Burun Deliklerine Müdahale Olmamasına Rağmen Asimetrik Olması.

besyocuyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
45
2
1
Arkadaşlar ameliyat olduktan sonra dördüncü günüm. Yüzüm oldukça şiş bu normal biliyorum alçının altında görünün burun deliklerim biri büyük ve diğeri çok küçük şişliklerden ve
ya ödemden böyle olduğunu düşünüyorum. Fakat burun deliklerime müdahale olmadı ona rağmen böyle olması normal mi daha başındayım her şeyin farkındayım fakat alçıdan sonra uzun süre böyle olmasından ya da kalıcığından korkuyorum.

ben ameliyattan cıktım ilk 3 gün burun deliklerim üçgendi resmen.korktum öyle kalacak diye şuan 8.gün normal halini almaya başladı normal bile diyebilrim düzelir bence

Burun değil de yüzündeki şişlikler ne zaman indi peki teşekkür ederim cevabın için bu arada

Burun değil de yüzündeki şişlikler ne zaman indi peki teşekkür ederim cevabın için bu arada
burun ameliyatı oldum konumu inceleyebilirsin canım son mesaj attım yeni fotolar attım bugün alçım çıktı
hala daha var şişlik . morluk göz kapağımda var fakat makyajla kapattım

Hemen bakıyorum :)

Benim gibi sorun yaşayıp düzelen ya da düzelmeyen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

Burun ameliyatı sonrası işlem yapılan yerlerde çok fazla ödem olur ve ilk altı ay boyunca buruniçi ödeminizin inmesini beklersiniz. Burun deliklerinizde işlem yapılmasa dahi burun kanatlarıyla yanakların birleştiği kısımda, burun sırtında ve kanatlarda inanılmaz ödem olur ve bu doğal olarak burun deliklerinizin de şeklinin değişmesine neden olur. O kadar erken ki böyle şeyleri düşünmek için.

Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…