- 10 Nisan 2014
- 299
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Teşekkür ederim :)Kemer kalmış can sıkıcı bir durum ama gerçekten çok uyumlu duruyor yüzünüze çok tatlı bi ifadeniz var.
Şimdilik açıklamıyım :/Şişlikler indikçe kusurlar daha da belli oluyor maalesef. Doktorunuz kimdi? Onu paylaşın da insanlar gitmesin bari
Maalesef :/Yüzünüz, gülümsemeniz, havanız çok güzel ama sanki ameliyat olmamış gibi burnunuz maalesef...
Ama bariz kemer de duruyoBence doğal olmuş, hoş duruyorBenim de ameliyat olduğum belli oluyor,ben de ondan rahatsızım mesela Cok yapay olsaydı belki ondan da rahatsız olacaktınız.
üst dudağım ince ondan olabilirüst dudak ve burun o arada bi sorun var dudağın kalkık böyle çekilmiş gerdirilmiş gibi duruyor
Resminizi ozelden paylaşır mısınız benimki kadar estetikli mı çok merak ediyorumBence doğal olmuş, hoş duruyorBenim de ameliyat olduğum belli oluyor,ben de ondan rahatsızım mesela Cok yapay olsaydı belki ondan da rahatsız olacaktınız.
Üzerinden zaman geçmiş, hem burnunuzun son durumunu hem de Dr ismini paylaşabilir misiniz? Yakın zamanda ben de ameliyat olacağım, bu yüzden önemli.Şimdilik açıklamıyım :/
Şuan çektimBir doktorun sitesinde okumuştum, su anda düz veya hafif kavisli burun istiyor hastalar ama ben ileride hafif bir kemerin bırakıldığı doğal burunların tercih edileceğini düşünüyorum demış.Bence çok yakışmış sakin elletmeyin tekrar, nefesiniz düzgunse eğer hiç sorun yok.
Nefes almamda problem yok şükürbence de doğal duruyor..nefes almanızda falan bir problem yoksa elletmeyin bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?