Burun Deviasyonu Sonrası Burnumda Ödem

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba arkadaslar ben 30 haziranda deviasyon oldum.Ama bundan bir hafta once burun sırtımda hafif bir kemer olustu. Yanı ne bandajlar ne alcı cıktıgında boyle bırsey yoktu. Dokundugum zaman daha cok işlem yapılan sol tarafımda elime birşey geliyor ama kemık mi ödem mi onu anlayamadım. Cok yumusak değil fazlada dokunmuyorum bişey olmasın dıye. Sanki biraz sert gibi daha net gormenız acısından fotograf koyacagım

Son düzenleme:
Ancak yorumda fotograf koyabiliyorum

Bu amelliyattan 20-25 gun sonrası

Bu da dün cekildiğim

Yani umarım ödemdir. Hiç boyle olupta sonra gecen oldu mu ?

Cnm bende de vardi hala var ama gittikce azaliyor..odem o.cunki deri kalkti burun kemigi alindi o deri oturacakta tekrar o kemik iyilesekte ohooo.. kolay degildir herhalde butun bunlar..ama geciyor inan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoktu hıc basta boyle bısey insallah ödem olsunda gecsin beklerım ama kemık olursa cok sıkıntı yapar bende ben bunun için oldum zaten amelliyatı basta ne kadar guzeldi sımdı boyle olunca telaslandım

bende 1 yıl önce ameliyat oldum canım aynen böyle benimde hatta daha çok kaldı bende doktorum tekrar torpu yapıcak sanırım yarın 1. yıl kontrolüm var 100 hastadan 10 hastada bu şekilde kalıyormuş doktor öyle dedi

Ay deme oyle ya ben hayatta lokal anestezıyle amelliyat falan yapamam

Siz diyince farkettim bende de var fotolarda cikmio ama elleyince hafif tümsek orasi. Bastirinca içeri giriyo ama ödem sanki yumuşak yani.

doktora sordunmu canim ne diyor muayne ettimi tekrar seni insallah gecici birseydir

İnceledikce burnumuzda biseylere takioruz ya incelemeyelim artik diye haykircam ama şu mesaji yolladiktan en gec 2 dakika sonra aynayi elime alacagimi biliyorum:)))

Imkanı yok sürekli kafama takarım ki ben inşallah ödemdir ödem olsun hiç umrumda değil kemıkten korkuyorum ben

Daha 40 gün anca olmuş canim bu kadar kisa surede cikmasi için doktorunun birakmis olmasi lazim o kemeri. Sanmiyorum doktorun göz gore gore kemer birakacagini. Dert etme odemdir kemiğin de işlem gördü sonuçta.

Tabi canım hep olan birşey değil dedıgım gibi son bıkac gundur var belki sıcaklar ödemi cogaltmıs olabilir. Acaba telefonda sorsam mı 21ini nasıl beklicem ben daha cok var

Tabi canım hep olan birşey değil dedıgım gibi son bıkac gundur var belki sıcaklar ödemi cogaltmıs olabilir. Acaba telefonda sorsam mı 21ini nasıl beklicem ben daha cok var

Bir sor istersen canim için rahatlasin. Bisey kaybetmezsin.

Ay inşallah oyledır boyle bısey sonradan cıkınca ınsan endıselenıyor sende de mi kemer gibi cıktı

aynen senin bu çektiğin fotoğraftakı gibi çıktı.ben de burda kötü kötü şeyler okuyup endişelendim. zaten burnumuza inanılmaz takmış durumdayız.bi gün oluyo diğer gün iniyo falan. şu an yok mesela. çıksa da kafama takmıycam artık yoksa deliricem yani

daha cok yeni amelyatınız, oturana kadar öyle şeyler olur.Şişer iner, günden güne şekli değişir.Benim bir arkadasımda da mesela burun içinde et parcası büyümüştü amelyattan sonra,yani bünye yapabilirde bişiler,dr'la alakası olmayadabilir, cok takmayın herseyi kafanıza , fıstık gibi olmuş burnunuz , keyfini cıkarın yan pozların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…