- 12 Şubat 2023
- 166
- 24
- 28
- 35
- Konu Sahibi semiramist01
-
Gerçekten psikolojim bozuldu hâlâ ödemim var burnumun yanları burun ucu top gibiHerkese merhabalar
3 ay oldu burun ameliyatı olalı burun uzunlugum var doktorum cilt yerine oturacak geri çekilecek diyor ayrıca burun deliği eşitsizlik de var burun ucum yamuk duruyor nasil bir şansım var herkesin ki ne güzel oluyor benimki ne hale geldi aynısını yaşayanlar yorum yapabilirler mi? 1sene sonra ne gibi farklar oluyor
Cildiniz yağlı ve kalın deri miGerçekten psikolojim bozuldu hâlâ ödemim var burnumun yanları burun ucu top gibi
Üzgünüm ama uzunluk devam ediyor. Ben 1 yıl sonunda revizyon yaptırdım biraz daha kısaltıldı.Herkese merhabalar
3 ay oldu burun ameliyatı olalı burun uzunlugum var doktorum cilt yerine oturacak geri çekilecek diyor ayrıca burun deliği eşitsizlik de var burun ucum yamuk duruyor nasil bir şansım var herkesin ki ne güzel oluyor benimki ne hale geldi aynısını yaşayanlar yorum yapabilirler mi? 1sene sonra ne gibi farklar oluyor
EvetPeki revizyonu aynı doktor mu yaptı
Ben yalnızca hastane ücreti ödedim doktorum ücret talep etmedi benden. 1 yıl dolunca oldum ben de.Benimmdoktor da 1 sene bekleriz az daha kucukltebilriiz o zaman dedi sizin naisl oldu ücret vs
Daha 1 ay oldu yorum için erken ama şu an memnunum. Yorumumun altındaki yorumlaya tıklayarak yazarsanız bana bildirim gelirSabırla bekleyeyim bende o zaman benimde doktorum aynı şekilde söyledi peki şimdi ki burnunuzdan memnunmusunuz ? 2 ncı ameliyat da sıkıntılı diye korkuyorum ne bileyim çökme vs olur diye
Herkese merhabalar
3 ay oldu burun ameliyatı olalı burun uzunlugum var doktorum cilt yerine oturacak geri çekilecek diyor ayrıca burun deliği eşitsizlik de var burun ucum yamuk duruyor nasil bir şansım var herkesin ki ne güzel oluyor benimki ne hale geldi aynısını yaşayanlar yorum yapabilirler mi? 1sene sonra ne gibi farklar oluyorbwnd
Merhabalar bende de delik farklılığı var Dr um asimetri sorunu önceden varmış zaten diyor amaliyat öncesi görüşmelerimiz de bu konuda hiç bir bilgi vermedi üstelik bence asimetri sorunu değil şekil bozukluğu resmen revisyon yaparız vs de demedi yapacak bı şey yok diyor ısrarla dördüncü ayımi doldurmak uzeriyin sisligim dıştan bakınca çok yok ama burun orta hatti sis geliyor bana kanatlarda şişlik yok gibiHerkese merhabalar
Merhabalar bende de aynı durum var çok kötüyüm psikolojim berbat. Burun deliklerim yamuk cildime kalın ve yağlı dedi burun deliklerin düzelecek dedi ama ne bi düzelme var ne birşey üstelik birde bende kemer oluştuHerkese merhabalar
Merhaba bende de kemer oluştu acaba sonrasında geçiyor mu bir bildiğiniz var mı? Doktora sorduğumda ödem deyip geçiştiriyor 3 ay oldu geçmiş olması gerekmiyor mu ?Özelden fotoğraf atar mısınız bendede aynı durumlar var hemde kemer oluşumu söz konusu
Anladım özelden de yazmıştım kusura bakmayın benimde 3 ay oldu dahaBenim 2. Ayım o yüzden bi bilgim yok maalesef doktor geçer diyo ama bilmiyorum
Peki ücret aldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?