Burun çirkinse çirkin miyizdir?

Berrabiter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
49
13
3
37
Burnumu gördünüz ameliyattan sonra çok çirkin olmuştu.zayıflayınca daha da beter oldu böyle iki parça oldu resmen.bütn öz güvenim gitti.yaptıracağım ama on sekiz bin tl istedilet şaka gibi..yıllarca biriktirmeliyim ve bu sürede öz güvenim sanırım hep sıfır olacak :KK43:
Tabi yine de Allah başka dert vermesin.okuyanlar ve olumlu olumsuz yorum yapanlar şimdiden teşekkürler.bu dert değil tabiki aslında sağlık olsun tabi en önce hallolur her şey ama ne biliym bi canım sıkıldı

Resmini kim gördü canım ben görmedim şahsen. Ama benim koca burunlu bi arkadaşım vardı. Gözler menekşe mavisi, dudaklar biçimli falan. Benim de burnumu begenirler ama aramızdaki en güzel kız oydu.
BAna özelden fotonu atarsan objektif bir yorum yapmaya çalışırım canım

Gördüm canım burnunun ameliyatlı halini. Geçmiş olsun öncelikle. Ama güzellik insanın kalbinden gelir. Ne güzeller gördüm aslında bir lağımdan farksızdılar. Ama sözde yüzü güzel olmayıpta kendi pırlanta gibi olan ve bu sebeple çok saygı duyduğum insanlarda oldu. Senin durumun çözülmeyecek bir durum değil. Biraz paraya bakar. Allah bahtını güzel etsin.

Burnumu gördünüz ameliyattan sonra çok çirkin olmuştu.zayıflayınca daha da beter oldu böyle iki parça oldu resmen.bütn öz güvenim gitti.yaptıracağım ama on sekiz bin tl istedilet şaka gibi..yıllarca biriktirmeliyim ve bu sürede öz güvenim sanırım hep sıfır olacak :KK43:
Tabi yine de Allah başka dert vermesin.okuyanlar ve olumlu olumsuz yorum yapanlar şimdiden teşekkürler.bu dert değil tabiki aslında sağlık olsun tabi en önce hallolur her şey ama ne biliym bi canım sıkıldı
Valla bu duruma gore burun guzelse guzelsindjr anlamı çıkar bu durumda benim miss turkey yarışmalarına falan katilmam lazim ama gelin görün ki...

Bu arada, niye 18 bin TL verecekmişsiniz? Bunu yapan doktor ücretsiz revizyon yapmalı. Ona güvenemiyorsanız da ya ameliyata yanında başka bir meslektaşının daha girmesini sağlayın veya tazminat davası açıp gelen parayla istediğiniz kişiye revizyon yaptırın. Dava yıllarca sürebilir ama siz de zaten gerekli parayı yıllarca biriktirebilecekmişsiniz.

Bu arada, niye 18 bin TL verecekmişsiniz? Bunu yapan doktor ücretsiz revizyon yapmalı. Ona güvenemiyorsanız da ya ameliyata yanında başka bir meslektaşının daha girmesini sağlayın veya tazminat davası açıp gelen parayla istediğiniz kişiye revizyon yaptırın. Dava yıllarca sürebilir ama siz de zaten gerekli parayı yıllarca biriktirebilecekmişsiniz.
Ben ameliyatı yaptıtalı on yıl oldu..bu saatten sonra bilemiyorum ki ve o adama güvenmiyorum bu gerçek..

Ben ameliyatı yaptıtalı on yıl oldu..bu saatten sonra bilemiyorum ki ve o adama güvenmiyorum bu gerçek..

Ama gidip bir görünün adama yine de. Ona yaptırmasanız da bir yol gösterir, başka bir arkadaşında indirimli yaptırılmasını sağlar belki vs. Zamanında gittiniz mi, ne dedi? Konunuzu ayrıntılı okuyamamıştım.

Kim 18 bin istedi? Yakup bey mi yoksa?
Hayır biri emre ilhan için yazmış ben onu düşünüyorum en iyisi revizyonda o gibi.şişkinlik olmuyormuş yüzde.kullandığı aletten dolayıve ben bir dr la konuşmuştum o ortodonti cerrahı.bana şişen yüzün uzun süre şiş kalan yüzün,cildin deformasyonundan bahsetmişti.ayrıca narkozun cildi bozacağından.bi de burundan sonra cildimle uğraşmak istemiyorum.bekledim zaten biraz daha beklerim

Ama gidip bir görünün adama yine de. Ona yaptırmasanız da bir yol gösterir, başka bir arkadaşında indirimli yaptırılmasını sağlar belki vs. Zamanında gittiniz mi, ne dedi? Konunuzu ayrıntılı okuyamamıştım.
Gitmiştim revizyon yapacaktı ama ben istemedim.güvenemedim ona

ya yüz güzelliği elbette önemlidir de, bence fit bir vücut daha önemli. hem biri senin elindeyken, diğeri değil. dolayısıyla elinde olana yoğunlaşmak gerek.

ah keşkem ben de biraz fitleşebilsem. tam bir şeyler değişecek, ara veriyorum spora.
öf pöf...

Sen o burunla iyi telkinler alip hayatina devam mi etmek istiyorsun, yoksa yeniden ameliyat olmak mi? Bahsettigin ucret cok pahali. Bulundugum sehirde, ameliyat oldugum cok basarili bi doktor var, araba parasina revizyon yapmayan. Niceleri hatta..

Eger burnunuz ameliyatsiz dogal burun olsaydi bosverin kalsin derdim ama madem bicak altina yattiniz ve o kadar zahmet cektiniz mutlaka revizyonunu da yaptirin. Mumkunse farkli acilardan da foto ekler misiniz yan profilden nasil mesela

Sen o burunla iyi telkinler alip hayatina devam mi etmek istiyorsun, yoksa yeniden ameliyat olmak mi? Bahsettigin ucret cok pahali. Bulundugum sehirde, ameliyat oldugum cok basarili bi doktor var, araba parasina revizyon yapmayan. Niceleri hatta..
:) iyi bi tarafı yok sanırım değil mi? Hangi ildesiniz

Back
X