burun dudak arası mesafe şişkinliği

nazlrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
2
1
1
25
merhaba, burun ameliyatından sonra 9. gündeyim. burun dudak arası mesafem artmıstı aon iki günde yavas yavas düzeldiğini fark ediyorum ama üst dudağımın burnuma yakın kısmı sanki hep şiş kalacakmıs gibi geliyor. yaklasık bir hafta sonra ise gideceğim ama o şişkinlik çok kötü gösteriyor yüzümü. bunu yasayan oldu mu ne zaman gecer acaba ?

merhaba, burun ameliyatından sonra 9. gündeyim. burun dudak arası mesafem artmıstı aon iki günde yavas yavas düzeldiğini fark ediyorum ama üst dudağımın burnuma yakın kısmı sanki hep şiş kalacakmıs gibi geliyor. yaklasık bir hafta sonra ise gideceğim ama o şişkinlik çok kötü gösteriyor yüzümü. bunu yasayan oldu mu ne zaman gecer acaba ?
Merhaba o şişlik ilk zamanlar çok göze batıyor ama sonradan o göze batan şişlik 2-5 ay arası geçiyor fakat rahatlıkla ruju sürüp yedirebileceğin zaman 10. ay dan sonra maalesef . yani 10. aya kadar oradaki hareket kısıtlı oluyor.

Hiç merak etmeyin düzeliyor o görüntü. Ben 4.ayımdayım gülüşüm bile yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı düşünün. Uzun bir süreç olacak geçmiş olsun

cevaplarınız için çok teşekkür ederimmm. 12. gün bitti şuan ve her sey düzeldi suan cok memnunum. doktorum da şişlerimin çok hızlı ineceğini söylemisti sanırım bu durum kişiden kişiye cok farklılık gösteriyor. her an her sey olabiliyor :D

Back
X