Burun çirkinse çirkin miyizdir?

Eger burnunuz ameliyatsiz dogal burun olsaydi bosverin kalsin derdim ama madem bicak altina yattiniz ve o kadar zahmet cektiniz mutlaka revizyonunu da yaptirin. Mumkunse farkli acilardan da foto ekler misiniz yan profilden nasil mesela
Olur

Allah vergisi burnun büyük küçük olması :) Mesela benim burnumda büyük sivri yüzüm zayıf ve küçük.. Burun ameliyatı estetik diyelim kısacası, günah diye duydum bilmiyorum sadece bilgimi paylastım. Asla burun ameliyatı olmam o_O

Yandan

Eklentiler

• 20160202_211003-1.webp
    20160202_211003-1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 279
  • 20160202_211035-1.webp
    20160202_211035-1.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 257
Yandan sorun yok, belki onden goruntusu de dolguyla falan duzeltilebilir. Bence baska birkac doktorla daha gorusun.

bir arkadaşım var. burnu çok büyük, uzun ve kemerli. ama gözleri kocaman, dudakları dolgun, kaşları gür, saçları uzun ve parlak. çok ama çok güzel bir kız. benim burnum küçüktür ama o kızın güzelliğine sahip olmayı isterdim doğrusu. yani sırf burnum güzel diye o kızdan güzel olmuyorum, alakası yok.

Diğer konunuzada yorum yapmıştım. Doktorunuzun adını yazmanız ona ameliyat olacak insanların fikrini etkileyecektir. Paylaşmalısınız bence..

Bu arada kanımca bu ayıplı burun dedikleri estetik kavramına girebilir, deformasyonunuzdan bahsediyorum. Bınu belgeleyip doktorunuza tazminat davası açabilirsiniz..

Diğer konunuzada yorum yapmıştım. Doktorunuzun adını yazmanız ona ameliyat olacak insanların fikrini etkileyecektir. Paylaşmalısınız bence..

Bu arada kanımca bu ayıplı burun dedikleri estetik kavramına girebilir, deformasyonunuzdan bahsediyorum. Bınu belgeleyip doktorunuza tazminat davası açabilirsiniz..
Dr uma bi gideceğim

Burnumu gördünüz ameliyattan sonra çok çirkin olmuştu.zayıflayınca daha da beter oldu böyle iki parça oldu resmen.bütn öz güvenim gitti.yaptıracağım ama on sekiz bin tl istedilet şaka gibi..yıllarca biriktirmeliyim ve bu sürede öz güvenim sanırım hep sıfır olacak :KK43:
Tabi yine de Allah başka dert vermesin.okuyanlar ve olumlu olumsuz yorum yapanlar şimdiden teşekkürler.bu dert değil tabiki aslında sağlık olsun tabi en önce hallolur her şey ama ne biliym bi canım sıkıldı

yoo neden olsun ki
aslında her organ görevini yaptığı sürece mükemmeldir ;)

Burnumda kemer var öyle aman aman birsey değil ama yüzümun geri kalani güzel olunca tabii eheheh. Şaka maka ruh güzelliği önemli canım alışırsın takma

burun tabikii önemli ama burnu kötü diye bir insan çirkin olmaz.

Benim burun ameliyati ilan arkadaslarim hep depresyona girdi..neden acaba..demek ki cidde etkiliyor sizleri..
Profildeki kız sensen eğer kendine büyük haksizlik edersin, melek gibi bir yüz var orda?

Back
X