Zaten sisliklerden ama bilmiyorumAynı gün ameliyat olmuşuz :) şişliklerden olabilir bence takma kafana
Bence canını sıkma zamanla ne hale geliyor burunlar burada çok örneğini gördük..Kızlar normalmi ya bu bi baksanizzz
Evet ya yarın daha 3. Hafta inşallah duzelirBence canını sıkma zamanla ne hale geliyor burunlar burada çok örneğini gördük..
AlçıYardım !!!
Ameliyatımın 8. Günündeyim Burun kanadı deliklerim çok kalkık iner mi çok kafaya takıyorum fare gibi duruyor
Yardım !!!
Ameliyatımın 8. Günündeyim Burun kanadı deliklerim çok kalkık iner mi çok kafaya takıyorum fare gibi duruyor[/QUO tabiki düzelir yavaş yavaş sisi ındikce 6 ayda kendi haline geliyor 8.günde isyan etme :)
Teşekkürederim umarım öyle olur bide öğretmenim 1 eylülde okulum açılıyor
Sen çok evham yapmışsın canım sıkma canını günden güne inecek sakın ol zamana bırakGerçekten çok Teşekkürederim içime su serptin
benim de bu şekilde ve önden bakıldığında anormal gözüküyor burun deliğimin büyük olanı resmen yukarı bakıyobiri yukarda diğeri aşağıda cok felaket bir görüntü doktorunla görüştünmü ne yanıt verdi geçici bi durummu acaba gerçekten arkadaşların dediği gibi 22 günüm benim o kadar üzülüorum ki anlatamamEki Görüntüle 1853107 kızlar 20 gün oldu ve sağ tarafta bi centikleme görüyorum doktorum şişliklerden dedi sizce oylemi
Canım nasıl son durumun?Şişliklerden dolayi dedi bana bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?