Burun delikleri (resimli)

Ozzgee-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
100
10
48
29
kızlar 20 gün oldu ve sağ tarafta bi centikleme görüyorum doktorum şişliklerden dedi sizce oylemi

Aynı gün ameliyat olmuşuz :) şişliklerden olabilir bence takma kafana

Hemen moralini bozma sisliklerden olabilir degerlendirme yapmak icin en az bir ay daha gerek. Doktorun ameliyat bitiminde fotograf cekmistir onlara bakmak istedigini soyleyebilirsin henüz sislik olmadigindan net görünür onlarda.

Ilk ay cok farkedilmiyor ikinci ayla birlikte hizla inmeye baslar ücüncü ayda da neye benzedigini anliyorsun yan profilden gayet hos duruyordu bu centiklenmenin oldugu profili paylasmadin sanirim

Yandan güzel burun sis olmasına rağmen güzel duruyo ama bu centikleme gitmedi 1.ayda normal şeyler tabi umarım gider bol bol masaja devam dedi doktor

Yardım !!!
Ameliyatımın 8. Günündeyim Burun kanadı deliklerim çok kalkık iner mi çok kafaya takıyorum fare gibi duruyor

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 226
Yardım !!!
Ameliyatımın 8. Günündeyim Burun kanadı deliklerim çok kalkık iner mi çok kafaya takıyorum fare gibi duruyor
Alçı

Eki Görüntüle 1853107 kızlar 20 gün oldu ve sağ tarafta bi centikleme görüyorum doktorum şişliklerden dedi sizce oylemi
benim de bu şekilde ve önden bakıldığında anormal gözüküyor burun deliğimin büyük olanı resmen yukarı bakıyobiri yukarda diğeri aşağıda cok felaket bir görüntü doktorunla görüştünmü ne yanıt verdi geçici bi durummu acaba gerçekten arkadaşların dediği gibi 22 günüm benim o kadar üzülüorum ki anlatamam

Eklentiler

• arz.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 204
  • 31.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 197
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…