burun dolgusu :) (resimli)

bir şey daha sorucam kemeri azaltmak için kaş ortasına doğru mu dolgu yapıyorlar şiş ve daha büyük durmaz mı?

kaş ortası değil canım burnunun bitimindeki çukur kalan yer benimde aynı sorun mevcuttu resimde görmüşsündür zaten. şekil düzeldiği için daha büyük değil daha bile küçük geliyor göze

kızlar ankaradayım artık tatil bitti düşünen varsa toplanıp gidebiliriz bende dudak dolgusu için tekrar gidicem bu aralar birlikten kuvvet doğar :32:

Ben ızmırdeyım ve 8 ekımde amelıyatım var . acıkcası sonuclarından kormaya baslıyorum olumsuz yorum okudukca

canım ya ben kararsızım hala çok farketti mi sende?başka fotoğrafın var mı ya da başkalarının?çok rahatsız ettim ama

olur mu birbirimize yardımcı olmak için buradayız :) direk burnumu çektiğim başka fotoğrafım yok canım ama olan arkadaş var izin alıp paylaşırım burada olur mu bi kaç gün müsaade istiyorum :)

Arkadaşlar 25 mesaj engeli neden var ki:( Ben de estetik mi dolgu mu

valla canım ikisi çok uç noktalarda aslında. burun estetiği çok uzun bir süreç yaptıran bir çok arkadaş var elbet ama benim cesaret edemediğim bir şey illaki fındık burunlu olmak istiyorum diyorsan elbetteki estetik ameliyat geçirmek zorundasın dolgu sana bunu vermez. ama burnumdaki kemerden rahatsız oluyorum burun ucum düşük bunlar olmasa sorun yok diyorsan dolgu ağrısız acısız hemen sonuç alabileceğin bir yöntem. ve en güzel kısmı olur da beğenmezsen geri alınabiliyor.

Back
X