Burun estetiği 20. Gün burnumun ucu kocaman

Düşme oluyor çoğunda ama o ucdaki top gibi görüntü pek gitmiyor maalesef. Ne yapıyorlarsa burun kapkalin ve kazık gibi oluyor. Herkes pişman doktorlar yeterli bilgi vermiyor ameliyat öncesi biraz daha detaylı bilgi ve olacakları anlatlasalar çoğu vazgeçer belki
Kesinlikle öyle. Sadece bu siteyi okusaydım bile vazgeçerdim. Sizin burun ucu düştü mü öncesinde delikler görünüyor muydu

Düştü düştü korkmayın iner. Ama kalinsa kalin kalıyor

Revizyon Ameliyatı olalı 20 gün oldu bugün alçılar çıktı eskisine göre daha iyi görüntü olarak ama burun ucu çok tombul ve geniş görünüyor doktor zamanla ödemler indikçe küçülecek dedi zaman geçtikçe ucu küçülüp tombulluğu gider mi daha kibar olur mu zamanla yorumlarsanız sevinirim
aslında revizyon olmuşsunuz bu konulara hakim olmanız gerekir, benim 3.ay hala burun ucum şiş hatta sağ a kayıyor gibi yamuk kıkırdak yer arıyor kendine dedi doktor 6 ila 12 ay arasında burun son halini alır hatta en en en son inen şişlik burun ucudur. çok daha küçülecek ve içinize sinecektir.

aslında revizyon olmuşsunuz bu konulara hakim olmanız gerekir, benim 3.ay hala burun ucum şiş hatta sağ a kayıyor gibi yamuk kıkırdak yer arıyor kendine dedi doktor 6 ila 12 ay arasında burun son halini alır hatta en en en son inen şişlik burun ucudur. çok daha küçülecek ve içinize sinecektir.
Evet aslında tecrübem var ilk ameliyattan da insan sormadan edemiyor işte bir de revizyon olduğu için eskiye göre biraz daha çok şişti ister istemez insanın canını sıkıyor bu durum dediğiniz gibi en erken 6 ayda kendi belli eder 1 seneye kadar yolu var dedi doktor da zaten , size de geçmiş olsun

İnce derili misiniz? Ben ince deriliyim düşmesini çok erken görebilir miyim sizin gibi. Benim baya görünüyor karşıdan size fotoğraf atayim
benim kalın derili maalesef çok yağlandı ve şişti ama ona rağmen o kalkıklığı indi hatta doktoruma dedim keşke inmeseydi daha havalı duruyordu dedim :D endişelenmeyin daha çok yeni 3 ay sabredin

Back
X