Burun delikleri asimetrisi

Rain90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
78
26
38
30
Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı tam 15 gün oldu bantlarım bugün çıktı ödemler hala var ama genel olarak çok beğendim bende aşırı yamukluk vardı ve delikler eşit değildi. Bugünde farkettim sol deliğim sağa göre bir tık büyük doktor zamanla düzelecek o slikonunu sürekli tak dedi böyle bir durum yaşayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim ben biraz fazla irdeliyorum galiba elimde değil

Gecmıs olsun

Merhaba geçmiş olsun. Benim de burnum çok yamuktu ve burun deliklerim asimetrikti ama düşük olduğundan sanırım çok belli değildi. Ameliyat sonrası burnum şükür düzeldi ama asimetri devam ediyor doktor düzelir dese de düzelmedi, çok takmıyorum belki ilerde işlem yaptırırım diye düşünüyorum :) Genel olarak öncesinden daha iyi diye avunuyorum özetle

Teşekkür ederim peki daha fazla yamulma oldu mu öyle kaldı mı böyle olmasına razıyım öncesi çok kötüydü çünkü daha fazla yamulur diye korkuyorum

Burun ucunda hafif sola dönüklük var ama dışarıdan çok anlaşılabilir değil. Bir de benim 1 yıla doğru anca oturdu erken dönemde ödem çok oluyor fotoğraflara bakınca anlıyorum o yüzden rahat olun eskisi ciddi problemliyse her türlü daha güzel oluyor bence :)

Haklısınız valla özelden atayım bak fotoğraf

15 gün çok erken dönem. Ama asimetri zor bir durum.oncesi sonrası önemli. Doktor burun kanadina müdahale etti mi etmedi mi mesela. Eğer kesi yoksa önceden de bu sorun varsa . Maalesef düzelmez

15 gün çok erken dönem. Ama asimetri zor bir durum.oncesi sonrası önemli. Doktor burun kanadina müdahale etti mi etmedi mi mesela. Eğer kesi yoksa önceden de bu sorun varsa . Maalesef düzelmez
Mudahale yok sadece ortasında kesi var çok hafif var zaten ama ilerlemesinden korkuyorum sadece önceden burun ucum düşüktü gözükmüyordu şimdi gözüküyor eğer yamulursa aşırı belli olacak diye endişeleniyorum umarım ilerlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…