- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
Benim burun deliklerim ameliyat olmadan öncede birebir aynı değildi, haa normalde dikkat çekmiyordu ama ben dikkatli inceleyince farkediyordum, atelim çıktıktan sonra ben de çok takıntı yaptım biri birinden daha büyük biri biraz daha yuvarlak diye ama zamanla fark iice kapandı, üç gün sonra bir ayımı doldurcam sağ burun deliğim sola göre biraz daha küçük ve dar ama sağ tarafımın şişi sol tarafıma nazaran çok daha ii indi, takıntı yaptığım dönemlerde eşim kafasını kaldırıp burun deliklerini gösterdi (kendisinin doğal burnu) bak bakalım dedi benim deliklerim eşit mi dedi, baktım inceledim onunda delikleri eşit değil inceleyince. Suratınızı iice incelerseniz iki gözünüzün bile birbiryle tıpatıp aynı olmadığını anlarsınız ya da kulağınızın, kaşınızın, ellerinizin ya da ayaklarınızın, o bakımdan birebir aynı olmasada birbirine yakın olması sizi rahatsız etmesin bence, ben şuanda çok rahatsız olmuyorum, şişliklerim inince arada ufak bir fark kalsa dahi rahatsız olmayacağımdan eminim, yamuk olmasın yeter.