BURUN DELİKLERİNİN EŞİT OLMAMASI

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnzdg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnzdg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
20
6
36
35
Merhaba arkadaşlar 1,5 ay önce burun estetiği oldum ve burun deliklerimde aşırı derecede asimetri var. Biri büyük ve geniş diğeri dar ve uzun aşırı canım sıkılıyor. Doktorum bana burun eşitleyici bir aparat önerdi onu da takıyorum 3 haftadır fakat bir işe yaramadı şu ana kadar. Çok endişeleniyorum böyle kalacak diye aynı durumu yaşayanlar var mı?

Moralinizi bozmak istemem ama. Başta burun nasılsa öyle kalıyır. Sadece kalkıklık ve ödemler iniyor . Umarım düzelir

Moralinizi bozmak istemem ama. Başta burun nasılsa öyle kalıyır. Sadece kalkıklık ve ödemler iniyor . Umarım düzelir

Umarım düzelir gerçekten çok üzülüyorum anlamadığım şey ise ameliyattan sonraki ilk hafta deliklerin eşit olması sonradan oluştu asimetri

Merhaba aynı durumu bizzat bende yaşıyorum ilk ameliyat oldum burun deliklerim eşitti 1. Haftada bir burnum kanamaya başldı sonra asimetri oluştu doktor dikişin patlamış dedi ama coronadan dolayı gidemedim hala asimetrik :( sizde düzelme varmı

Merhaba aynı durumu bizzat bende yaşıyorum ilk ameliyat oldum burun deliklerim eşitti 1. Haftada bir burnum kanamaya başldı sonra asimetri oluştu doktor dikişin patlamış dedi ama coronadan dolayı gidemedim hala asimetrik :KK43: sizde düzelme varmı

Benim 5 ay oldu ve azıcık düzelse bile hala asimetrik. Ben de coronadan dolayı gidemedim doktoruma büyük ihtimalle bir operasyon yapması gerekli

bence üzülmek için çok erken iki sene önce burun ameliyatı oldum ve burun deliklerim inanılmaz şekilde birbirinden farklıydı ve üstelik kemerim bile vardı . Çok ağladım revizyon yaptıracaktım ama bir arkadaşın tavsiyesiyle bekledim . İyikide beklemişim burnumun oturması tam bir buçuk yılı buldu. Şimdi seviyorum burnumu boşuna ağlayıp zırlamışım.en az bir yıl beklemek gerek diye düşünüyorum

bence üzülmek için çok erken iki sene önce burun ameliyatı oldum ve burun deliklerim inanılmaz şekilde birbirinden farklıydı ve üstelik kemerim bile vardı . Çok ağladım revizyon yaptıracaktım ama bir arkadaşın tavsiyesiyle bekledim . İyikide beklemişim burnumun oturması tam bir buçuk yılı buldu. Şimdi seviyorum burnumu boşuna ağlayıp zırlamışım.en az bir yıl beklemek gerek diye düşünüyorum

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) benimki henüz 6 ay olmadı biraz daha bekleyip göreceğim umarım düzelir..

Back
X