Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaliyat sonrası burun eğriliği
ameliyattan sonra sığara içerseniz
yatarken sağ sola dönerseniz
burnunuzu mendille aşagiya doğru silersenz (kulak kürdanı ile temizleyiniz burnunuzu)
ağlamamaya özen gösteriniz( burnunuz yana kayar)
düzenli dokdorunuzun önerdiği gibi sık sık masajınız yapmazsanız
Bunları düzenli yaptığınız halde burnunuz yana kaya bilir
Buda doktorunuzun marifetine kalmış bişey
Bende 25 gün önce burun ameliyatı olduğum için biliyorum bunları
arkadaşlar daha önce burnundaki eğrilikten dolayı ameliyat olupta; bu problemi daha sonra tekrar yaşayanlar var mı?tekrarlayan kemik eğriliği vucudun kendi yapısından mı kaynaklanıyor ya da doktorun ameliyatı başarısız gerçekleştirmesinden mi kaynaklanıyor.:ecrin_bebek:
kızlar ben de burun eğriğinden dolayı ay önce ameliyat oldum.ve burum 1 ay sonra tekrar eski kavisini alma eğilimine girdi...bu ayki kontrolümde doktorum şunları söyledi'kıkırdak hafızaya sahiptir ve eski şeklini almaya çalışıyor'bundan dolayı artık 15 günde bir kontrole gelmemi söyledi ve öyle bir abanıyorki burnumun üstüne ölüyorum resmen.kemiği eliyle düzeltiyor.gözlerimden yaşlar akıyor her seferinde.ameliyat daha ağrısız ve kolaydı...6 ay olana kadar böyle devam edicez ve eğilmesini önlüycez dedi.umarım bu acılara değer...
geçmiş olsun cnm ya üzüldüm..masajda ilk doktor yapınca benim de çok acımıştı ölüyorum sanmıştım alçıdan ilk çıkmıştı nasıl olduda burun kırılmadı dedim içimden..geçmiş olsun inşallah düzelir dikkat et
Maalesef olabiliyor fakat doktorunun sana burnun için garanti vermiş olması lazım şöyleki benim doktorum 2 sene çerisinde oluşacak bütün deformasyonlara karşı bana garanti vermişti ama çok şükür hiç birşey olmadı...
Revızyon amelıyatı gecırdın mı ?Yani şöyle birşey var; eğrilik varsa burun %90 EĞRİ kalıyor, eğrilikten tamamen kurtulanlar asıl çok şanslılar.
Revızyon amelıyatı gecırdın mı ?
Daha değil, belki de geçirmem bilmiyorum, karar vermedim.