merhaba, burun deliklerinizde ki asimetri düzeldi mi?Geçecek mi bu yaaa
Bu kadar görünmüyor düzeldi ama biraz daha var ben görebiliyorummerhaba, burun deliklerinizde ki asimetri düzeldi mi?
Oy canim ya kesin sorunlu benimde seninki gibiydi doktor dedi aman ödemdir aman yeninir gecer dedi ama 1 bucuk yil gecmedi simdi ikinci amaliyatimi oldum45 gün önce ameliyat oldum sol tarafım hala çok şiş ve burun deliklerim çok Canımı sıkıyor önden yani karşıdan problem yok ama hafif alttan çekince biri yatay biri dikey gibi biri aşağıda biri yukarıda duruyor bu yüzden burnumun şekli çok güzel yandan vs ama burun deliklerim neden böyle düzelecek mi ödem mi yoksa kalır mi deneyimi olanlar cevaplayabilir mi acaba
Sizin 2 ay kadar oldu değil mi? Benim burnumun ucu ve kenarları hala taş gibi. 1 ay oldu ameliyat olalı, acaba burun ucum ve kenarları yumuşayınca düzelir mi diye düşünüyorum. Sizin aynı 2. fotonuzda gösterdiğiniz gibi durumu. Burnunuzun sertliği geçti mi sizin?Bu kadar görünmüyor düzeldi ama biraz daha var ben görebiliyorum
Son halini paylaşmanız mümkün mü acabaBu kadar görünmüyor düzeldi ama biraz daha var ben görebiliyorum
Canim benim.morelini asla bozmak istemem ama normal durmuyor benimde 1 bucuk yil once estedik oldum bandajlarim cıkti bi baktim burnun sol.tarafa baya egri gerizekali doktor ödemdir gecer dedi 1 bucuk yil masaj yapmadan öldüm ama hic duzelmedi 2 hafta oldu tekrar revize amaliyat oldum cok sukur suan cok iyi yani bence seninkinde bi sotun var45 gün önce ameliyat oldum sol tarafım hala çok şiş ve burun deliklerim çok Canımı sıkıyor önden yani karşıdan problem yok ama hafif alttan çekince biri yatay biri dikey gibi biri aşağıda biri yukarıda duruyor bu yüzden burnumun şekli çok güzel yandan vs ama burun deliklerim neden böyle düzelecek mi ödem mi yoksa kalır mi deneyimi olanlar cevaplayabilir mi acaba
Estetik böyle oluyor ünlülerde böyle
Merhaba 2.ameliyatı aynı doktora mı oldunuz memnun musunuz şimdi revizyon burunlar çok belli oluyor bazen ellendiği sizin doğal oldu muOy canim ya kesin sorunlu benimde seninki gibiydi doktor dedi aman ödemdir aman yeninir gecer dedi ama 1 bucuk yil gecmedi simdi ikinci amaliyatimi oldum
Asla ikinci doktora olurmuyum hic paraya kiydim valla iyi bir doktor buldumMerhaba 2.ameliyatı aynı doktora mı oldunuz memnun musunuz şimdi revizyon burunlar çok belli oluyor bazen ellendiği sizin doğal oldu mu
Merhaba duzeldi mi burnununz45 gün önce ameliyat oldum sol tarafım hala çok şiş ve burun deliklerim çok Canımı sıkıyor önden yani karşıdan problem yok ama hafif alttan çekince biri yatay biri dikey gibi biri aşağıda biri yukarıda duruyor bu yüzden burnumun şekli çok güzel yandan vs ama burun deliklerim neden böyle düzelecek mi ödem mi yoksa kalır mi deneyimi olanlar cevaplayabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?