- 25 Mayıs 2019
- 51
- 15
- 3
- 38
- Konu Sahibi gulserenhasanAli
burun dudak arası mesafe fazla gibi ve sanki yüzüme göre degil burnum kısa gibi çevremdekiler olmamış diyo moralim çok bozuluyo 2bucuk ay oldu duzelirmi sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3ay kontrolüm var 18de gidince konuşacağım sağol canım yazdigin icinBildiğim kadariyla tek dikisle duzeltilebilen bi sorun. Hemde üst dudağın içinden iz birakmayacak şekilde kisaltilabiliyor. Bunun icin canınızı sıkmayın. Burnunuz henüz çok yeni. Doktorunuzla görüşün size bilgi verecektir.
Rica ederim, inşallah çabucak iyileşir hayalinizdeki buruna kavuşursunuz.3ay kontrolüm var 18de gidince konuşacağım sağol canım yazdigin icin
Benim doğuştan öyleburun dudak arası mesafe fazla gibi ve sanki yüzüme göre degil burnum kısa gibi çevremdekiler olmamış diyo moralim çok bozuluyo 2bucuk ay oldu duzelirmi sizce![]()
burun dudak arası mesafe fazla gibi ve sanki yüzüme göre degil burnum kısa gibi çevremdekiler olmamış diyo moralim çok bozuluyo 2bucuk ay oldu duzelirmi sizce![]()
burun dudak arası mesafe fazla gibi ve sanki yüzüme göre degil burnum kısa gibi çevremdekiler olmamış diyo moralim çok bozuluyo 2bucuk ay oldu duzelirmi sizce![]()
Rica ederim, inşallah çabucak iyileşir hayalinizdeki buruna kavuşursunuz.
[/QUOTE Amin canım sagol Allah razı olsun hersey gönlünce olsun
gordum canım cevap yazdım şimdi sana yeni gordumÖzelden mesajını cevapladım canım
valla yüzüme göre kısa kaldı şekliyle sorunum yok sadece kısa bence hiç güzel durmuyo moralim bozuluyo kapıcam bilmıyorum bir çaresi varmikiNasil kisa yapmis doktor benimki de tam tersi uzun![]()
Iniyor assagi uzulme oyle bir kisaydi ki suan normale dondu inan ki suan uzuldugune degmeyecek ,burun dudak mesafen icin o bir dr hatasi olarak varsayiyorum keske ameliyat sirasinda orantiya bakip yapsalar yani ya da liplift yapilsa dudagi yukari cekseler
özelden yazdım şimdi sana bakarmisinIniyor assagi uzulme oyle bir kisaydi ki suan normale dondu inan ki suan uzuldugune degmeyecek ,burun dudak mesafen icin o bir dr hatasi olarak varsayiyorum keske ameliyat sirasinda orantiya bakip yapsalar yani ya da liplift yapilsa dudagi yukari cekseler