Burun deliklerim çok kötü oldu nolur bakın (resimli)

Kaçıncı günün? Kalkıklığı ve kavisi çok güzel olmuş delikler biraz büyük duruyor ama felaket kötü değil. Belki ödem inince yüzüne daha uyum sağlar. Sağlamazsa da sadece delik küçültmek için revizyon talep edersin doktorundan

Bir hafta olmuştu bu fotoğrafları çektiğimde ve o sabah zaten tamponlarım alınmıştı, şimdi de 8. günüm. Düz durunca burun deliklerim havaya kalkmış gibi oluyor. Yakından içleri görünüyor ki çok pis bir görüntü inanın. Önden ve yandan hiçbir şekilde iyi durmuyorlar. Geniş ve yusyuvarlaklar özellikle de sağdaki. Ödem geçince ne kadar düzelir ya da düzelir mi bilmiyorum fakat burun ucu biraz inince daha da geniş durabilirler gibime geliyor Allah korusun..
Cidden çok ağladım dün bugün, gözlerim kapanacak kadar morluk ve şişliği, burnumdaki ağrıyı bu kadar karşıdan belli olan büyük delikler için mi çektim ben.😔

Bir hafta olmuştu bu fotoğrafları çektiğimde ve o sabah zaten tamponlarım alınmıştı, şimdi de 8. günüm. Düz durunca burun deliklerim havaya kalkmış gibi oluyor. Yakından içleri görünüyor ki çok pis bir görüntü inanın. Önden ve yandan hiçbir şekilde iyi durmuyorlar. Geniş ve yusyuvarlaklar özellikle de sağdaki. Ödem geçince ne kadar düzelir ya da düzelir mi bilmiyorum fakat burun ucu biraz inince daha da geniş durabilirler gibime geliyor Allah korusun..
Cidden çok ağladım dün bugün, gözlerim kapanacak kadar morluk ve şişliği, burnumdaki ağrıyı bu kadar karşıdan belli olan büyük delikler için mi çektim ben.😔
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de ikinci ameliyatımı oldum 10 gün oldu ve krizler geçiriyorum evde. Önceki burnum iyiymiş boşuna kurcaladım diye kendimi paralıyorum. Tek yapabileceğimiz şey, maalesef çok zor ama şişlerin inmesini beklemek. Kendimizi parçalasak da şuan bişey değişmicek. Her kontrole gittiğimizde bu şikayetimizi sölicez bide. Memnun olmadığımızı sürekli belirticez altyapıyı hazırlicaz revizyon olmak için. Belki durum düzelmezse 1 yıl sonra revizyon talep ederiz zaten memnun değildik diye ama İNŞALLAH düzelir hoşumuza gider canım daha çok yeniyiz ümit kesilmez

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de ikinci ameliyatımı oldum 10 gün oldu ve krizler geçiriyorum evde. Önceki burnum iyiymiş boşuna kurcaladım diye kendimi paralıyorum. Tek yapabileceğimiz şey, maalesef çok zor ama şişlerin inmesini beklemek. Kendimizi parçalasak da şuan bişey değişmicek. Her kontrole gittiğimizde bu şikayetimizi sölicez bide. Memnun olmadığımızı sürekli belirticez altyapıyı hazırlicaz revizyon olmak için. Belki durum düzelmezse 1 yıl sonra revizyon talep ederiz zaten memnun değildik diye ama İNŞALLAH düzelir hoşumuza gider canım daha çok yeniyiz ümit kesilmez

haklısınız, inşallah düzelir ve her şey yoluna girer.

Bugün tamponlarım alındı ve burun deliklerim yandan ya da önden çok kötü görünüyor, özellikle yakından içi görünüyor çok büyük oldular sanki. Haftaya salı tekrar gideceğim, sizce söylemeli miyim bu durumu? Küçülmezlerse düzeltebilir misiniz diye sormak istiyorum düzeltir mi sizce?
Mahvolmuş hissediyorum ağlayacak haldeyim😔
Zamanla burun inecek delikler daha normal olacak biri büyük biri küçük kalabilir ama bu şekilde olmaz daha yeni benimde aynı problem var fakat burun derisi indikçe düzelir diye umut ediyorum.odem.cok

Geçmiş olsun
Kime ameliyat oldunuz acaba

asimetri de var. ama benim bildiğim burun 6 ay içinde oturuyo. bir süre bekleyin derim.

Burun en son estetik yaptıracağım yer olurdu. Delikler bile simetrik değil. Belki de tamponu yeni çıkardığından dolayı, haftaya kadar belki şişkinliği de inebilir. Ama çok yapmacık duruyor, delikler normalde hafif uzunlamasına gider, delik direk yuvarlak. Yani oynanmış bayağı. Inmezse söylersin.
Neyse geçmiş olsun.
arkadaşım yaptirmayacaksan forumlarda niye yorum yapıyorsunuz moral bozmaya gerek yok git başka konulara gir

arkadaşım yaptirmayacaksan forumlarda niye yorum yapıyorsunuz moral bozmaya gerek yok git başka konulara gir
Bence yaptıramayacağı yer. Maddi olarak imkanı yok ya da korkuyor belli. Burun estetiği düşünmeyip buradaki yorumları okuyup bir de üstüne mesaj yazan??? Yani ne bileyim? Tahmin ediyorum diyeyim 😂

eyvah yorumlara bak bence gereksiz moral bozuyorsunuz evet delikler hoş durmuyor ama daha 1 hafta olmuş şu an burnun tamamen şiş o şişliklerden dolayı burun deliklerini yukarı çekiyor olabilir. burnunun şişliği geçin o deri biraz gevşesin böyle duracağını sanmıyorum.

Fenomen eylul ozturk un burun delikleri gibi olmus burun kalkinca dogal.olarak oynama yapilmayinca buyuk durmus bekleyin zamanla ucu biraz inicek suan dik ins kuculur ama sanmiyorum

Burun deliklerinin böyle birbirinden farklı birinin büyük görünmesi normal midir ?

Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an 13. günümdeyim.

benim de ilk günlerimdeki burun deliği farkı çok fazlaydı şimdi hala asimetrikler ama öyle pek belli olmuyor. yani değişmez böyle kalır diyenlere aldırış etmeyin. değişiyor gerçekten azalıyor o fark. bir de burnunuz bu kadar kalkık kalmayacak inanın. karşıdan görünmeyecek burun delikleriniz

Bugün tamponlarım alındı ve burun deliklerim yandan ya da önden çok kötü görünüyor, özellikle yakından içi görünüyor çok büyük oldular sanki. Haftaya salı tekrar gideceğim, sizce söylemeli miyim bu durumu? Küçülmezlerse düzeltebilir misiniz diye sormak istiyorum düzeltir mi sizce?
Mahvolmuş hissediyorum ağlayacak haldeyim😔
bence henüz şişler
biraz beklemelisin

ilk sayfadaki yorumları okuyunca ağlayasım geldi :)
sakin olun, öncelkle ik 3 ay bi geçsin. yavaş yavaş oturacak. biliyorum sabır gerektiren zorbi süreç ama surekli düşünmemeye çalışın

Bence o kadar kötü değil. Birkaç ay sabredin bence yüzünüze oturacaktır

Gerçekten yazmayim dedim ama tutamadim kendimi. Ameliyat bence gayet başarılı, burun delikleriniz onceki haline gore daha kucuk ve duzgun. Eski hali iki katı daha buyuk ayrica burun icindeki killara varincaya kadar gorunecek sekilde yukarda. Yani eskiden de kucuk ve kapali bir yapısı yokmuş bence doktorunuz elinden gelenin en iyisini yapmış. Lutfen şu felaket yorumlara takilmayin, iyilesmesi adina biraz zaman taniyin kendinize. Emin olun takıntı yaptıkça herşey gozunuze batmaya baslicak ve asla objektif goremiyceksiniz.

Valla çok estetikli burun görmüş biri olarak ben de beğendim burnunuzu açıkçası. Burun ucu sivriliğiniz alınınca size burun delikleriniz büyük görünüyor gibi geldi bana ki içinden yeni tampon çıkmış, daha iyileşecek, oturacak. Bence burun deliklerinize müdahale olursa daha yapay görünür ki eski burnunuz da öyle kötü bir burun değilmiş bence, şimdiki daha kibar olmuş.

Back
X