Burun diregim gozukmuyoo:((

tchatlaque

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
12
0
36
Almanya
Ben 10 gun once ameliyat oldum, bugun bantlari çikardim ve burnum sisliklere, odeme ragmen fena gozukmuyor, ama burun diregim çok içte kalmis gibi, hiç gozukmuyor, sizce içtemi kalir yoksa dusermi biraz? Aceba bu konuda tecrubesi olan arkadas varmi? Cevap bekliyorum sizden.

Ya nasil anlatsam iki burun deligimin oratasindaki, kaldirdiklari yer var ya hani? Anlatabildimmi canim? kusura bakmayin turkçem pek iyi degil:(

cnmm benim anladıgım yer açık amlytta burunun keisldigi yer varya onun tam arka tarafınımı söylüyorsun..orası içte nsl olur yani resim olmadan tam anlayamıycam sanırım:)

resim eklemye calistim ama beceremedim malesef, acik ameliyatta nereyi kestiklerini pek bilmiyorum ama tam dudagin ustunden burun ucuna dogru giden yerin ustunde, yada soyle deyim burun ucunu tutan ve iki delik arasindaki. Yandan degilde karsidan bakinca o guzukmuyor iste, sislikle beraber oda asagiya inermi bilmiyorum, çok korkuyorum.

resim eklemye calistim ama beceremedim malesef, acik ameliyatta nereyi kestiklerini pek bilmiyorum ama tam dudagin ustunden burun ucuna dogru giden yerin ustunde, yada soyle deyim burun ucunu tutan ve iki delik arasindaki. Yandan degilde karsidan bakinca o guzukmuyor iste, sislikle beraber oda asagiya inermi bilmiyorum, çok korkuyorum.

cnm o kısım neden çirkin duruyorki ilk kes bu şikayeti olan birini duydum..buurn ucun tabiki zamanla iner ama aşırı bi inme olmas milimetrik bi fark olur yani..ozaman o kısımmda deişirrrr.dedigin yeri anladım ama nsl kötü durabilir pek gözümde canlandıramadım:(

tekrar denedim resim gondermeyi ama çok beceriksizim, yardimin için tesekurler canim, burnum çok kalkik domuz gibi duruyo, zaten o sey okadar yukardaki içte duruyo ve yandan deligi bile gozukmuyor umarim ucuyla beraber oda iner, yoksa igrenç olur:(((

haaaaaaaaaaaaaaaa yandan görünmüyo di,yince şimdi anladım..tabi cnm şuanda çok gergin oldugu için çok kalkık duruyor..zamanla o kısımda kibarlaşcakk...hiç kafanı takma yanii..
resim yüklemek istiyosandaaaa..öncelikle
......google hızlı resim yaz..
.....ilk çkıkan linke tıkla ...
orda resim yükle çıkar zaten pc de nerdeyse resmin yükle ..
çıkan 3 linkten 3.yü kopyalayıp yapıştır buraya cnm:)bi kaç dene yaparsın:)

çok çok sagol canim valla içime su serptin ne yapicami bilmiyodum strese girmistim, simdi ben resimleri birdaha denicem eger basaramazsam yarin kardesimden isticem o yapar :)))

Malesef resim yuklenmiyor 100 mesaj gondermem gerekiyormus resim ekleyebilmem için:(( size bir iki sorum daha olucak o sislik nekadar suruyor aceba bilen varmi? Birde sizdede bu sekildemi oluyor? Kiz kardesimde yaptirdi gecen yil burnunu ama o ucunu fazla kaldirtmadi ve daha asagidaydi onunki, ben ondan biraz daha fazla istedim, bu yuzdenmi bukadar yukarda benimki aceba? Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...

Neden kimse bana cevap vermiyor? Kizlar lutfen yardiminiza ihtiyacim var, bu sekilde disari çikamiyorum nekadar surer bilen yokmu aranizda? çok korkuyorum :(

canım sana çok yardım etmek isterim ama burun direği ile ne demek istediğini anlayamadım ben fotoyu cevap yaz kısmındaki eklenti ekle bölümünden de ekleyebilirsin orda mesaj sayısı önemli diil

Resimleri ekledim bir onden birde yandan umarim yardimci olabilirsiniz, simdiden çok çok tesekur ederim, vallahi kafayi yemek uzereyim igrenc duruyo, iki deligimin ortasinda bisey gozukmuyo:((

Son düzenleme:
yaa yandan iyi duruyor . öndende tam net göremedim yazılardan dolayı. önden keşke daha belirgin bir foto koysan.

cnm geçmiş olsun .. burnun çok hoş görünüyor.. ben de ilk günler aynayla yatıyordum sabah gözümü açar açmaz aynaya bakıyordum.doktora gittim bütün sorularıma cevap aldım.. aynayı bıraktım.senin de kafana çok takılıyorsa doktoruna tek tek sor.. cevaplarını alınca için rahatlayacak..çok çok geçmiş olsun kafana takma .. benim de yüzüm yamuk şuan :) salı günü doktora danışıcam napabiliriz diye :) inş. her şey yoluna girecek .. hoşçakal

Ya çok sagolun cevap verdiginiz için resmi tekrar ekliyorum insallah bu defa yazi çikmaz ustunde, ya bende fena bulmuyorum burnumu ama iste o bahsettigimi ortadaki seyin yoklugu burnumu sanki eksik gosteriyor, ve ben çok korkuyorum boyle kalmasindan :(( Ben yurdisindan geldim trde ameliyat oldum ve doktoru çok fazla rahatsiz etmekten cekiniyorum:(( bir iki gun daha beklicem olmazsa galiba doktoruma sormam gerekicek.

Son düzenleme:
Ya çok sagolun cevap verdiginiz için resmi tekrar ekliyorum insallah bu defa yazi çikmaz ustunde, ya bende fena bulmuyorum burnumu ama iste o bahsettigimi ortadaki seyin yoklugu burnumu sanki eksik gosteriyor, ve ben çok korkuyorum boyle kalmasindan :(( Ben yurdisindan geldim trde ameliyat oldum ve doktoru çok fazla rahatsiz etmekten cekiniyorum:(( bir iki gun daha beklicem olmazsa galiba doktoruma sormam gerekicek.

neden çekiniyorsunki.. sonucta sadece operasyon için paara ödemiyorsun... hizmet kalitesi için de para ödüyorsun.. bi cok buruna baktım internette, yeni ameliyat olmuş olan.
ama hiç böyle bir durumla karsılasmamıstım.. en kısa zamanda doktoruna başvur bence.. umarım en güzeli olur senin için.. her yeri istediğin gibi olur..

:) resmin üstünde yazı var.. doktorumu ben de aramam pek bunu açıkca söledim sizi rahatsız etmek istemiyorum dedim..bana çok kızdı neden aramıcan ameliyat oldun her türlü şeyi söyle bana uyanık olalım ya bi terslik olur da haberim olmazsa nolacak dedi.. hem bu estetik bi operasyon mutlu olmak için yaptırıyosun bunun için de arayıp söle içini rahatlatsın .. o da görmeden bişe diyemem der şimdi :)) eyvahedigeldismile

Evet ya resimlerin ustunde yazi çikiyor baya ugrastim silip silip ekldim ama olmuyor, hepinize ayri ayri tesekur ederim arkadaslar, son care dokoruma danismak olucak, e-maille gondericem resimlerimi bakalim o ne dicek, umarim sislikleriyle beraber oda inerde gozukur hal alir, ne umudum bu :(.

Back
X