Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecmis olsun. Henuz 6 gunluk ve ustelik hala alçida olan bir burundan bahsediyoruz nasil gordun farkli oldugunu:) alcilar cikana kadar sabret yorum yapmak için biraz erken diye dusunuyorum. tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir.. gule gule kullan burnunu:)
Aslında bende ufak bir törpüleme işlemi yaptırmak istiyorum ama 2 doktora gittim ikiside nedense deliklerin boyutu konusunda garanti veremedi.. Neden ikisi de eşit olamıyor ?
kızlar ben 6 gün önce ameliyatımı oldum kalkıklığında falan bir sorun yok gibi duruyor suan alçının içinden ama burun deliklerim farklı duruyor ve bu çok kafama takılmaya başladı.önceden böyle olup sonradan normale dönen arkadaşlar varmı acaba((
Tamponları 3.gün çıkarıyolar canım 6 gün olmuş tampon yoktur artık ama olur böyle şeyler bi tarafıyla daha çok uğraşmışlardır daha çok şişmiştir küçük gözüküyodur:)tamponlardan dolayıda öyle görünebilir diye düşünüyorum
Tamponları 3.gün çıkarıyolar canım 6 gün olmuş tampon yoktur artık ama olur böyle şeyler bi tarafıyla daha çok uğraşmışlardır daha çok şişmiştir küçük gözüküyodur:)
canm bunu ilk defa duydum ben.burda yaptıran ve üzerinden seneler geçen arkadaşlar var burun delikleri de gayet eşit.normalde zaten deliklerde bir sıkıntın yoksa yani küçültme yapılmayacaksa,sadece törpülemede burun deliklerinin değişmemesi gerek.
hangi şehirde yaptırmayı düşünüyorsun?? burda yaptıran arkadaşların burunlarını incele daha rahat karar verirsin
Merhaba benimde burun deliklerim yamuk sizde de aynı sorun varmış resmimi göstermek istiyorum düzelme şansım var mı bugün 38 gün oldu ağlamaktan gözlerim şişiyor artıkBurun delıklerı asla esıt olmaz mınımal farklar olur ama goze batmaz sahsen altıncı ayıma gırmıss bırı olarak o delıkler asla duzelmıor sımdı tekrar rotus yapıp farkı kapatıcaını soyledı doktorum acıldıgında neyse sımdıde o
Evet doktorun kım lokal anestezıyle rotus yapıorlar bu ayın sonunda bana yapılıcak benımde farklı altıncı ayımın dolmasını bekledım yapdırmak ıcın mecbur sızde beklıceksınız dıkıslerınız daha kaynamamısdır yenı sızınkı cokEki Görüntüle 1948774
Merhaba benimde burun deliklerim yamuk sizde de aynı sorun varmış resmimi göstermek istiyorum düzelme şansım var mı bugün 38 gün oldu ağlamaktan gözlerim şişiyor artık
Geçmiş olsun umarım istediğin güzel bir burna kavuşursun canım.Evet doktorun kım lokal anestezıyle rotus yapıorlar bu ayın sonunda bana yapılıcak benımde farklı altıncı ayımın dolmasını bekledım yapdırmak ıcın mecbur sızde beklıceksınız dıkıslerınız daha kaynamamısdır yenı sızınkı cok
Tskr ederm saolasınGeçmiş olsun umarım istediğin güzel bir burna kavuşursun canım.