor arayisindayim ve birkac doktora fiyat sordum.

Muhammet Dilber - (daha once burun ameliyati gecirmediyseniz) 5000 euro (!) TL olarak sordum kura gore hesaplanir dedi.
Muyane ucreti 400 tl.
Suleyman Tas- 40 bin TL muyane 500 TL
Mirza Firat- 25 bin TL 'den basliyor

Bunlarin hepsini bu ay sordum.

Sizde paylasin, ne zaman sordugunuzu de belirtin.

Merhaba Arkadaşlar, biliyorsunuz TL'nin dusmesiyle birlikte fiyatlarda cok degisiklikler oldu... Ve her sene degisiyor (yukseliyor)
O yuzden bu topigi guncel fiyatlari bilgilendirmek icin kullanalim diyorum...
Ben hala iyi bir doktor arayisindayim ve birkac doktora fiyat sordum.

Muhammet Dilber - (daha once burun ameliyati gecirmediyseniz) 5000 euro (!) TL olarak sordum kura gore hesaplanir dedi.
Muyane ucreti 400 tl.
Suleyman Tas- 40 bin TL muyane 500 TL
Mirza Firat- 25 bin TL 'den basliyor

Bunlarin hepsini bu ay sordum.

Sizde paylasin, ne zaman sordugunuzu de belirtin.
Ben baris keklike sordum 3000 euro istedi

Dogan Pinar - 15 bin TL
Salih Aydin - 15 bin TL
Guray Yesiladali 3790 EURO (euro soyleyenlerden kaciyorum direk)
Mehmet Dogru - 10 bin
Umit Taskin 25 bin TL

Murat ustundag bilenler var mi ulasamadim...

Ben de bi kac tanesine sordum
Ismail kucuker 16-20 bin arasi
Erkan soylu 16bin
Talha tanyeli 7.500
Ibrahim korhan 10-13bin
Salih aydin 11 bin
Aytekin uzer 6.500-7.500
Serkan bariskan 12.500
Izmir istanbul ankara karisimi oldu😂

bence şehir dışı doktor düşünmeyin öyle 1 haftadan önce yola çıkamazsınız. ben 1 hafta sonra arabaya bindim o zaman bile inanılmaz sarstı.

Dogan Pinar - 15 bin TL
Salih Aydin - 15 bin TL
Guray Yesiladali 3790 EURO (euro soyleyenlerden kaciyorum direk)
Mehmet Dogru - 10 bin
Umit Taskin 25 bin TL

Murat ustundag bilenler var mi ulasamadim...
Güray hoca bana 16000 demişti. Ümit taşkın da 18 000. Bikaç hafta oluyor soralı

Bu arada siz yurt dışından mı soruyorsunuz? Neden fiyatlar arasında bu kadar fark var. ben geçen sordum Muhammet Dilbere 30000 dedi. İsteyene dm den ekran çıktısı gönderebilirim.

Bu arada siz yurt dışından mı soruyorsunuz? Neden fiyatlar arasında bu kadar fark var. ben geçen sordum Muhammet Dilbere 30000 dedi. İsteyene dm den ekran çıktısı gönderebilirim.

Ciddi misin? Arada 1000 euro fark var. Evet yurt disinda yasiyorum, whatapptan yazmistim. Demekki Tuccarmis bu, yurtdisindan gelenleri kazikliyor

Fiyatları görünce ben korktum bende 2016 da ameliyat olmuştum tabi bu fiyatların yanından dahi geçemez ama memnunum çok zaten kırık diye yaptırmıştım doğal olsun istemiştim beklentimi karşılamıştı umarım memnun kalirsiniz

Doktorlara saygım sonsuz, inanılmaz zor bir işleri var. Ama bu fiyatlar nedir böyle? Bu nasıl bir şımarıklık? 20.000'ler, 30.000'ler, pes. 15.000'in üzerinde fiyat veren doktorlardan uzak durun bence ki bu bile çok büyük bir rakam.

bende Dr. Muhammet Dilberi instagramdan gormustum ve whatsapp numarasina 14 haziranda Turkce mesaj attim, yurt disindan gelecegim diye,
Ulasim konaklama haric, Muayene 400tl, revisyon ameliyati 8000Eurodan basliyor dedi. Bende nazikce tesekkur edip, o fiyata degil yeni burun avrupada tum vucut yaptirilir.. Neyin kafasini yasiyorlar ne icip dolasiyorlar artik anlamadim...

Muhammet Dilber'e artık hasta adayı olarak haddini bildirmek gerekiyor. Kardeşi de instagramdan insanları aldatıyor bence. Öncesi ve sonrası fotoğraflarda önceki fotoğrafları photoshopla aşırı derecede büyütüp sözde çok iyi burun yaptığını, küçültme işlemini çok iyi yaptığını vurguluyor. İnsanları aptal yerine koymaktır bu

Back
X