Arkadaşlar,
Bir doktor ameliyat öncesi hastasını burnu konusunda bilgilendirmeli.Bana çizerek burnuma neler yapılacağını anlattı.Güzel.Lakin,bu şahıs aynı zamanda burnumun fotoğraflarını her iki taraftan çekip delik farkını görüp,"hastacım,bak senin burun deliklerin farklı bak sana da göstereyim,burun ameliyatı sonrası da bu böyle olacak,ben o farkı kapatamayacağım" demeli.Ha,bunu demiyorsa,tamponları çıkarırken farkı görüp çektiği fotolara bakıp aaa farklıymış demek çok saçma.Profesyonellik bu değil.
Sonrasında daha ilginç bir gelişme oldu.ışte ben kendisine ya fark var,dışardan fark ediliyor,neyin nesi,evet ben de tamponları çıkarırken fark ettim,çektiğim fotolara baktım,eski burnunda da öyleymiş,ondan öyle oldu,dedi.6 ay bekle,çok rahatsız olursan revizyon yaparız dedikten sonra bana eposta ile fotoğraflar gönderdi.Fotoğrafları ameliyata girerken çekmiş,ben ilacın etkisi ile anımsamıyorum.Resimlere bakan yakınlarımda fark etti,kendi kusrunu kapatmak için benim bazı fotolarda burun deliklerimden birinin şeklini havaya kaldırmış tuhaf br şeyler yapmış,burnum katiyen öyle değil.Hatta benimle birlikte bakanlar şaştı bu sen değil,aaa oynamış gibi cümleler kurdular.Ben çok şaşırdım ve şüpheye düştüm.Komik olan delikleri şaşırmış,daha iri olanı değil de küçük olanla oynamış,yerlerini karıştırmış:))))Kendisine o burun da neyin nesiydi dediğimde senin burnundu demez mi?Doktor bey ben aptal değilim dedim neyse 6 ayı bekliyorum.Sizinle o zaman daha net konuşacağım,dedim.
Diyeceğim,arkadaşlar bu işi ciddiye almayan doktorlar tarafından mağdur olmak çok can sıkıcı lakin 6 ayı beklemedeyim,pek mağdur olmaya niyetim yok:)))Size tavsiyem,doktorunuzun ameliyat masasına hemen yatmayın,bütün ayrıntılara irdeleyin,acele etmeyin...