Burada şimdikinden daha iyi görünüyor. Diğer açtığınız konudaki fotoğraflarınıza da baktım. Önden belirgin bir şekilde asimetri görünüyor. Burun sırtının sol tarafı daha şiş duruyordu önden. Orası ödemdir zaten. Burun içinde de ödemler vardır illaki. Ondan kaynaklı delikler böyle görünür mü çok bilemedim. Ama bir ihtimal olabilir. Eğer ki deliklerdeki asimetri giderse baya şaşırırım. Benim tavsiyem şimdilik doktorunuzla iletişimde kalın masaj, retainer ne öneriyorsa yapın. İyileşme dönemi geçinceye kadar bekleyin zaten. Bir işlem yaptırmayın. Eğer ki bir değişiklik olmazsa ve asimetri bu şekilde kalırsa kesinlikle aynı doktora işlem, revizyon vs yaptırmayın. İyileşme döneminde çok değişiklik olabiliyor. Çıkıntı, düşme vs. olabiliyor zamanla ve vücudun tepkisine göre. Bu tarz bir durum olsa doktorunuza güvenin geçmezse düzeltir falan derim ancak ilk burnunuzda asimetri yoksa ve böyle bir asimetri çıkarmışsa net beceriksizdir. Hiç hafifletemeyeceğim. Umarım ödemlerden dolayıdır. Ameliyat fotoğrafı bir tık daha iyi. Biraz sabırlı olun bekleyin. Çok burnunuzu düşünmeyin eğer ki durum devam ederse daha iyi bir doktora revizyon olursunuz herşeyin bir çözümü var. Çok geçmiş olsun.