Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Esteworld Altunizade Mustafa Karaca'nin fiyat bilgisini bilen var mi? Bana oldukca uzak ve ortalama bir fiyatini ogrenmem lazim ona gore gideceğim.
Aslında fiyat önemli olmamalı arkadaşlar böyle bir ameliyat yaptıracaksanız. Bi çok insan ucuza ameliyat yaptırıp sonucundan pişman olarak geliyor buraya yazıyor. Estetik ameliyatı bir kere yaptırıp memnun kalmak varken. Ucuza yaptırmaya çalışanları anlamıyorum. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir sözü var atalarımızın. Bir de doğru araştırılma yapılmadığı konusunda düşüncelerim var bu konuda. Ameliyat olacağınız estetikçiniz hakkında düzgün araştırma yapmamış olabilirsiniz.
Arkadaşlar Esteworld Altunizade Mustafa Karaca'nin fiyat bilgisini bilen var mi? Bana oldukca uzak ve ortalama bir fiyatini ogrenmem lazim ona gore gideceğim.
Bahsettiğin doktorun fiyatını bilmiyorum ama bence fiyattan ziyade doktorun tecrübeli olması daha önemli. Ben kenndi doktorumu öneririm size, ameliyatımı oldum, çok da memnun kaldım. Özel Kadıoğlu hastanesinde Baki Çokneşeli. Bence bir görüşün derim.