Burun dikliği

Gözümüz alısıyor daha sonra ödem gıttıkce ındı sanıyoruz aslında burun esneklesıyor inme düşme degıl sanırım burunucu sert dururken dokununca yumusaklık olunca bız düştü sanıyoruz ve hep bı amelıyat sonrası burunucu düşmesı ıhtımallerını okuyp bir ilacın yan etkileri gıbı bu da bızı etkılıyor sanırım

Kesinlikle iniyor. Revizyonda olsanız iniyor. Eğer görüntüsü hoşsa kesinlikle ve kesinlikle ikinci ameliyatı olmayın. Olan arkadaşlarım oldu ve çok pişmanlar.

Ben de 7 ay once oldum hafıf kalkık olmasını ıstedım kalksın dıyınce de karsıdan burun delıklerı gorunecek sekılde yapıyorlar hafıf kaldırdı burun odemlı oldugundan orası sert durdugu ıcın kalkıklıgı tam ıstedıgım gıbıydı ama şuan burunucumda cok az ödem kaldı ve kalkkıklıgını çok ıstedıgım kadar degıl bunun ıcın revızyon mu olsam bılmıyorum yanda. Guzel önden bı tık daha dik durmasını beklıyordum ödem azalınca o da gitti
merhaba öncesi sonrası varmı hangi doktora ne kadara yaptırdınız biraz bizi aydınlatın lütfen :)

Mersin de oldum . Burun düşmesi olmuyor ödem gittıkce o sertlık azaldıkca burunucu saga sola hareket etmeye basladıkca düşmş gıbı hıssedıyoruz ödem varken kalıp gıbı durduğu için hıssedemıyoruz

Evet kapalı teknık ıle oldum benım 8. Ayım bıttı hala burunucumda ödem sertlık var eskısı gıbı cok olmasa da var amelıyatının uzerınden 1.5 yıl gecmesıne ragmen hala sertlık ödem oldugunu darbelerde cok acıdıgını söyleyen arkdsım da var.burun yapısına gore kalın ınce derılı gıbı buna gore degısıyor ıyılesme surecı sanırım

Evet kapalı teknık ıle oldum benım 8. Ayım bıttı hala burunucumda ödem sertlık var eskısı gıbı cok olmasa da var amelıyatının uzerınden 1.5 yıl gecmesıne ragmen hala sertlık ödem oldugunu darbelerde cok acıdıgını söyleyen arkdsım da var.burun yapısına gore kalın ınce derılı gıbı buna gore degısıyor ıyılesme surecı sanırım
Peki cevap icin tesekkurler ☺️

kızlar benim burnum da çok kalkık oldu ve ödem gittikçe daha da kalkıyor inmesi gereken yerd.. hayat enerjim bitmiş durumda

Yandan dik önden bu kadar dik segıl her amelıyat fotoları genellıkle bu sekılde dik oluyor önden bakınca ödem azalınca dikliği azaldı yani çenemi bi tık yukarı kaldırıp foto cekılıyorum eskısınden cok cok ıyı tabi ama keske bi tık daha dik ısteseydım dedım o benım hatam cok dık olmasın karsıdan bakılınca burun delıklerı gorunen sert bır mızaç ılusturan burun ıstemıyorum dedım ısteyene özelden fotoğraf gonderebılırım
merhaba bana da fotoğraflarinizi yollar mısınız?

Ben de burun ucu ameliyatı oldum. Kalkık bir burun olsun istedim 3. haftadayım. Burun ucunda bir top var sanki. Üstelik aşağı doğru duruyor. Böyle kalırsa çok kötü...

Back
X