Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı? Resim koymanız mümkün müMerhabalar arkadaşlar. Burun ve elmacık kemiği dolgusu yaptırdım. Bu sitede ki paylaşımlar çok yardımcı oluyor bana her konuda. Bu yüzden sorular varsa cevaplamak boynumun borcudur
Nerede yaptırdınız ben de istiyorum komşularım Hayriye Karabulut'a gitmiş beğendim ama fotonuz varsa doktorunuz da seçenek olabilir.Bu arada hangi ildesiniz?Araştırmama yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.Merhabalar arkadaşlar. Burun ve elmacık kemiği dolgusu yaptırdım. Bu sitede ki paylaşımlar çok yardımcı oluyor bana her konuda. Bu yüzden sorular varsa cevaplamak boynumun borcudur
Merhabalar insalah istediğiniz gibi olmuştur. Ben de burun rinoplasti oldum 19 gün oldu. Bir sÜre yuzume islem yapmamam gerekirmks. Elmacik kemigi icin dolgu dusunuyoeum kac ml kullanildi hangi marka kullanildi ve fiyat bilgisi ve mümkünse fotoğraf gorebilirmiyim. 3 Ay sonra için araştırma yapıyorum bendeMerhabalar arkadaşlar. Burun ve elmacık kemiği dolgusu yaptırdım. Bu sitede ki paylaşımlar çok yardımcı oluyor bana her konuda. Bu yüzden sorular varsa cevaplamak boynumun borcudur
Vallaaa aşırııı memnunum. Nerede yaptırdığımı söyleyemiyorum bence, reklam oluyor. Ama böyle bişey yok olamazzzzNerde yaptırdınız memnun kaldınız mı? Resim koymanız mümkün mü
Merhabalar. Gerçekten çok memnunum. İstanbul da değil doktorum. İsim paylaşabiliyor muyum bilmiyorum. DiyarbakırdayımNerede yaptırdınız ben de istiyorum komşularım Hayriye Karabulut'a gitmiş beğendim ama fotonuz varsa doktorunuz da seçenek olabilir.Bu arada hangi ildesiniz?Araştırmama yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
Elmacık kemiği toplam da 2 ml. 1 ml fiyatı 1800 sanırım. Markasını sormak aklıma gelmedi. Haftaya kontrol var, isterseniz sorarımMerhabalar insalah istediğiniz gibi olmuştur. Ben de burun rinoplasti oldum 19 gün oldu. Bir sÜre yuzume islem yapmamam gerekirmks. Elmacik kemigi icin dolgu dusunuyoeum kac ml kullanildi hangi marka kullanildi ve fiyat bilgisi ve mümkünse fotoğraf gorebilirmiyim. 3 Ay sonra için araştırma yapıyorum bende![]()
Önden burun büyüyor diyorlar ondan korkuyorum resim atar mısınız?Vallaaa aşırııı memnunum. Nerede yaptırdığımı söyleyemiyorum bence, reklam oluyor. Ama böyle bişey yok olamazzzzözelden foto atarım isterseniz.
Teşekkür ederim.Elmacık kemiği toplam da 2 ml. 1 ml fiyatı 1800 sanırım. Markasını sormak aklıma gelmedi. Haftaya kontrol var, isterseniz sorarım
Evet eşim büyüdüğünü idda ediyor. Ama bence aynı. Siz bana özelden bi mesaj ayın, çünkü isminizi girip nasıl mesaj yollanıyor bilmiyorum. Sizin mesajınıza cevaben foto atarımÖnden burun büyüyor diyorlar ondan korkuyorum resim atar mısınız?
Olur, fakat özelden mesaj atmayı bilmiyorum. Siz bana mesaj atın ben cevaben foto atiyimTeşekkür ederim.size zahmet olmazsa sorarsanız sevinirim markasını
Bir de mümkünse özelden foto atarmisiniz