Burun eğriliği Ameliyat sonrası kendini tekrarlıyor mu?

Ama bence senin kendini bir sakinleştirmen lazım, ne kadar kötü olabilir ki? İlla ki idare edebilirsin bir süre. 9 ay hiç uzun bir süre değil gerçekten, eğer kafanda ameliyat olayını netleştirdiysen. Ben netleştiremediğim için birgün öyle birgün böyle çok kararsızım. Bu aralar bu burun olayı hortladı benim de beynimde, halbuki son 9 aydır çok sakindim:)

Son düzenleme:
Ama bence senin kendini bir sakinleştirmen lazım, ne kadar kötü olabilir ki? İlla ki idare edebilirsin bir süre. 9 ay hiç uzun bir süre değil gerçekten, eğer kafanda ameliyat olayını netleştirdiysen. Ben netleştiremediğim için birgün öyle birgün böyle çok kararsızım. Bu aralar bu burun olayı hortladı benim de beynimde, halbuki son 9 aydır çok sakindim:)

Cok haıf bır kayma dedıklerı ıcın asırı bı degısme olmazsa olmamayı dusunuyorum ama su an zaten burnum cok sıs sag taraf ınık sol tarafım asırı sıs ve bu yuzden onden egık bı gorunumu var yanlardan cok memnun olsamda . sıslıklerın ne kadar surede ındı ? bu sıslıkler ıner ve o hafıf kayma cok kotu bı goruntu olusturmazsa bende olmamak ıstıyorum

ya bu soruya cevap vermek o kadar zor ki.. 4.ayla 2.ay arasında aşırı fark var ama 6.ayla 4.ay arasında da büyük fark var. Sanırım asıl inme ilk 4 ayda tamamlandı, 6.ayda oturdu. Böyle tanımlayabilirim sürecimi galiba.

Amaliyat sonrası burun eğriliği
ameliyattan sonra sığara içerseniz
yatarken sağ sola dönerseniz
burnunuzu mendille aşagiya doğru silersenz (kulak kürdanı ile temizleyiniz burnunuzu)
ağlamamaya özen gösteriniz( burnunuz yana kayar)
düzenli dokdorunuzun önerdiği gibi sık sık masajınız yapmazsanız
Bunları düzenli yaptığınız halde burnunuz yana kaya bilir
Buda doktorunuzun marifetine kalmış bişey
Bende 25 gün önce burun ameliyatı olduğum için biliyorum bunları

bu gerçek mi yaaa????????

ameliyattan sonra sağa sola yatamicakmıyım artık yoksa geçici bir süre mi olcak?

burun aşşağı yukarı da değil de oyarak mı temizlencek?????????:53:

ağlamak hayatımızın parçası ki bayanlar her daim ağlicak birşey bulurlar :53:

bu masaj ölene kadar mı ameliyattan sonra süresi var mı????

birde herhalukarda dikkat edilse de burun kayacak mı ?

ben estetik değil ama sağlık sorunlarımı çözmek için ameliyat olmak istiyordum bunu okuyunca vazgeçtim gibi.

estetik olan kişiler için mi geçerli bu yazılanlar ?

ben ameliyat sonrası ufacık bi darbede kırlır mı bozulur mu diye düşünürken bunlar deve de kulak kaldı.

Son düzenleme:
burnunuzu mendille aşagiya doğru silersenz (kulak kürdanı ile temizleyiniz burnunuzu)

bu gerçek mi yaaa????????

ameliyattan sonra sağa sola yatamicakmıyım artık yoksa geçici bir süre mi olcak?

burun aşşağı yukarı da değil de oyarak mı temizlencek?????????:53:

ağlamak hayatımızın parçası ki bayanlar her daim ağlicak birşey bulurlar :53:

bu masaj ölene kadar mı ameliyattan sonra süresi var mı????

birde herhalukarda dikkat edilse de burun kayacak mı ?

ben estetik değil ama sağlık sorunlarımı çözmek için ameliyat olmak istiyordum bunu okuyunca vazgeçtim gibi.

estetik olan kişiler için mi geçerli bu yazılanlar ?

ben ameliyat sonrası ufacık bi darbede kırlır mı bozulur mu diye düşünürken bunlar deve de kulak kaldı.

Gayet dogu canım bunlar ama estetık ıcın gecerllı cogu . Yanı olcagın amelıyatların ıcınde estetıkte var ıse .

o zaman bunları bile bile niye estetik oluyor insanlar.tam bir çılgınlık.birde ileri de nefes darlığı da yapıyormuş.

nefes darlıgı yapıyosa cok kötü bız nefes alışımız düzelsın dıye oluyoruz şekıl bozuklugu ıkıncı pilanda

o zaman bunları bile bile niye estetik oluyor insanlar.tam bir çılgınlık.birde ileri de nefes darlığı da yapıyormuş.
Nefes darligi falan yaptigini ilk defa senden duyuyorum. Sadece ameliyattan sonra ki surecte odemlerden dolayi nefes alma problemi yasarsin ki bu da estetiksiz ameliyat icinde gecerli. Ama alti ay kadar dikkat edilmezse carpmaya darbe almamaya tabi ki zarar gorur bu cogu ameliyatta boyledir ama bunda fazla dikkat gerekli ki bunlar bilinerek o ameliyat olunuyor

Nefes darligi falan yaptigini ilk defa senden duyuyorum. Sadece ameliyattan sonra ki surecte odemlerden dolayi nefes alma problemi yasarsin ki bu da estetiksiz ameliyat icinde gecerli. Ama alti ay kadar dikkat edilmezse carpmaya darbe almamaya tabi ki zarar gorur bu cogu ameliyatta boyledir ama bunda fazla dikkat gerekli ki bunlar bilinerek o ameliyat olunuyor

bende forumlarda okudum ama hangi başlıktı hatırlamıyorum.

Bende oldu burnuma iyi davranmadigim icin

sizin ne oldu burnunuza?tekrar ameliyat mı olacaksınız?geçmiş olsun.

Yalnızca kıkırdak eğriliğinde oluyor değil mi bu sorun ? Kemik eğriliğinde tekrarlamaz herhalde ?

bende forumlarda okudum ama hangi başlıktı hatırlamıyorum.

sizin ne oldu burnunuza?tekrar ameliyat mı olacaksınız?geçmiş olsun.

tesekkurler canım ucuncu ayım henuz sıslıklerım cok fazla 9 aya kadar bekleyecegım hafıf bır kayma dedıler ama cok barız bı degısıklıge yol acarsa burnumda sıslıkler ınınce olmayı dusunurum

kızlar ben de burun eğriğinden dolayı ay önce ameliyat oldum.ve burum 1 ay sonra tekrar eski kavisini alma eğilimine girdi...bu ayki kontrolümde doktorum şunları söyledi'kıkırdak hafızaya sahiptir ve eski şeklini almaya çalışıyor'bundan dolayı artık 15 günde bir kontrole gelmemi söyledi ve öyle bir abanıyorki burnumun üstüne ölüyorum resmen.kemiği eliyle düzeltiyor.gözlerimden yaşlar akıyor her seferinde.ameliyat daha ağrısız ve kolaydı...6 ay olana kadar böyle devam edicez ve eğilmesini önlüycez dedi.umarım bu acılara değer...

doktorunuz kimdi acaba? Sorununuz çözüldü mü, burnunuz şu anda ne durumda?

Sigara icerse burun egriligimi ?? :KK45::KK45: Size cok guldum.. Nerden cikiyor boyle seyler yahu

Arkadaşlar ben 3 ay önce septum deviasyonu ve rinoplasti amelıyatı gecırdım gecenlerde cekıldıgım rontgende burun ucuna eklenen kıkırdagın saga dogru kaydıgı gozlemlendı . Doktorum ıl dısında 2 haftaya gıdecegım ama korkuyorum yenıden aynı seylerı mı yasayacagım ? nasıl halledılıyor bu ? devlette bu duzenleme amelıyatı olan var mı ucretı ne kadar ?
Canim aradan seneler gecmis merak ettim durumunu nasil oldu burnun

ya bu soruya cevap vermek o kadar zor ki.. 4.ayla 2.ay arasında aşırı fark var ama 6.ayla 4.ay arasında da büyük fark var. Sanırım asıl inme ilk 4 ayda tamamlandı, 6.ayda oturdu. Böyle tanımlayabilirim sürecimi galiba.
Slm canim bende oldum 4 ay oldu ama sekli hic hosuma gitmiyo size seneler olmus durumunuz nasil iyi bir gelisme oldumu merak ettim

Back
X