Burun estetiği 3 ay sonra şişlikler :((

egeli1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
9
0
1
30
Yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum eğrilikte bayağı ameliyattan sonra sağ tarafta şişlikler çok çok fazla var neredeyse eskisi kadar. Ameliyat olanlar cevap verirse çok sevinirim böyle olup şişlik inen var mı kaç ay sonra indi

Benim de 2 5. Ay oldu hala sislik var. 3 ay icin sisliklerin hemen inmesini beklemen hayalcilik biraz. Hele de kalin deriliysen. En az 6 ay. Iner diyorlar o sislikler. Olmaz dedigim seyler oldu burnumda 2.5 ayda. Inecektir buyuk ihtimalle cok kafani takma.

ben degilama,benim arkadasım oldu ameliyat.aynen 6 ayddan once inmez demişler.yani yavas yavas.foto atarsan daha guzel olur aslında

6 ay sonra anlaşılmaz şişlik olduğu çok dikkat edilmezse
Seneni geldiğinde de hiçbir şişlik kalmamış olur

Ben de oldum. Şişlik olmadı ama eğrilik kaldı ne yazık ki.
İlk iki sene çok dikkat etmek lazım. Yan yatma sakın..

Nerdeyse 7 ay olcak benim ama hala şişlik var. Bir yılı gözden çıkartmak gerek

2003'te ameliyat oldum kemik eğriliğinden. Sağ taraf tamamen kapalıydı. Ameliyattan sonra hiç ağrım olmamıştı ama ilk 1 hafta burnumda alçıyla uyuyamamıştım. Gözlerim şiş ve mosmordu, hatta tek gözüm tamamen kapanmıştı. Şişlikler aşağı kadar indi, çeneme, boğazıma kadar, doktor da öyle söylemişti. Burnumun içindeki ve dışındaki şişliklerin inmesi 1 yılı buldu. Burnumun ucundaki anestezi bile aylar sonra geçti. Dokununca tam hissetmiyordum sadece hafif huylanıyordum. 3 ay çok kısa bir süre inanın. Panik yapmayın. Şu anki burnunuz gerçek burnunuz değil onu bilin. 1 veya 1,5 yıl sonraki burnunuz gerçek burnunuz. Sabırlı olun. Güneşe çıkma demişti bana doktor temmuzda ameliyat olduğum için, sizde öyle bir kısıtlama da yok. İnşallah nefes almanız düzelmiştir. Geçmiş olsun.

İnşallah düzelir ama şuan eski halimden kötü burnumun kemiği düz ama bir taraf dıştan değil ama iç taraftan bayağı şiş bu yüzden eğri de görünüyor

Back
X