burun delikleri farklı zamanla dengelenirmi cewap lütfen!!

Benim burun deliklerim ameliyat olmadan öncede birebir aynı değildi, haa normalde dikkat çekmiyordu ama ben dikkatli inceleyince farkediyordum, atelim çıktıktan sonra ben de çok takıntı yaptım biri birinden daha büyük biri biraz daha yuvarlak diye ama zamanla fark iice kapandı, üç gün sonra bir ayımı doldurcam sağ burun deliğim sola göre biraz daha küçük ve dar ama sağ tarafımın şişi sol tarafıma nazaran çok daha ii indi, takıntı yaptığım dönemlerde eşim kafasını kaldırıp burun deliklerini gösterdi (kendisinin doğal burnu) bak bakalım dedi benim deliklerim eşit mi dedi, baktım inceledim onunda delikleri eşit değil inceleyince. Suratınızı iice incelerseniz iki gözünüzün bile birbiryle tıpatıp aynı olmadığını anlarsınız ya da kulağınızın, kaşınızın, ellerinizin ya da ayaklarınızın, o bakımdan birebir aynı olmasada birbirine yakın olması sizi rahatsız etmesin bence, ben şuanda çok rahatsız olmuyorum, şişliklerim inince arada ufak bir fark kalsa dahi rahatsız olmayacağımdan eminim, yamuk olmasın yeter.

kizlar ben ameliyat olali bugun 1 hafta oldu, simdi bunu okurken bende burun deliklerime bakiyorum..

baya farkli biri buyuk biri baya kucuk..

ama sadece 1 hafta oldugu icin panik yapmama gerek yoktur di mi?

yani duzelir di mi? su anki gorunumu boyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eklentiler

• $Untitled.webp
    $Untitled.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 704
kizlar ben ameliyat olali bugun 1 hafta oldu, simdi bunu okurken bende burun deliklerime bakiyorum..

yani duzelir di mi? su anki gorunumu boyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benimde seninki gibi duruyordu hatta hep korkuyordum yamuk mu diye, zamanla dengeleniyor, şişliklerin inmesi lazım, benim ilk zamana göre daha çok yaklaştılar birbirlerine ama yinede ben farkı rahatlıkla görebiliyorum, sağ deliğim soldan büyük ve geniş ama zaten sağ tarafımın ödemi daha çok duruyor, sol tarafım daha çok indi, bir de hızlı şekilde nefes alırken sol burun deliğim hareket ediyor sağ burun deliğim kıpırdamıyor bile daha şişlikten. Şişlikler indikçe benzeşecekler.

Bu arada senin ameliyatın kapalı teknikle yapılmış, benim açıkla yapılmıştı burun ucumda kesi vardı ve deviasyonum sol taraftaydı, sağdan girilmiş ama solla daha çok mu uğraşmışlar ne soldaki şişliğim daha fazla, ama ilk zaman girilen delik yani sağ deliğim daha büyük ve yayvandı.

Bu arada senin ameliyatın kapalı teknikle yapılmış, benim açıkla yapılmıştı burun ucumda kesi vardı ve deviasyonum sol taraftaydı, sağdan girilmiş ama solla daha çok mu uğraşmışlar ne soldaki şişliğim daha fazla, ama ilk zaman girilen delik yani sağ deliğim daha büyük ve yayvandı.

cok tesekkur ederim ruyacim.. hep sen yetisiyosun imdadima valla :D

zaten daha bugun 1 hafta oldu sanirim normaldir boyle olmasi.. bi bekliyim 1 ay en azindan soylenmek icin :D

cok tesekkur ederim ruyacim.. hep sen yetisiyosun imdadima valla :D

zaten daha bugun 1 hafta oldu sanirim normaldir boyle olmasi.. bi bekliyim 1 ay en azindan soylenmek icin :D

Ne demek canım faydam olabiliyorsa ne mutlu bana :) Evet 1 hafta çok kısa bir süre ve emin ol 1 hafta olmasına rağmen gayet ii görünüyor, atel alındıktan sonra da biri büyük biri küçük gibi durur ama hiç canını sıkma, şişliklerin hafiflerken anlarsın burun deliklerinin de değiştiğini, ne aşamalar geçirecek şaşırıp kalacaksın valla, atel alındıktan sonra ilk şişlikleri görünce de panik yapma, ben burda bazı arkadaşların ilk atel açıldığındaki resimlerini görmüştüm ben de öyle olurum sanmıştım sonra hayalkırıklığına uğradım, herkesin şişmesi ve morarması aynı olmuyor, herkese yapılan işlemde aynı olmuyor o bakımdan sabretcez, 1 ay bile tamamen düzelmesi için gereken süre değil, 6 aydan önce ehvam yapmamak gerekiyor aslında ama dayanamıyoruz sanırım, sabırsızız bir an önce iyileşelim istiyoruz. :)

ilk aylar bile şişlik olur tabi ki... ancak herkesin burnu dikkatlice incelendiğinde zaten az çok asimetri vardır. o kadar inceleyip de kendini üzme lütfen ve yüzüne bir bütün olarak bak aynaya bakarken... en iyisi dert edinmemek böle ufak tefek sorunları.

Irise,

Benim de iki deliğim o kadar başkaydı ki, kaç gece oturdum salya sümük ağladım..ama hiç gerek yok, inan düzeliyor. Benim de perşembe günü 1 ay olacak, rüyarüya'nın dediği gibi hala bir delik biraz daha büyük, ama ilk zamanki asimetri kesinlikle kayboldu. Ve yine rüyarüya gibi benim de deviasyon olan değil, diğer deliğim büyüktü, artık neden hiç anlamadım. Yüzlerce resim çektim alttan, resimelerden sonra da oturup ağlıyordum. Şimdi son 1 haftadır resim çekmeyi de bıraktım, dediğim gibi düzeldi baya ayrıca...

Zaten gündne güne şekli bile başka oluyor, mesela bugün çok garip görünüyor, ucu mu şişiyor ne oluyor bilmiyorum...Ödemin oyunları bunlar...1 ay falan da değil, benim anladığım 3 aydan önce hiçbir şey belli olmuyor..

Sakın üzülme, benim gibi yapma=)

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

canim daha cok erken senin icin...
o donemlerde sislikler cok fazla oldugu icin zaten ayni durmuyor

zamanla delikler degisiyor, burun sis ve büyükken sisler inincede kücülüyorya acaba merak ettim delikleride kücülüyormuki

ya kızlar bende amelyat oldum bır ay oldu hala burun delıklerım baya farklı eskıye gore daha ıyı ama hala kotu duruyo cok uzuluyorum duzelmıcekmıs gıbı gelıyo duzelır mı dersınız :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ameliyat olalı 45 gün oldu ve burun deliklerim hala farklı artık düzeleceğini sanmıyorum biri yana doğru geniş ve yuvarlak biri yukarıya doğru dar ve uzun ne yapıcam bilmiyorum tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum sizce aynı doktoramı olmalıyım

yaGmurluk

Kadınlar Kulübü
Merhaba,
Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve durumum aynı sizin yazdığımız gibi.. sizin nasıl oldu düzeldi mi? İkinci ameliyatı oldunuz mu cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Back
X