Burun cerrahlari Güncel fiyatlar 2020

Dogan Pinar - 15 bin TL
Salih Aydin - 15 bin TL
Guray Yesiladali 3790 EURO (euro soyleyenlerden kaciyorum direk)
Mehmet Dogru - 10 bin
Umit Taskin 25 bin TL

Murat ustundag bilenler var mi ulasamadim...

Guray Yesiladali daha gecen gun bize 17 bin tl dedi . Acaba yurtdisi numarasıyla mi mesaj attınız ?

Muhammet Dilber'e artık hasta adayı olarak haddini bildirmek gerekiyor. Kardeşi de instagramdan insanları aldatıyor bence. Öncesi ve sonrası fotoğraflarda önceki fotoğrafları photoshopla aşırı derecede büyütüp sözde çok iyi burun yaptığını, küçültme işlemini çok iyi yaptığını vurguluyor. İnsanları aptal yerine koymaktır bu
Ahmet Dilber. Çoğunlukla hastalarının önceki hallerinin fotolarına baya zoom yapıp, sonraki halin fotolarını daha uzak açıdan paylaşıyor. Zaten profiline bakınca direkt anlayabilirsiniz. Aynı kişinin iki resmini koymuş yan yana, bir resimde kafa kocaman, diğerinde kafa küçük.
Aslında burun estetiği araştırmalarına geçen sene başladım. İlk dikkatimi çeken doktordu. Güzel burunlar yapıyordu. Böyle göz yanılsaması hilelerine ihtiyacı yok. Galiba şok edici fotolarla instagram pazarındaki payını büyütme hedefi güdüyor. Seneye 25 bin fiyat vermeye başlar.

15.000 bin liradan fazla isteyen doktordan uzak durun. "Ben 30.000 istiyorum çünkü en iyi doktor benim" demiyor hiçbiri, "50 potansiyel hastam var, ama benim bir ayda yapabileceğim maksimum ameliyat sayısı 15. O zaman bu 50 hasta içinden en zenginlerini seçmek istiyorum" diyor. Ne zaman ki potansiyel müşteri sayısı 15 ve altına düşerse o zaman makul fiyatlara çekeceklerdir diye düşünüyorum. Çözüm basit: bu doktorların kapısını çalmamak. Bunun başka açıklaması yok Bu alanda (burun) tanınan bir doktora (12-13 bine yapıyor ameliyatları) sormuştum, bu fiyat farklılıkları nereden kaynaklanıyor diye. Aynen böyle açıkladı. Bir de "çok para istiyorsa iyi doktordur algısı yaratmak istiyorlar, tamamen reklam ve pazarlama tekniği" demişti. Muayenehanelerinin nerede olduğu ve kirası bile istedikleri fiyata etki ediyor.
Sağlık Bakanlığı'nın bu işe el atması gerekiyor diye düşünüyorum, muhakkak üst limit konmalı. Kontrolsüzce zenginleşmek bu olsa gerek

Arkadaşlar akıl var fikir var yapmayın 5 bin Euro nedir? resmen ticaret bu, hayır bir de beğenmeme ihtimalinizi düşünün. instagramdaki o fotoğraflarda aşırı Photoshop var.

Ya Barış Çakır revizyon için 50 bin tl görüşme ücreti 600 tl paran yoksa gelme diyor. Ben zenginlerin doktoruyum .
Tamer Şakrar görüşme ücretsiz revizyon 20 bin tl
Ercan Demiray revizyon 17 bin tl görüşme ücretsiz
Doç Dr Mehmet Yazar görüşme 300 tl revizyon 35 bin tl fiyat verdi

Ben baris keklike sordum 3000 euro istedi
Barış keklik kafasına göre bir şey yapıp çıkıyor arkadaşlar. Bir estetik cerrahın görevi olan tasarlanan görüntüye en yakın sonucu elde etmeyi ihmal ediyor. Kalkık burun seviyor ve Bu tip bir risk alabilirseniz siz bildirsiniz. Atel açıldığında çok farklı bir sonuçla karşılaşmak sizi nasıl etkiler bilmem beni çok etkiledi.

Merhaba Arkadaşlar, biliyorsunuz TL'nin dusmesiyle birlikte fiyatlarda cok degisiklikler oldu... Ve her sene degisiyor (yukseliyor)
O yuzden bu topigi guncel fiyatlari bilgilendirmek icin kullanalim diyorum...
Ben hala iyi bir doktor arayisindayim ve birkac doktora fiyat sordum.

Muhammet Dilber - (daha once burun ameliyati gecirmediyseniz) 5000 euro (!) TL olarak sordum kura gore hesaplanir dedi.
Muyane ucreti 400 tl.
Suleyman Tas- 40 bin TL muyane 500 TL
Mirza Firat- 25 bin TL 'den basliyor

Bunlarin hepsini bu ay sordum.

Sizde paylasin, ne zaman sordugunuzu de belirtin.
Yuhhhhhh fiyatlara bak ben devlette yaptırdım burun ameliyatı oldum üstüne 1 milyar verdim ek esnetikte yaptı🤣

Merhaba Arkadaşlar, biliyorsunuz TL'nin dusmesiyle birlikte fiyatlarda cok degisiklikler oldu... Ve her sene degisiyor (yukseliyor)
O yuzden bu topigi guncel fiyatlari bilgilendirmek icin kullanalim diyorum...
Ben hala iyi bir doktor arayisindayim ve birkac doktora fiyat sordum.

Muhammet Dilber - (daha once burun ameliyati gecirmediyseniz) 5000 euro (!) TL olarak sordum kura gore hesaplanir dedi.
Muyane ucreti 400 tl.
Suleyman Tas- 40 bin TL muyane 500 TL
Mirza Firat- 25 bin TL 'den basliyor

Bunlarin hepsini bu ay sordum.

Sizde paylasin, ne zaman sordugunuzu de belirtin.
İstanbul büyükçekmece de oturuyorum muayene ücretsiz oldum burun amaliyatim toplamda 8 bin lira ya geldi. Özel hastanede amaliyat etti muayene yi ise doktorun kendi kliniği vardı şuan ödemlerim hala inmedi onun dışında bir problem yok gayet memnunum.

Yorumları yukarıdan aşağı okudumda arkadaşlar fiyatlara bence pek takılmayın derim. Yani takılmayın derken tek kriteriniz fiyat olmasın. Bu rakamların değişkenlik göstermesinin sebebi piyasa doktoru olarak tabir edilen isimlerin uçuk rakamlar verip kendilerini pazarlamasıdır. Bu noktada bence aslolan doktorlarımız ile iletişimimiz. Silikon yaptırmak için bir doktorla görüşüyorum; kliniğin konumu, kliniğin dizaynı içerideki ambiansın büyüsüne kapılıp ilk görüşmede evet demiştim. Sonra kuzenim uyardı napıyorsun diye, kendi Rinoplasti ameliyatı olduğu cerrahıyla görüştürdü. Normal bir klinikte, kendinden emin, şatafattan uzak sadece bilimsel ve olması gerektiği gibi yaklaşan doktorlar var. Birkaç defa tecrübe edince anlıyorsunuz artık cerrahın olaya ticari mi yoksa gerçekten vicdani boyutlarda estetiksel mi yaklaştığını. Ne doktorlar gördüm yazdığınız gibi afaki rakamlar verip aslında hastalarına hiç değer vermeyen, bu konuları danışarak şahit oluyorsunuz. Diyeceğim o ki şansınız bol olsun. İnce eleyip sık dokuyun, benim az daha düşeceğim hataya düşüp ortamın görüntüsüne, şıkır şıkırlığına kanmayın :)

Ciddi misin? Arada 1000 euro fark var. Evet yurt disinda yasiyorum, whatapptan yazmistim. Demekki Tuccarmis bu, yurtdisindan gelenleri kazikliyor
Bu beni çok sinirlendiriyor. Şimdiye kadar aldığım fiyatlar bunlar (ama yabancıyım biliyorlar). Euro değil TL kazanıyorum!

25000 TL üzeri talep eden doktorları listemden hemen çıkarıyorum. Dr Çerkes, çok fazla tecrübeye sahip olduğu için (30 yılı aşkın burun ameliyatı) 6000 TL talep edebilir. Ancak daha az deneyime sahip olanlar, fahiş ücretleriyle bana hakaret ediyor.

- Prof Dr Ümit Taşkın: 5000 Euro (44.000 TL!)
- Prof Dr Köksal Yuca: 25,000 TL
- Dr. Fahrettin Yılmaz: 30.000 - 35.000 TL
- Dr. Baver Şimşek: 3500 Euro (32.000 TL)
- Dr. Bahadır Baykal: 3500 - 4000 Euro (32.000 - 36.000 TL)
- Dr. Arda Pelen: 3000 Euro (birincil)
- Dr. Rıdvan Budun: 20,000 TL
- Dr. Nihat Kaya: 18,000 TL
- Dr. Ahmet Alp: 3500 Euro (32.000 TL)
- Dr. Mehmet Akif Yıldırım: 16,000 TL
- Dr. İsmail Küçüker: 30,000 TL
- Dr. Erkan Soylu: 35.000 TL
- Dr. Mehmet Nurretin Kıral: 3000 - 3500 Euro (27.000 - 32.000 TL)
- Prof Dr Çerkes: 6000 Euro.......

Ben de bi kac tanesine sordum
Ismail kucuker 16-20 bin arasi
Erkan soylu 16bin
Talha tanyeli 7.500
Ibrahim korhan 10-13bin
Salih aydin 11 bin
Aytekin uzer 6.500-7.500
Serkan bariskan 12.500
Izmir istanbul ankara karisimi oldu😂

Back
X