Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok korkma, sadece önlem bu. ben de aynen dayanamayıp sümkürmüştüm, doktora sorduğumda önlem olarak 2 haftayı doldurana kadar dikkat edersen daha iyi olur dedi. yani kalıcı bi zarardan ziyade kanama olmasın diye. takma kafana canım bişey olmamıştır :)
yaa kizlar bende yakup avsara ameliyat olmak istiyorum?? fikriniz varmi?? veya ameliyat olan varmi??
yaa kizlar bende yakup avsara ameliyat olmak istiyorum?? fikriniz varmi?? veya ameliyat olan varmi??
oh canım rahatlattın beni.çok saol.sorularımla sıktım seni.aklıma takılan bişey olursa seni rahatsız ederim tekrar.arkadaş lislemdesin zaten.
bende revizyon ameliyatı alacağım kasımda kendi doktorum ücret almıyacağını belirtti ama bir türlü güvenemiyorum 5 bin tl verdim burnumda hiçbir değişiklik olmadı şimdi hiç para almıcak ne olacaksanki. akdeniz üniversitesinde koray coşkunfıratla görüştüştüm 3500 tl istedi bir başka merkezde 3000 tl istedi revizyon için yani kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum sonbaharda bir ameliyat daha beni bekler artık bilmiyorum ne olur...
ben de 5000 tl verip ameliyat oldum 2,5 ay önce.
değdi mi? kesinlikle!! hem de son kuruşuna kadar. geriye dönsem yine aynı parayı verir yaptırırdım. hatta karşılığında bana verdiği mutluluğun yanında az bile... insanın kusurlu gördüğü bi yanını düzelttirmesi kadar mutluluk verici bir şey yok. o babanın bahsettiği yurtdışı tatili kıyafetler vs. var ya, ondan alacağın zevk, tatmin ve mutluluğun kat be kat fazlasını alacaksın doğru doktor seçimi yaparsan. burda neler neler görüyoruz, ne mahfolmuş burunlar, ne yıkılan hayaller, ne yanan paralar... eğer doktorunu iyi araştırdıysan ve güveniyorsan, belli ki bunu düşündüğüne göre maddi durumun da yeterli, hiç düşünme yaptır bence. güvendiğin bi doktor bulmak, işte bu olsun benim doktorum güveniyorum diyebilmek zor. mademki bulmuşsun. paran da var. üçe beşe takılma bildiğin doktora git derim. daha az vermek için içine sinmeyen bi doktora yaptırırsan, bi de sonuç istediğin gibi olmazsa yaşayacağın pişmanlığı düşün...
kızlar merhaba ben burun estetiği olmak istiyorum burda revizyonları görünce gözüm korktu açıkçası .olmuşken iyi bir doktora olayım istedimbi tanıdığımın da burnunu yapan profa burun estetiği olmayı düşünüyorum 5 bin tl fiyatı kızlar sizce vermelimiyim değermi
ben anlayamadım ıyı doktor fazla para alan doktormu,ısımlerı duyuldu dıye 10 bın vs alıyorlar,yaptıramayanlar ne olucak yazık degılmı ınsanlara...benım oldugum hastane hepsı dahıl 2250 alıyor sankı kötü burun mu yapıyorlar hayır
kızlar merhaba ben burun estetiği olmak istiyorum burda revizyonları görünce gözüm korktu açıkçası .olmuşken iyi bir doktora olayım istedimbi tanıdığımın da burnunu yapan profa burun estetiği olmayı düşünüyorum 5 bin tl fiyatı kızlar sizce vermelimiyim değermi