Burun deliklerim asimetrik oldu (resimli)

Asligulc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
8
1
1
31
Merhaba ağustos ayında ameliyat oldum burun deliklerim aynadan bakıyorum gayet iyiydi, ilk defa dün fotoğrafını çekip baktım çok asimetrik gözüküyor. Aynadan bakıyorum eşit fotoğrafta kötü.
Doktora sordum fotoğraf atıp aparat önerdim kullanmadın diyerek beni suçlamaya başladı. Ben de ortada Bi hata varsa sizin hatanız cerrahi Bi hatayı plastik düzeltme ayrıca çok gerekli ise siz verseydiniz dedim. Bu ay meydana geldi bu geçen ay fotoğraf çeksem de böyle değildi. Önümüzdeki ay kontrole gidicem deliklere ufak Bi operasyon yapabiliriz dedi ben ısrar edince.
Çevremdeki insanlar eşit fotoğrafta kötü gerçekten böyle değil diyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20220102_122821.webp
    Screenshot_20220102_122821.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 583
  • Screenshot_20220102_122856.webp
    Screenshot_20220102_122856.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 563
Burnunuz bence ilk başta iyimiş ama sonradan bir sıkıntı oldu herhalde düşmüş gibi sağ deliği

Yok aslında düşük değil diğer taraf ödemli düşük görünen yer ödemsiz
E ödem diyorsanız belki gececektir birkac aya. Ödem denilen seyin inmesi gerekir degil mi ? Bir de fotograflara cok kafayi takmayin. Bende iki hafta önce ameliyat oldum, ameliyat icin eski burnumun fotoğrafını cektigimde cok bariz saga dogru egildigini farkettim. Halbuki günlük hayatimda hic böyle bir egrilik farketmemistim , beni rahatsiz etmemisti.

E ödem diyorsanız belki gececektir birkac aya. Ödem denilen seyin inmesi gerekir degil mi ? Bir de fotograflara cok kafayi takmayin. Bende iki hafta önce ameliyat oldum, ameliyat icin eski burnumun fotoğrafını cektigimde cok bariz saga dogru egildigini farkettim. Halbuki günlük hayatimda hic böyle bir egrilik farketmemistim , beni rahatsiz etmemisti.
Aynada bakıyorum düzgün. Geçen hafta fotoğraf da iyiydi anlamadım ne olduğunu

Aynada bisi yoksa belki de cekim açısından kaynaklı bazen oyle çıkıyordur

Merhaba burnunuzun şu anki durumu nedir ?
Benimle aynı sorun bu yüzden merak ediyorum. Ben de sizin gibi aynada gayet düzgün görüyordum.Resim çekince şok yaşadım resmen :(

Selam ee bu çok yaygın bi durum değil mi estetik burunların yüzde 90ında bi delik küçük ve aşagıda gibi oluyor simetrik durmuyor. Hatta ben burun estetik mi değil mi anlamak için deliklerine bakarım😄

Merhaba ağustos ayında ameliyat oldum burun deliklerim aynadan bakıyorum gayet iyiydi, ilk defa dün fotoğrafını çekip baktım çok asimetrik gözüküyor. Aynadan bakıyorum eşit fotoğrafta kötü.
Doktora sordum fotoğraf atıp aparat önerdim kullanmadın diyerek beni suçlamaya başladı. Ben de ortada Bi hata varsa sizin hatanız cerrahi Bi hatayı plastik düzeltme ayrıca çok gerekli ise siz verseydiniz dedim. Bu ay meydana geldi bu geçen ay fotoğraf çeksem de böyle değildi. Önümüzdeki ay kontrole gidicem deliklere ufak Bi operasyon yapabiliriz dedi ben ısrar edince.
Çevremdeki insanlar eşit fotoğrafta kötü gerçekten böyle değil diyorlar
Bence çok aşırı belli olmuyor burnunuz gayet güzel olmuş bu arada çok doğal:)

Back
X