- 14 Kasım 2001
- 21.416
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.535
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi frenchojeli
-
Ayrıntılı cevap için çok teşekkür ediyorum. Ama şunu söylemek istiyorum ruby asla kötülemedi doktorunu. Memnun olmadığını dile getiriyor. Resimlerini ben gördüm memnun olunacak bir sonuç değil. Ve bazı doktorlar mutsuz hastalarına kkya yazmayın diyormuş. İnsanlar bu şekilde sindirilmemeli diye düşünüyorum. Sonuçta bir çok insan giriyor bu siteye ve araştırma yapıyor, vebali büyük. İğneli epilasyon ile sorunlarımı bu site sayesinde çözdüm. Ben de doktorumu bu site sayesinde buldum. Ben bu siteye güvendim ve birçok insan güveniyor. Eğer gerçek hastaların olumsuz yorumları silinirse bu büyük bir vebaldir.
Çekincelerinizi anlıyorum eğer XXXX doktora ellenmemiş bir burunla giderseniz harikalar yaratacaktır, ama revizyon için giderseniz pek şansınız olmayabilir.
Tabiki her hasta memnun ayrılmıyor. Ancak bu hastalar haksızlığa uğradıklarını düşünüyorlarsa bunu hukuki süreçde yapmalılar. İnternete yazdıkları yazılar her gün bizi araştıran kişilerce okunuyor. Maalesef insanlarda memnuniyetlerini yazma oranı %1 iken memnuniyetsizliklerini yazma oranı %50yi geçiyor. Burada adını saklayan ne olduğunu bilmediğiniz birinin ( ki bu sahte bir kişi bile olabilir) eliniz kolunuz bağlı saldırısına maruz kalıyorsunuz.
Çeşitli internet sitelerinde kimliği belirsiz kişilerin rumuz kullanarak haksız rekabet oluşturmak amaçlı bu tarz iletileri gerçekleştirebildikleri sizlerin de bildiği gibi açıktır. Dolayısı ile direkt firmamızın ismi kullanılarak yapılmış bu ileti tamamen gerçeklerden uzaktır ve ilaveten şüphelidir.
XXXXX kullanıcı adlı üyenizin hakkımda yaptığı haksız suçlamaları 3 gün içinde kaldırmazsanız yargıya başvurup sizi dava etme hakkımı kullanacağım.
Sayın Yetkili
Öncelikle iyi günler dilerim. Sitenizde insanların bilgi alışverişinde bulunması ve yardımlaşması suretiyle çok iyi bir hizmet yaptığınıza inanıyorum. Bununla birlikte kendini bilmez kişilerce yapılan sorumsuz yazılara ve yorumlara yer vermenizi kınıyorum. Aşağıdaki web sayfasında adını dahi bilmediğim-hatırlamadığım bir kişi tarafından ismin yayınlanarak kişilik haklarıma ve meslek itibarıma açık saldırı yapılmıştır. İlgili sayfanın web sitenizden ivedilikle kaldırılmasını hukuki haklarım saklı kalmak şartıyla rica ederim Saygıyla
tamamen iftira ve rant ve haksız kazanç amaçlı saldırgan kişiliğim mesleki itibarım kariyerim ve prestijime kast eden birileri tarafından öğretilerek yazdırılan bu içeriğin mesleğime şahsi kariyerime ticari kasıtla yapılmış bu ve benzeri saldırıların sayfanız bünyesinden silinmesi ve kaldırılmasını istirham ediyorum .aynıı zamanda hastaları yanlış yönlendirerek
sağlıklarından olmaları mesuliyetsizliklerini önlemenizi asli göreviniz olduğu hesabıyla bu içeriklerdeki yazıların kaldırılmasını tekrar istirham ederim 3 gün içinde kişiliğim mesleki kariyerim ve kimliğime yapılan saldırının kanuni haklarımı kullanmak üzre t.c savcılığına suç duyurusunda bulunacağımı bu yazının bir kopyasının alındığını ve belge niteliği taşıdığını ilanen ikaz ederim. kulübünüzün elit ,saygın hizmet anlayışı ve yaklaşımına gölge düşmesini istemediğimden kanuni hakkımın korunması açısından çirkin yazıların yalan içeriğin ayıklanmasını istirham ederim.saygılarımla
evet mail atmıştım bu durumla ilgili tüm mesajlarım silindi.Ki asla ama asla kötü bir şey yazmamıştım kendisi ile ilgili.
Size konu hakkında detaylı bir mail attım. Lütfen Junk mail kutunuzu da kontrol eder misiniz ? e-posta tarihinin üzerinden 2-3 ay geçti, lütfen geçmişe bakın. Ek olarak yazdıklarınızın karalama olduğunu düşünseydik sizi engeller ve siteden uzaklaştırırdık ceza değil uyarı dahi almadınız, yolladığınız e-postaya da detaylı olarak cevap yazdık.
Bizim gibi derdi olup care arayanlar icin birebir bir site ama boyle silinme konusu varsa cok vahim bir durum. O
Zaman neye guvenecegiz biz hangi bilgiye veya bilginin dogruluguna. Burun konusu bir insan icin nerdeyse hayati onem tasiyan bir konu ve hem maddi hem manevi kaybi cok. Vebali cok fazla...
Slimcod kaç tl ye yaptirdin ve bu kalıcı miMerhaba ben de uzun süre araştırıp ameliyat olmak istemediğim için burun dolgusu yaptırma kararı aldım. Bir hafta önce Ankarada Mehmet Akgün'e yaptırdım ve gayet memnunum. Fikir edinmek isteyen bu konuyu araştıranlar için burnumun önceki ve sonraki profil görüntüsünü paylaşayım.
Slimcod kaç tl ye yaptirdin ve bu kalıcı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?