olur mu birbirimize yardımcı olmak için buradayız :) direk burnumu çektiğim başka fotoğrafım yok canım ama olan arkadaş var izin alıp paylaşırım burada olur mu bi kaç gün müsaade istiyorum :)
tamam bekliyorum canım.fark ediyo ama dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu birbirimize yardımcı olmak için buradayız :) direk burnumu çektiğim başka fotoğrafım yok canım ama olan arkadaş var izin alıp paylaşırım burada olur mu bi kaç gün müsaade istiyorum :)
tamam bekliyorum canım.fark ediyo ama dimi?
ben ankarayı bilmiyorum ama ekim gibi arkadaşımı ziyarete gelmeyi düşünüyorum isim adres verir misin doktorun?geliceğm zaman sanada ulaşırm burdan
bayağı fark ediyor ve emin ol çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. aslında bu kadar tereddütle bakılmasının sebebi pek bilinmiyor olması daha yaygınlaşmamış bir durum yoksa çekinilecek bir şey yok. ama dediğim gibi bir kaç örnek daha vericem o zaman emin olursun![]()
bende öğrenmek isterim sevgiler...
maalesef yok canım var diyen olursada çok güvenilir olmaz çünkü yasal olarak kullanılan öyle bir madde yok diye biliyorum. 2 yıl az bir süre değil aslında 2 senede 1 yeniletilebilir :)
benim ve 2 arkadaşımın burun dolgusu sonuçları![]()
Buket bu sonuçlar harika. Rica etsem doktorunuzun adını yazar mısın ? Birçok kişi yazmış doktorunun adını sen neden yazmıyorsun ki zaten
gerçekten sonuçlar farketmiş güzel olmuş teşekkür ederim:)
benim ve 2 arkadaşımın burun dolgusu sonuçları![]()
canım 2. resmı cok begendım arkadasının burnu küçülmüş ve kalkmıs resmen ama 3. resımde de burun dolgudan sonra büyümüş sanki?yoksa ben mı yanılıyoru:44:m..
benim ve 2. arkadaşın burnu büyümediyse onun hiç büyümez diyebilirim canlı olarakta biliyorum kendisini çünkü:) farkındaysan çok çok küçük bir kemeri vardı yani ona kullanılan dolgu 1cc bile yoktu çok az bir düzeltme yapıldı resim çekilme açısından öyle gelmiştir sana ilk resimde tam yandan çekilirken 2.de yakından ve çaprazlama çekilmiş o yüzden![]()
soran tüm arkadaşlara özelden ulaştım konuştuk reklam gibi düşünsün istemedim kimse. çünkü niyetim insanları bilgilendirmek. burun dolgusu konusunda o kadar az kişi bilgi sahibi ki bu haliyle ön yargı oluşturuyor. genelde kimse bu yolla burun şeklinin düzelebileceğine inanamıyor fakat sonuçlar benim ve diğer yaptıranlar için gayet tatmin edici.doktorum Ankara'da Mehmet Akgün bahçelievler'de iç rahatlığıyla tavsiye ederim
![]()
gercekten de çok güzel olmuş peki kalıcı değil mi bu sonuçlar kızlarrr?