R redlipped Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 161 25 48 31 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #1 merhaba arkadaslar, gecen hafta yani burnum uc haftalikken bavul tasimak zorunda kaldim yaklasik 25 kg bugun ise tekrar bavul tasimak zorunda kaldim ve sanki burun kemigim sizladi (piskolojik de olabilir) size sorun olur mu?
merhaba arkadaslar, gecen hafta yani burnum uc haftalikken bavul tasimak zorunda kaldim yaklasik 25 kg bugun ise tekrar bavul tasimak zorunda kaldim ve sanki burun kemigim sizladi (piskolojik de olabilir) size sorun olur mu?
numnumk Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 2.169 4.155 133 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #2 bişey olmaz. sızladığını fark edince dikkat etmişsinizdir zaten. ben ilk günden eğilip kalktım hiç bişey olmadı hiç de düşmedi
bişey olmaz. sızladığını fark edince dikkat etmişsinizdir zaten. ben ilk günden eğilip kalktım hiç bişey olmadı hiç de düşmedi