Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30.000 ne ki daha çok istiyor canım. Ayrıca yaptığı ameliyatlardan düzgün olmayan birçok örnek var. Düzgün olmayanlardan da kendi yapacağı revizyon için tekrar para istiyor falan filan. Yani dolayısıyla geçinizolmayın onlara ameliyat olsun bitsin. 30 bin nedir ya.
Dogan Pinar - 15 bin TL
Salih Aydin - 15 bin TL
Guray Yesiladali 3790 EURO (euro soyleyenlerden kaciyorum direk)
Mehmet Dogru - 10 bin
Umit Taskin 25 bin TL
Murat ustundag bilenler var mi ulasamadim...
Ahmet Dilber. Çoğunlukla hastalarının önceki hallerinin fotolarına baya zoom yapıp, sonraki halin fotolarını daha uzak açıdan paylaşıyor. Zaten profiline bakınca direkt anlayabilirsiniz. Aynı kişinin iki resmini koymuş yan yana, bir resimde kafa kocaman, diğerinde kafa küçük.Muhammet Dilber'e artık hasta adayı olarak haddini bildirmek gerekiyor. Kardeşi de instagramdan insanları aldatıyor bence. Öncesi ve sonrası fotoğraflarda önceki fotoğrafları photoshopla aşırı derecede büyütüp sözde çok iyi burun yaptığını, küçültme işlemini çok iyi yaptığını vurguluyor. İnsanları aptal yerine koymaktır bu
Barış keklik kafasına göre bir şey yapıp çıkıyor arkadaşlar. Bir estetik cerrahın görevi olan tasarlanan görüntüye en yakın sonucu elde etmeyi ihmal ediyor. Kalkık burun seviyor ve Bu tip bir risk alabilirseniz siz bildirsiniz. Atel açıldığında çok farklı bir sonuçla karşılaşmak sizi nasıl etkiler bilmem beni çok etkiledi.Ben baris keklike sordum 3000 euro istedi
Yuhhhhhh fiyatlara bak ben devlette yaptırdım burun ameliyatı oldum üstüne 1 milyar verdim ek esnetikte yaptıMerhaba Arkadaşlar, biliyorsunuz TL'nin dusmesiyle birlikte fiyatlarda cok degisiklikler oldu... Ve her sene degisiyor (yukseliyor)
O yuzden bu topigi guncel fiyatlari bilgilendirmek icin kullanalim diyorum...
Ben hala iyi bir doktor arayisindayim ve birkac doktora fiyat sordum.
Muhammet Dilber - (daha once burun ameliyati gecirmediyseniz) 5000 euro (!) TL olarak sordum kura gore hesaplanir dedi.
Muyane ucreti 400 tl.
Suleyman Tas- 40 bin TL muyane 500 TL
Mirza Firat- 25 bin TL 'den basliyor
Bunlarin hepsini bu ay sordum.
Sizde paylasin, ne zaman sordugunuzu de belirtin.
İstanbul büyükçekmece de oturuyorum muayene ücretsiz oldum burun amaliyatim toplamda 8 bin lira ya geldi. Özel hastanede amaliyat etti muayene yi ise doktorun kendi kliniği vardı şuan ödemlerim hala inmedi onun dışında bir problem yok gayet memnunum.Merhaba Arkadaşlar, biliyorsunuz TL'nin dusmesiyle birlikte fiyatlarda cok degisiklikler oldu... Ve her sene degisiyor (yukseliyor)
O yuzden bu topigi guncel fiyatlari bilgilendirmek icin kullanalim diyorum...
Ben hala iyi bir doktor arayisindayim ve birkac doktora fiyat sordum.
Muhammet Dilber - (daha once burun ameliyati gecirmediyseniz) 5000 euro (!) TL olarak sordum kura gore hesaplanir dedi.
Muyane ucreti 400 tl.
Suleyman Tas- 40 bin TL muyane 500 TL
Mirza Firat- 25 bin TL 'den basliyor
Bunlarin hepsini bu ay sordum.
Sizde paylasin, ne zaman sordugunuzu de belirtin.
Bu beni çok sinirlendiriyor. Şimdiye kadar aldığım fiyatlar bunlar (ama yabancıyım biliyorlar). Euro değil TL kazanıyorum!Ciddi misin? Arada 1000 euro fark var. Evet yurt disinda yasiyorum, whatapptan yazmistim. Demekki Tuccarmis bu, yurtdisindan gelenleri kazikliyor
Ben de bi kac tanesine sordum
Ismail kucuker 16-20 bin arasi
Erkan soylu 16bin
Talha tanyeli 7.500
Ibrahim korhan 10-13bin
Salih aydin 11 bin
Aytekin uzer 6.500-7.500
Serkan bariskan 12.500
Izmir istanbul ankara karisimi oldu![]()