Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aldım kullanmaya başlıycam bakalım umarım faydasını görürümCnm öncelikle geçmiş olsun.Bence bir an önce slikon tampon kullanmaya başlamalısın yoksa bu durum kalıcı olabilir.Benimde 3.burun ameliyatım ve 4.ayımı devirmek üzereyim ,benzer sorunları yaşıyorum.Kontrollerim devam ediyor.Doktorunun her önerisini dikkate al umarım sonuç istediğin gibi olur.
Slikon kullandınmı peki deliklerin eşitlenmesi için?Merhaba arkadaslar bende 25 martta hem Rinoplasti hem de deviasyon operasyonu oldum. Malesef ayni durum bende de mevcut. 10 gun sonra 3 ay olacak ama hala sol burun deligim inanilmaz dar sag taraf normal buyuklukte. Yurt disinda yasadigim icin henuz kontrolumu gerceklestiremedim. Hani sadece benim kuruntum desem degil esim de ayni seni soyluyor.Arkadaslarim da.Gunden gune uzulmek degil bende doktora daha cok sinirlenmeye basladim.Benim gibi bariz farkliligi olan oldu mu hic? Hani olupta duzelen belki? 3 ay daha sabredicem hala ayni durum kaliciligini korursa bilmiyorum ortaligi baya bi karistirrim heralde
Slikon kullandınmı peki deliklerin eşitlenmesi için?
Komple düzeltmiyor ama epey işe yarıyor bence bi denemelisin denemekten zarar çıkmaz :)Hayir cunki doktor bisi soylemedi kontrole gitsem bibuarada bu yontem ise yariyo mu ? Bide o daha Kucuk deligin oldugu kisim hala tikanik cok acik degil bilmiyorum.. Artik ne dusunecegimi sasirsim.zaten benim ameliyatim cok bastan fiyasko basladi keske fikrimi degistirseydim ona olmasaydim
Ayni derten muzdaripizMerhaba arkadaslar bende 25 martta hem Rinoplasti hem de deviasyon operasyonu oldum. Malesef ayni durum bende de mevcut. 10 gun sonra 3 ay olacak ama hala sol burun deligim inanilmaz dar sag taraf normal buyuklukte. Yurt disinda yasadigim icin henuz kontrolumu gerceklestiremedim. Hani sadece benim kuruntum desem degil esim de ayni seni soyluyor.Arkadaslarim da.Gunden gune uzulmek degil bende doktora daha cok sinirlenmeye basladim.Benim gibi bariz farkliligi olan oldu mu hic? Hani olupta duzelen belki? 3 ay daha sabredicem hala ayni durum kaliciligini korursa bilmiyorum ortaligi baya bi karistirrim heralde
merhaba silikon tampon kullandınız mı son durumunuz nedir? durun delikleriniz eşitlendi miameliyatimin birinci ayi bitti deliklerimde farklilik var doktorum slikon tampon kullanmam gerektigini soyledi esitlemek icin kullanan varmi gercekten ise yariyormu ?
merhaba son durumunuz nedir burun delikleriniz eşitlendi mi acabaMerhaba arkadaslar bende 25 martta hem Rinoplasti hem de deviasyon operasyonu oldum. Malesef ayni durum bende de mevcut. 10 gun sonra 3 ay olacak ama hala sol burun deligim inanilmaz dar sag taraf normal buyuklukte. Yurt disinda yasadigim icin henuz kontrolumu gerceklestiremedim. Hani sadece benim kuruntum desem degil esim de ayni seni soyluyor.Arkadaslarim da.Gunden gune uzulmek degil bende doktora daha cok sinirlenmeye basladim.Benim gibi bariz farkliligi olan oldu mu hic? Hani olupta duzelen belki? 3 ay daha sabredicem hala ayni durum kaliciligini korursa bilmiyorum ortaligi baya bi karistirrim heralde
doktorunuz ne diyor bu duruma. ödemler gecınce eşitlenecek gibi bir yorumda bulunuyor mu6 ay oldu ben olali hala farkli ve gozume cok batiyo ama odemlerim de hala gecmedi kendimi avutuyorum odemler gecince belki oda biraz olsun esitlenir diye
Slikon tampnun hiçbir faydasını görmedim pahalı birşey olmasıda cabasımerhaba silikon tampon kullandınız mı son durumunuz nedir? durun delikleriniz eşitlendi mi
burun olayı böyle sanırım ne kadar tekrardan birseyler yapılsa da olmayınca olmuyorSlikon tampnun hiçbir faydasını görmedim pahalı birşey olmasıda cabasıtekrar bi operasyon geçirdim onda doktorum küçülttü biraz deliklerimi ama açıkçası hala memnun değilim çünkü küçülttüğübyerler belli oluyor
ÇOK mükemmel birşey beklememek gerekiyormuş bunu anladım ufak tefek sıkıntışar illaki çıkıyor bunada şükür diyorumburun olayı böyle sanırım ne kadar tekrardan birseyler yapılsa da olmayınca olmuyor
Merhaba,Slikon tampnun hiçbir faydasını görmedim pahalı birşey olmasıda cabasıtekrar bi operasyon geçirdim onda doktorum küçülttü biraz deliklerimi ama açıkçası hala memnun değilim çünkü küçülttüğübyerler belli oluyor
Geçmiş olsun.. işe yaramaz tamponameliyatimin birinci ayi bitti deliklerimde farklilik var doktorum slikon tampon kullanmam gerektigini soyledi esitlemek icin kullanan varmi gercekten ise yariyormu ?
1 yıl beklemeniz gerek6 ay oldu ben olali hala farkli ve gozume cok batiyo ama odemlerim de hala gecmedi kendimi avutuyorum odemler gecince belki oda biraz olsun esitlenir diye