burun dolgusu

Merhaba Sayın Lady,
Kullanıcılar memnuniyetsizliklerini YAZABİLİR. Örnek üzerine gidiyorum ;

X doktor revizyon ameliyatlarında başarısız diye yazamazsınız. Bu konuda kendisi(hasta) otorite değildir. Doktor tarafından da konu dinlenmelidir.

Bakın ben X doktora burun ameliyatı oldum ve sonucundan MEMNUN DEĞİLİM yazabilirsiniz. Bu tür 1 tane dahi yorum kaldırmadık.

Fakat X doktor revizyonlarda başarısız denirse bu suç kapsamına girer. Bu kişi doktoruna gitmiyor, doktorunu bana şu kadar vermez isen KK'da yazarım diyor ise sonuçlarını siz düşünün. Başarılı geçen operasyonlarda bile doktorlar burada(KK'da) seni kötülerim bana bu kadar para vereceksin diyip gelip yorum yazanlar var. Buna benzer bir konu şu anda yasal süreçtedir.

Bakın tekrar ediyorum başarısız geçen operasyonları yazın, sonucu beğenmedim de yazın ama şu konuda başarısız dediğiniz zaman bu genellemeye girer. Yasal olarak SUÇTUR.

Kimseye ben bu operasyonu geçirdim ve sonucundan memnum değilim yazmayın demedi ve bu yorumları da ASLA silmiyoruz.

Geçen 15 gün önce yaşanan olay, hasta memnun değilim diye yazmış burada arkadaşları

lütfen fotoğraf paylaşın görmek istiyoruz dedi, paylaşılmadı !

doktorunuza bunu dile getirdiniz mi dendi bu da yapılmadı.

Hasta Almanya'dayım diye yazmış ama Hollanda'da çıktı.

Sonrasında o kişi ile ben görüştüm, mesaj sayım az olduğu için fotoğraf ekleyemedim dedi peki doktorunuza durumu yazdınız mı dedim hala cevap bekliyorum.

Kendisine de yazdım doktorunuz ile görüşün gelin tüm memnuniyetsizliğinizi yazın. Kendisi gelip yazsın, bu yazışam oldu mu olmadı mı ?

Ama İnternetten bir burun kesip buraya koyarak (ne surat var orta da ne kimlik) şu doktor burnumu böyle yaptı yazamaz.

bakın sizden önce 2 kişi yorum yazmış seviye ortada suçlamalar ortada bu kişilere cevap dahi yazmıyorum zira okuduklarını 2-3 seferde de anlamıyorlar.

Çekincelerinizi anlıyorum eğer XXXX doktora ellenmemiş bir burunla giderseniz harikalar yaratacaktır, ama revizyon için giderseniz pek şansınız olmayabilir.

Bakın bahsi geçen kaldırılan yorum(ki kaldırmıyoruz yasal süreç sebebi ile saklıyoruz, yani yasal süreçte istenirse hemen ulaşıyoruz konuya). İlk bölümde doktora harika derken revizyon konusunda genelleme yapmış. Oysa revizyon için gittim ve sonuçtan memnun değilim dese hiç bir sorun olmayacaktı.

Umarım izah edebilmişimdir.

Birde doktorlardan bize gelenlere bakın ;

XXXXX kullanıcı adlı üyenizin hakkımda yaptığı haksız suçlamaları 3 gün içinde kaldırmazsanız yargıya başvurup sizi dava etme hakkımı kullanacağım.

son 10 gün içinde doktorlardan aldığımız e-postalar....

Unutmayın doktorların burada cevap hakkı bulunmamaktadır ve konuyu tek taraflı dinlemektesiniz.

Reklam yapanları deşifre ederken aslandık ta şimdi mi reklamcı olduk ? Kelimelerin biraz ayarı olsun, ne ben ne de siz haddinizi aşmayın lütfen ...

Benzer konuda mağduriyet yaşan ki gerçekten yaşadığına inandığım 2 kişinin davasına buradan mesajları kaldırmadık diye bizi dava eden kişiyi burada yorumu olan 2 üye ile birlikte bizzat bizde kendi avukatımız ile karşı karşıya getirdik. Bizim avukatımız bu 2 üyenin de avukatıdır.

evet mail atmıştım bu durumla ilgili tüm mesajlarım silindi.Ki asla ama asla kötü bir şey yazmamıştım kendisi ile ilgili.

Size konu hakkında detaylı bir mail attım. Lütfen Junk mail kutunuzu da kontrol eder misiniz ? e-posta tarihinin üzerinden 2-3 ay geçti, lütfen geçmişe bakın. Ek olarak yazdıklarınızın karalama olduğunu düşünseydik sizi engeller ve siteden uzaklaştırırdık ceza değil uyarı dahi almadınız, yolladığınız e-postaya da detaylı olarak cevap yazdık.

Sitenin tüm olumsuz yorumları sildiği kanısına katılmıyorum;ben ilk estetiğimi (bacak lipo) üç sene önce tarih üç bucuk senede olabilir yaptırdım ve sonucum dan memnun kalmadım başka doktora revizyon oldum k.k. da bunu dile getirdim paylaşımlarım duruyor ben oldum ama sonucum dan memnun değilim diye memnuniyetimizi yazdığımız gibi uygun bir dille de şikayetimizi yazabiliriz

Pardon 1 ay olmuş.... Ocak ayı ortasında yollamışım ...

Bu konuya açıklık getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Ben bu siteye güvendiğim için burdayım ve arkadaşlarım da öyle. Birçok derdimi bu site sayesinde çözdüm. Burda güvendiğim hiçbir şeyde yanılmadım. İğneli epilasyon uzmanımı bu site sayesinde buldum. Bir tek iz kalmadan sorunumdan kurtuldum. Ameliyat olacaktım doktorumu bu site sayesinde buldum ve şimdi mutluyum. Çünkü doğru doktoru bu site sayesinde buldum. Ben bu siteye duacıyken mesaj silinme olaylarına böyle tepki gösterdim. Yoksa banane der geçerdim. Ama hepsini cevaplamışsınız aklımda bir soru işareti kalmadı şimdilik. Tekrar teşekkür ediyorum.

İllusive Canım merhaba. Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Dr lar burun deliklerini içeriye doğru nasıl çekiyorlar. İçerden görünmeyen bir iple mi asıyorlar. O ip eriyor mu hep kalıyor mu? Acayip merak ediyorum bunu. Nasılsın? Alışabildin mi? Seni çok öpüyorum. Yine görüşelim :)))

Ben Mehmet Akgün'e yaptırdım dolgumu çok memnunum.Görmedim hastasinini demissiniz.Ben burdayim :)

Merhaba ben de uzun süre araştırıp ameliyat olmak istemediğim için burun dolgusu yaptırma kararı aldım. Bir hafta önce Ankarada Mehmet Akgün'e yaptırdım ve gayet memnunum. Fikir edinmek isteyen bu konuyu araştıranlar için burnumun önceki ve sonraki profil görüntüsünü paylaşayım.

Eklentiler

• image.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 53
Slimcod kaç tl ye yaptirdin ve bu kalıcı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…