Burun delikleri her zaman farkli mi olur

Enaz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
52
9
1
kizlar ameliyatim gecmek uzere ama sorunum su anlasilmayacak kadarda olsa burun dekiklerim arasinda fark var onceden yoktu ve burun deliklerimle hic oynamadi doktor neden boyle bilgisi olan aydinlatabilir mi

kizlar ameliyatim gecmek uzere ama sorunum su anlasilmayacak kadarda olsa burun dekiklerim arasinda fark var onceden yoktu ve burun deliklerimle hic oynamadi doktor neden boyle bilgisi olan aydinlatabilir mi
cnm dr.um bana ameliyattan önce deliklerde farklılıklar olabileceğini, hatta burunda hafif bir eğiklik olabileceğini söyledi. Kıkırdak hafızası sebebiyle oluyor o. Ama ancak uzman kişiler anlar. Çok minimal düzeyde olur. Anlamazsın bile.

Sonuçta canlı bir doku. Herşey %100 yönetilemiyor. Kaynama sırasında öyle minimal farklılıklar olabilir.

Her doktor burun deliklerinin farklı olabileceğini söylüyor. Mesala benim önceden ufak bir fark vardı. Şuan aynı fark yine var. Beni rahatsız etmiyor. Çok bariz bişey değilse sende takılma bence. Çünkü kimsenin burnu kusursuz değil. Üstelik odemdem dolayi farklı duruyor olabilir

benim ameiyattan önce urun deliklerimde çok bi fark yoktu. ama şu an bariz bi fark var. sol delik daha büyük. ve ön cepheden çekilen fotolarda bile belli oluyor bu fark. dr.uma sordum, yüzümdeki ödemin geçmesini beklememi önerdi. Ödemlerin geçmesini bekleyin derim ben de. İlk 3 hafta dış görünüşüne çok dikkat etmeyin.

Back
X