Yakın arkadaslarımda bende boyle sorunlara sahıt oldum,bende burun amelıyatı oldum fakat oyle orantısızlık yok ıkısıde aynı buyuklukte bence burun delıklerı her zaman aynı kalır sadece burun sıskınlıgı ıner o kadar yanı beklemekle alakası yok dıye bılıyorum ben.Burun delıklerı farklı olcudeyse her zaman oyle olacaklar.
burun delıklerının asımetrık olması normal kızlar,odem ıkı tarafta esıt dagılmıyor cunku..burun kanatlarından bırı bıraz yukarı cekık olan war mı? bnm ole 17.gunum oldugu ıcın gecer dıe umuyorum,bu sorunu yasayan baska arkadaslar warsa tecrubelerını bızımle paylasabılırlerse cok sewınırım..
burun delıklerının asımetrık olması normal kızlar,odem ıkı tarafta esıt dagılmıyor cunku..burun kanatlarından bırı bıraz yukarı cekık olan war mı? bnm ole 17.gunum oldugu ıcın gecer dıe umuyorum,bu sorunu yasayan baska arkadaslar warsa tecrubelerını bızımle paylasabılırlerse cok sewınırım..
canım benımde aynı durum 3 ay oldu amelıyat olalı burnumun sol deliği geniş burnumda sağa cekmıs duruyor bende 6 ayı beklıom bakalım nolcak
Merhaba sorununuz düzeldi mi acaba bende de aynı problem var da?Ameliyat sonrası burun deliklerinde bariz fark olanlar var mı?Yahut şöyle diyeyim,siz aynaya baktığınızda bunu görebiliyor musunuz???Bu sorunu olanlara doktorlarının söylediklerini merak ediyorum da:)))
Benim var.2,5 ay oldu ameliyat olalı.Fotoğraflarım da var profilimde.Bu arada burun delikleri ve kanatları için ameliyat olmuştum:))))ama sonuç önceki burnumda fark edilmeyen fark bu burunda daha bariz.Açıkcası gıcıkkkkkkkkk oldum:)))Beklemedeyim,şu 6 ay sihirli mi değil mi???:)))vereliniortak yahut Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?