burun dolgusu acil yardım

hayalperestbirben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3
0
36
Sakarya
merhaba arkadaşlar ben geçen sene burnuma dolgu yaptırdım fakat 4 ay kadar önce burnumda yumru büyüklüğünde şişme meydana geldi gitmediğim doktor kalmadı burnum hala tam anlamıyla geçmedi eskisinden de kötü oldu hatta ,sivilce gibi sürekli bir şeyler çıkıyor en son dermatolog uzmanı roaccutane verdi 2 aydır da onu kullanıyorum iyileşmeye dair belirti yok ne yapmalıyım böyle bir durum yaşanyan var mı aranızda

Bazı insanların vücudu dolgu gibi maddeleri kabul etmiyor ya da cok hijyenik olmayan biri yapmıstır. Enfeksiyon kapılabiliyormus. Cok hijyenik görünmesi önemli değil ortamın. Dolgu 1 yıllık mıydı cnm? Eritileliyor diye biliyorum. Hastanede falan mı yaptırdın?

hastane de mi dolgu yaptıracaksın ,güzellik merkezinde mi ? mutlaka ürünün markasını,içeriğini ,orjinalliğini sorgula .inşallah istediğin gibi olur.benim sorunum 5 ay olacak haftaya çekmediğim kalmadı:/

dolgu 6 aylıktı hastanede değil ama güzellik merkezinde yaptırdım sürekli gittiğim hiç problem yaşamadığım bir yer neden böyle oldu hiç anlam veremiyorum:/
hmmm. hangi madde kullanılmıs ki dolguda? Plastik estetik cerrahına gittin mi? Bunlar olabiliyor malesef. Ama çözümü tabiki vardır. İyi bir doktora görün.

merhaba arkadaşlar ben geçen sene burnuma dolgu yaptırdım fakat 4 ay kadar önce burnumda yumru büyüklüğünde şişme meydana geldi gitmediğim doktor kalmadı burnum hala tam anlamıyla geçmedi eskisinden de kötü oldu hatta ,sivilce gibi sürekli bir şeyler çıkıyor en son dermatolog uzmanı roaccutane verdi 2 aydır da onu kullanıyorum iyileşmeye dair belirti yok ne yapmalıyım böyle bir durum yaşanyan var mı aranızda
Geçen sene yapılan dolgu erimiştir, enfeksiyon ise yapılır yapılmaz ortaya çıkardı, geçen sene olduğuna göre vücudunun yaptığı bir yağ bezesi olabilir, dermatologlar içini boşaltıp yakıyorlar, minumum iz kalır bence daha fazla büyümeden yaptırmanızı tavsiye ederim

Back
X