- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi edanur1997
-
Tum hokka burunlular çok güzel taş ben çirkinim önde gideniyim o zaman.Giselle nin burmuda çok büyük bizim sınıftaki hokka burunlular kezo o kadının yanında.Niye tek şeye mal edilir anlamamkş gız. Rengi var ten rengi var yüz şekli var bu işinEvet burun çok önemli
ama benimki de hakka değil
kaderimin bana yaptığı bir eşsek şakası diye düşünüyorum bari bunu ekarte etmek adına boyama 6 cm ekleseydi o da yok
Mabivi göz kadar dikkat çektiğini sanmıyorum giselle nin burnuda kocaman.Bizim sınıftaki hokka burunlu kızlar Kezban onun yanında.Nasıl bir bakış açısı anlamıyorum ama bu işin yüz şekli tipi boyu dudağı kaşı gözü var.Hintli halktaki insanlar zencinin bi tık altı çok çirkinler am burunları hokka gibi taş mı oldular şimdiValla en dikkat ceken sey bencede..dogru denmis butun yuzun havasini degistiriyo estetik olcam sirf bu yuzden
Fotodaki benim çirkinim önde gideniyim senin tarifine gıreValla bana katılmayanlarda mutlaka olucaktır ama bencede burun çirkinse görseli baya etkiliyo.Burun bencede önemli o yüzden.Bende kendi burnumu beğenmem.Kemerli filan değil ama keşke daha minnak şirin olsaydı der dururm hep.Bence burun önemli arkadaşlar.Teşekkürler.
Hayr öyle şeyler demişlerli hokka burunlular manken ben insan değilim yaşamayayım.Çok haklısınız ama kırılıyorum bende genç kızımSığ düşünceli insanlar yüzünden özgüvenini yıkma. Yaratilmisi eleştiren insanlardan tiksiniyorum.
Bence yuzun karakteristik ozelliğidir kemerli burun..
Tüm kuş burunlulara inat,seni farklı kılandır..
Hayr öyle şeyler demişlerli hokka burunlular manken ben insan değilim yaşamayayım.Çok haklısınız ama kırılıyorum bende genç kızım
Nice hokka burunlular gordum, neyse anla isteHayr öyle şeyler demişlerli hokka burunlular manken ben insan değilim yaşamayayım.Çok haklısınız ama kırılıyorum bende genç kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?