burun eğriliği ameliyattan sonra düzel-me-yen var mı? hala yamuk olan?

BaharDoganAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
648
5
46
44
Trabzon
ameliyat öncesi burnum eğriydi dıştan da içten de. ameliyat oldum burnum hala yamuk. burun dudak alın üçlüsü de simetrik değil. böyle olan var mı? yada böyle olup sonradan düzelen?

o bendede var ama zamanla geçiyo, şimdi çok küçüldü eskiye göre, hatta bazı kıkırdaklar eriyen türdenmiş zamanla eriyomuş belli süreliğine konuşuyomuş

kıkırdak değil ama kemik. yine de erir mi ki?

bi de 4 ay oldu. hala gülüşüm çok ama çok yapay. dişlerim sırıtıyor. michale jackson gibi. sonradan düzelir mi bu?

Son düzenleme:

kıkırdak değil ama kemik. yine de erir mi ki?

bi de 4 ay oldu. hala gülüşüm çok ama çok yapay. dişlerim sırıtıyor. michale jackson gibi. sonradan düzelir mi bu?

ya bu iyileşme gerçekten o kadar yavaş ilerliyor ki farketmek cok zor
benim de 3 ay oldu bakıyorumda simdi rahat gulebiliyorum gulmek işkence gibiydi nefesim içeri hapsoluyodu
daha bi sürü şeyin zamanla geçtini görüyorum
ama psikolojk olarak yıpratıcı
sabır da sabır

5. aya doğru ilerliyorum. Burnum michael jackson gibi. gülüşüm... çok yapayım. burun ucum top gibi. ince uzun. pinokya gibi. bu durum ileriki zamanlarda düzeliyor mu? böyle olup sonradan düzelen var mı?

BaharDoğanAy senin doktorun kimdi? birde profilinde fotoların varmı ben göremedim de.. burnun şu an nasıl zamanla görüntüsü, gülüşündeki yapaycılık düzeldimi?

BaharDoğanAy senin doktorun kimdi? birde profilinde fotoların varmı ben göremedim de.. burnun şu an nasıl zamanla görüntüsü, gülüşündeki yapaycılık düzeldimi?

burnum düzelmedi. hiçbirşey düzelmedi. herşey aynı. forumda ünlü olmayan bir doktora oldum ameliyatı da. tanımazsın.

Back
X