Benim ilk iki ay boyunca indi burnumMerhabalar hanımlar. 1 eylülde ameliyat oldum. İlk gün korkudan ağladığım konu için şimdi tam aksini yazıyorum. Bugün alçılarım çıktı ve burnum tam istediğim gibi. O kalkık görüntü gitmiş, şiş inmiş hayalimden daha güzle bir burnum olmuşkorkuyorum acaba daha da düşer mi ? Yoksa bu şekilde kalır mı? Benim yüzüm gözüm hiç şişmedi zaten burnumda ki şişlikte öyle aşırı değil? Şimdi bu haliyle süper keşke hiç değişmese
Ah hiç düşmese çünkü şimdiden dümdüz zatenAçıkçası burun ameliyatımda üçüncü aya girmek üzereyim ilk kalkıklığı yok şimdi. Zamanla düşüyor ama bence ilk altı aydan sonra sabit kalır diye duyuyorum hep.
Oyy inmesin yaa dümdüz oldu burnum valla inerse düşük olurBenim ilk iki ay boyunca indi burnum
Ay darısı başıma inşallahBenimki düşmedi bantlı halinden çıktığı gibi duruyor 2 ay olacak haftaya
Şu anki hali tam doktora tarif ettiğim gibi, vücudum pek ödem tutmadığı için yüzümde tutmamış dolayısıyla, umarım düşmez böyle kalırDüşmemiş,oturmuştur. Burnun zaten öyle yapılmıştır... odem indikçe gerçek şekli ortaya çıkmıştır. Burun ucu düşmesi bir deforme neticede. Ne güzel,istediğin gibi olduysa
Benim de ödemim çok azdı doktorum 2 aya iner demişti ödem için. Bantlar çıktıktan sonra 107 derece geliyordu şu an 95 derece civarı geliyor.Oyy inmesin yaa dümdüz oldu burnum valla inerse düşük olur
Onu nasıl ölçtünüz ki?Benim de ödemim çok azdı doktorum 2 aya iner demişti ödem için. Bantlar çıktıktan sonra 107 derece geliyordu şu an 95 derece civarı geliyor.
Telefonumun fotoğraf düzenleneme yerinden ölçebildim ayrıca bunun için uygulamalar da var. Artı olarak ben kumpas ve açı teoremleri kullanarak da milimetrik ölçüm yaptım burnumda.Onu nasıl ölçtünüz ki?
Bende bakayım ama kesin beceremem daha emoji bile koyamıyorum telde anca pcde yapabiliyorumTelefonumun fotoğraf düzenleneme yerinden ölçebildim ayrıca bunun için uygulamalar da var. Artı olarak ben kumpas ve açı teoremleri kullanarak da milimetrik ölçüm yaptım burnumda.
Ah bir de burun ucu düşmesinin ne olduğu tam olarak bilinse ah ah! Burun 2 mm oturuyor, burnum düştü diyorlar.Düşmemiş,oturmuştur. Burnun zaten öyle yapılmıştır... odem indikçe gerçek şekli ortaya çıkmıştır. Burun ucu düşmesi bir deforme neticede. Ne güzel,istediğin gibi olduysa
Eğer yapamazsanız ben size yardımcı olmaya çalışırımBende bakayım ama kesin beceremem daha emoji bile koyamıyorum telde anca pcde yapabiliyorum
Düşsün diyemi öyle söyledi beninde kalkık eğer işe yarıyorsa bende öyle yapayımBenimki düşmüyor. Doktor burun ucunu hafifçe aşağı doğru bastır ama dikkat et kıkırdağı kırma gibi acayip bir şey söyledi bana.
Evet ama ben tehlikeli bulduğum için yapmadım. Fazla bastırırsan kıkırdaklar kırılabilirmiş.Düşsün diyemi öyle söyledi beninde kalkık eğer işe yarıyorsa bende öyle yapayım
Peki düsmesi için sizin bi cözümünüz varmı burun ucu msajla aşagı doğru olabilirmiEvet ama ben tehlikeli bulduğum için yapmadım. Fazla bastırırsan kıkırdaklar kırılabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?