burun dolgusu :) (resimli)

tamam bekliyorum canım.fark ediyo ama dimi?

bayağı fark ediyor ve emin ol çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. aslında bu kadar tereddütle bakılmasının sebebi pek bilinmiyor olması daha yaygınlaşmamış bir durum yoksa çekinilecek bir şey yok. ama dediğim gibi bir kaç örnek daha vericem o zaman emin olursun :3:

bayağı fark ediyor ve emin ol çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. aslında bu kadar tereddütle bakılmasının sebebi pek bilinmiyor olması daha yaygınlaşmamış bir durum yoksa çekinilecek bir şey yok. ama dediğim gibi bir kaç örnek daha vericem o zaman emin olursun :3:

tamam canım sen yollayabilirsen yolla fotoğraf,internettekiler pek gerçekçi gelmedi bana

benim ve 2 arkadaşımın burun dolgusu sonuçları :16:

Eklentiler

• $bfkjhl.webp
    $bfkjhl.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 6.083
  • $kdnfldf.webp
    $kdnfldf.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 6.048
  • $nkfnglsg.webp
    $nkfnglsg.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 5.809
Buket bu sonuçlar harika. Rica etsem doktorunuzun adını yazar mısın ? Birçok kişi yazmış doktorunun adını sen neden yazmıyorsun ki zaten

soran tüm arkadaşlara özelden ulaştım konuştuk reklam gibi düşünsün istemedim kimse. çünkü niyetim insanları bilgilendirmek. burun dolgusu konusunda o kadar az kişi bilgi sahibi ki bu haliyle ön yargı oluşturuyor. genelde kimse bu yolla burun şeklinin düzelebileceğine inanamıyor fakat sonuçlar benim ve diğer yaptıranlar için gayet tatmin edici. :16: doktorum Ankara'da Mehmet Akgün bahçelievler'de iç rahatlığıyla tavsiye ederim :16:

gerçekten sonuçlar farketmiş güzel olmuş teşekkür ederim:)

rica ederim. evet gerçekten fark ediyor. ve burnun daha büyümesi gibi bir durum yok farkettiysen dolgu yapıldığı halde burun daha küçük görünüyor :34: zaten çok risksiz bir yöntem beğenmezsen geri alınabiliyor dolgu :46:

canım 2. resmı cok begendım arkadasının burnu küçülmüş ve kalkmıs resmen ama 3. resımde de burun dolgudan sonra büyümüş sanki?yoksa ben mı yanılıyoru:44:m..

benim ve 2. arkadaşın burnu büyümediyse onun hiç büyümez diyebilirim canlı olarakta biliyorum kendisini çünkü:) farkındaysan çok çok küçük bir kemeri vardı yani ona kullanılan dolgu 1cc bile yoktu çok az bir düzeltme yapıldı resim çekilme açısından öyle gelmiştir sana ilk resimde tam yandan çekilirken 2.de yakından ve çaprazlama çekilmiş o yüzden :34:

benim ve 2. arkadaşın burnu büyümediyse onun hiç büyümez diyebilirim canlı olarakta biliyorum kendisini çünkü:) farkındaysan çok çok küçük bir kemeri vardı yani ona kullanılan dolgu 1cc bile yoktu çok az bir düzeltme yapıldı resim çekilme açısından öyle gelmiştir sana ilk resimde tam yandan çekilirken 2.de yakından ve çaprazlama çekilmiş o yüzden :34:

haklısın canım açı farkı var o yanıltmıs beni..

soran tüm arkadaşlara özelden ulaştım konuştuk reklam gibi düşünsün istemedim kimse. çünkü niyetim insanları bilgilendirmek. burun dolgusu konusunda o kadar az kişi bilgi sahibi ki bu haliyle ön yargı oluşturuyor. genelde kimse bu yolla burun şeklinin düzelebileceğine inanamıyor fakat sonuçlar benim ve diğer yaptıranlar için gayet tatmin edici. :16: doktorum Ankara'da Mehmet Akgün bahçelievler'de iç rahatlığıyla tavsiye ederim :16:

Buketcim çok teşekkür ederim.

merhaba canım bende kk'ya arada uğrayanlardanım bu konu için üye oldum ankarada yaşıyorum fakat antalyada okuyorum önümüzdeki hafta oradayım özelden doktorunun numarasını atabilir misin:21:

gercekten de çok güzel olmuş peki kalıcı değil mi bu sonuçlar kızlarrr?

ömrü 2 yıl demişti doktor canım yani ömürlük değil ama benim 5 ay oldu daha azalma olmadı dolguda aynı duruyor yani bu hemen erimeye başlayan hayal kırıklığı yaratan dolgulardan değil:16:

Back
X