Burun deliklerim karşıdan gözüküyor

hanimbeyza

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
7
0
6
27
Selam arkadaşlar ben 1 hafta önce kbbde burun ameliyatı oldum.Burun kemerim düzeltildi ve doktorum hafif kaldırıcaz dedi burnunu;kaldırılmış ama sanırım biraz fazla olmuş çünkü aynanın karşısına geçince burun deliklerimi görüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor malesef.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum.

Benim de 20 gün oldu ve burnumda alçı varken benim de gözüme çok batıyordu çünkü eski burnum düşüktü ve insan yadırgıyor doğal olarak. Alçı çıktıktan sonra biraz daha normal gelmeye başladı. Zamanla senin de gözün alışır bence.

Yeni olduğu için öyle görünüyor zamanla iner korkmayın bende bi yıl önce burun ameliyatı oldum bandajim açıldığında şok olmuştum çok kalkıktı ama şimdi indi yani zamanla düzelecek

Benim burun deliklerim o kadar gözükmüyordu ama bir kızla tanıştım avmde. Daha o zaman bantım vardı kız ameliyat olalı da 1seneyi geçmiş. Kız sağolsun bana fotoğraflarını gösterdi. İlk aylar korkunç, burun delikleri vs hoş gözükmüyordu kızın o anki burnuna baktım inmiş,gayet normaldi:) için ferah olsun gözlerimle gördüm

Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içimi rahatlattınız.Peki sizde alçınız çıkınca begenmeme gibi bir his yaşadınız mı? Mesela ben yaptırdıgıma pişman oldum bu ilk haftada bu normal bir şey mi?

İlk hafta hiç beğenmedim. 20.gunden sonra şişlikler baya iniyor. Kaş arası daödemli olduğu için gözlerde ayrılma oluyor hoş bulmuyordum kendimi. 2.ayımdayım şuan beğeniyorum eminim send e beğenceksin. Moralini yüksek tut, dışardan gelen olumsuz yorumlsra kulağını kapat.

Teşekkür ederim siyah kugu.Cidden bayagı kafama taktım geceleri uykuya dalamadım düşünmekten (

Teşekkür ederim siyah kugu.Cidden bayagı kafama taktım geceleri uykuya dalamadım düşünmekten (
Şimdi ne kadar takma kafana desem de takıcaksın ama gör bak bir ayda bile müthiş bi değişim olacak, ödemler inicek, biraz daha zarifleşicek tabi tamamen ödemler daha geçmez ama daha hoş olacak. Üzme kendini

arkadaşlar benim 1.ayım doldu,evet biraz daha indii ; yani dümdüz de olmadı hâlâ gözüküyor burun deliklerim ama rahatsız edici degil :) ya da ben alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…