Burun deligi sorunu ???

Ya evet oncesinde asimetri varsa ameliyat sonrasindada ufakta olsa oluyormus bunu bende duymustm. Ama ameliyata girerken doktorum asimetri sorunum var duzeltin lütfen dedim. Simdi sordugumda gececek merak etme diyor bi 1.yili bekle sen diyor. Zamanla duzelecegini soyluyor ama bılmiyorum bende uzuluyorum . Aslinda arka kameradan cekince farkettim. On kameradan cekince hic belli olmuyordu. Sasirdim.bu yuzden
Bana Dr um hiç bı şekilde olumlu yorum yapmıyor bekle acele ediyorsun zamanda değişecek düzelecek vs demiyor kalem gibi burnun var daha ne olacak ki diyor kemer gitti ya herşey bitti ama bariz şekil farklılığı var bende yaa biri dikine doğru biri daha yayvan yani olmasam daha iyiymis ha kemer oriblemi he delik problemi yani sonucda yine problem var

Düzeleceğini sanmam benimki kaldı. Çok takılmamak lazım bunu revizyonla da düzeltebileceklerini sanmıyorum

Dr unuz ne dedi peki yada ne diyor bana trilyonda varsen duzeltilecek bişey yok diyor
Bana kıkırdak erimiş dedi kabul etti yani ama revizyon gibi bişeyden bahsetmedik zaten ha bence kıkırdak da erimedi başından beri böyleydi demekki tam simetrik olmadı ameliyatta

Benimde ilk baştan beri böyleydi maalesef bana foto atabilir misin özelden ben denedim olmadı size gonderecektim

Peki kıkırdak neden eriyormuş bunu nasıl anlayabiliriz ? Benimde aynı sorun var
Hiçbir bilgim yok neden erir ama kardeşim yaşadı amaliyat sonrası kıkırdak dokusu erimiş ama resmen bı taraf yan duvar olarak aşağı inik çöküktu delikler halaiyle aşağı yukarı gibiydi kız depresyonlara girdi panik atak hastası oldu gerçekten bazen herşeyi olduğu gibi bırakmak gerekiyor amaliyatla falan hallolan bı şey yok kemer gidiyor delikler farklı görünüyor vs ne anladık ki bu işte sonucta yine biyerler bozuk

Merhaba.Burnunuz ince değil kalın derili gibi geldi bana.Evet asimetri var ve üzgünüm düzelmez.Odemle asimetri çok başka şeyler.Doktorlar bi hatasını söyleyince hemen ödem diyip cikiolar işin icinden.Bende de asimetri var hep vardı ve düzelmedi.

Merhaba.Burnunuz ince değil kalın derili gibi geldi bana.Evet asimetri var ve üzgünüm düzelmez.Odemle asimetri çok başka şeyler.Doktorlar bi hatasını söyleyince hemen ödem diyip cikiolar işin icinden.Bende de asimetri var hep vardı ve düzelmedi.
Benimde daha oncesinde asimetri vardi.hatta ameliyata girerken son cumlem asimetrik durusu duzeltin oldu. Aslinda duzelmis gibiydi ama tekrar asimetri bi sekle donustu. Bu derinin verdigi tepkiymis sanirim arastirdigima gore. Bakalim 1senenin sonunda ufak duzeltmeler yaptiracagim gibi

Benimde daha oncesinde asimetri vardi.hatta ameliyata girerken son cumlem asimetrik durusu duzeltin oldu. Aslinda duzelmis gibiydi ama tekrar asimetri bi sekle donustu. Bu derinin verdigi tepkiymis sanirim arastirdigima gore. Bakalim 1senenin sonunda ufak duzeltmeler yaptiracagim gibi
Benim asimetrim rinoplasti kaynaklı.

Back
X